Andělská poselství na neděli: Do života Blíženců vstoupí někdo z minulosti, Panny si musí dát pozor na úrazy

Andělská poselství na neděli: Do života Blíženců vstoupí někdo z minulosti, Panny si musí dát pozor na úrazy
Neděle nabije většinu znamení energií. Změňte tedy své plány a lenošení odložte na jindy. Dnes vás totiž čeká spousta zážitků.

 Neděle bude vším, jen ne nudnou a línou. Andělé věští mnoho změn na poli vztahů i osobních cílů. Přesto, že je víkend, některým znamením se podaří dokonce i zapracovat na své kariéře, alespoň tedy ve smyslu zajímavého nápadu.

Beran (21. března - 19. dubna)

Mars vás nyní zásobuje veškerou svou energií. Všem teď přesně ukážete, kdo jste a čeho jste schopni. Budete se cítit lépe a méně osaměle. Obklopte se buď členy rodiny, nebo přáteli. Vzpomínka na minulost způsobí jisté rozrušení.

Býk (20. dubna - 20. května)

Svobodní Býci musí zapracovat na tom, aby se zbavili svých bývalých, než začnou přemýšlet o randění.  Zadaní se dnes mohou bezvýznamně pohádat o domácích pracích nebo o penězích.

Blíženci (21. května - 21. června) 

Retrográdní Merkur se dnes setkává s Venuší, což znamená, že vás tento den může pohltit obnovování vztahů. Ať už se jedná o bývalého milence nebo dávného kamaráda, užijte si to. Vyhněte se dnes však impulzivním cestovním plánům. Mohly by vás zklamat.

Rak (22. června - 22. července) 

To, co si myslíte, že jste chtěli, ale to, co jste dostali, může být úplně jiné. Ale štěstí stále hraje roli, a věřte, že vše je tak, jak má být. I když nesnášíte samotu, může být dobré mít čas od času klid na své koníčky a jen sami pro sebe.

Někdy je dobré mít čas sám pro sebe
Někdy je dobré mít čas sám pro sebe | Zdroj: Olga Danylenko / Shutterstock

Lev (23. července - 22. srpna)

Pokud jste ve vztahu, váš partner si všimne, že se chováte trochu jinak. Nezadaná znamení si dnes užijí společnosti vodních znamení. Jinak se dnes držte spíše doma. Náročné cestování by vás mohlo zbytečně vyčerpat.

Panna (23. srpna - 22. září)

Nezadané Panny by se dnes mohly cítit dobře v blízkosti Lvů. Od přírody jste věrní až do morku kostí a nikdy byste nepodváděli. Co se týče zadaných Pan, vážně si s partnerem promluvte a zjistěte, jak si váš vztah v tuto chvíli stojí. Andělé dnes všechny Panny varují před úrazy dolních končetin.

Váhy (23. září - 22. října)

S každým dalším dnem rostete víc a víc. Dnes už nejste tou samou osobou, jako před týdnem. Tvrdě na sobě pracujete. Netrapte se tedy tolik tím, co vám přinese budoucnost. Snažte se soustředit na přítomnost.

Štír (23. října - 21. listopadu)

Před nějakou dobou došlo k poměrně závažné roztržce v jednom z vašich důležitých vztahů. Všechna negativa však pravděpodobně v následujících dnech pominou a očekává se, že obnovíte zdravé vztahy. Co se týče vaší finanční situace, čas hraje proti vám, proto nespoléhejte na štěstí.

Střelec (22. listopadu - 21. prosince) 

Něco z minulosti vás dnes velmi trápí. Naučte se to pustit z hlavy tím, že se sejdete se svobodomyslným přítelem, abyste získali trochu "duševní" inspirace. Jiný úhel pohledu vám může pomoci přehodnotit ten váš.

Kozoroh (22. prosince - 19. ledna)

Dnešek je dnem, který by vás mohl ovlivnit na dlouhou dobu, i když jeho začátek může být složitý. Vaše srdce vás povede správným směrem. Dnešní den je ideální k tomu, abyste se projevili. Vaše komunikační schopnosti vám pomohou dosáhnout vašich cílů.

Vodnář (20. ledna - 18. února)

Tento den by mohl s největší pravděpodobností změnit váš pohled na finanční situaci. Investujte dnes čas a energii do svých snů, zejména těch, které jste možná již nějakou dobu odkládali.

Ryby (19. února - 20. března)

I když je neděle, na lenošení není místo. I když je váš zdravotní stav v současné době poměrně dobrý, snažte se více cvičit a lépe jíst. Ani na seznamovací scéně není čas na pasivitu; využijte každé příležitosti k setkávání a komunikaci nebo navštěvujte večírky či pracovní akce, kde můžete poznat řadu nových lidí.

Zdroje článku: