Andělská poselství na neděli: Váhy, více si věřte, Býci, obnovte své kontakty

Andělská poselství na neděli: Váhy, více si věřte, Býci, obnovte své kontakty
Každý pocit, který cítíme, něco znamená. Někdy je to předtucha, někdy projev potlačených názorů. Tak či tak bychom se na něj měli zaměřit, snažit se pochopit, proč k němu došlo. Andělé se nám neustále pokoušejí vysvětlit, kde se v nás negativní pocity berou a jak je omezit.

Nicméně my ne vždy nasloucháme. Přitom je to pro naše dobro, poznat sami sebe. Míváme-li nekontrolovatelné záchvaty hněvu, je čas vydat se cestou sebepoznání. Jak na to? V první řadě pochopit své myšlenkové pochody. Následně na sobě můžeme začít efektivně pracovat. Andělé nám radí, na co se zaměřit, i tuto neděli.

Beran (21. března – 19. dubna)

Vaše vlastní emoce vás matou. Snažíte se je zahrabat, pohřbít je uvnitř sebe a skrýt před veřejností. Není to dobrý nápad. Máte-li pocit méněcennosti, příliš velké obavy o budoucnost i přítomnost a jste nejistí? Zažíváte dopady skrytých emocí. Snažte se jim porozumět a vypořádejte se s nimi.

Andělská rada: Více důvěřujte své intuici. Nehleďte na názory ostatních, vy víte nejlépe, co od života očekáváte. Nenechte ostatní, aby pohřbili vaši slibnou budoucnost.

Býk (20. dubna – 20. května)

Zajděte za bývalými přáteli, s kterými jste se nepohodli. Od té doby uplynul nějaký čas a je možné se opětovně spřátelit, pokud sami budete chtít. Nebojte se navazovat kontakty s novými lidmi, vaše víra vám pomůže odhalit falešné přátele ještě předtím, než je poznáte blíže.

Andělská rada: Můžete se zapsat na kurs, který prohloubí vaše největší zájmy. Budete překvapeni, kolik lidí má takový zápal jako vy. Navíc poznáte nové přátele, s nimiž si můžete vyměňovat své zkušenosti.

Blíženci (21. května – 21. června)

Je zbytečné zmatkovat, zda to, co děláte, pro vás bude přínosné. Nepřemýšlejte nad tím. Soustřeďte se na daný úkol a vše bude dobré. Zvláštní pozornost věnujte hodnotám vašich vztahů. Také se můžete zaměřit na své sny – poradí vám, jak postupovat, čelíte-li problémům.

Andělská rada: Ze všeho nejdůležitější je přesně vědět, čeho chcete dosáhnout. Plánujte, kreativně, ale zároveň logicky. Nenechte své pocity, aby určovaly, co máte dělat.

Rak (22. června – 22. července)

Nespokojujte se s povrchní pravdou, zkoumejte příčinu svého neštěstí do hloubky. Spousta událostí, které se vám staly, vám nedává žádný smysl. Vymezte si alespoň hodinu na zkoumání, proč se vám dějí takové věci. Nakonec můžete zjistit, že vy jste se na svět dívali z horší stránky.

Andělská rada: Všechny problémy hodnoťte z logického hlediska. Vaše životní zkušenosti vám mohou zakrýt nejlepší způsob, jak se problémů zbavit, jsou ale založeny pouze na vašich pocitech.

Nepřemýšlejte nad tím, proč jsou lidé zlí, akorát vám to bere štěstí.
Nepřemýšlejte nad tím, proč jsou lidé zlí, akorát vám to bere štěstí. | Zdroj: HayDmitriy / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Nemusíte hned jednat ofenzivně, pokud vám blízká osoba řekne něco nepěkného. Vy také řeknete svůj názor, když se vám něco nelíbí, a na ostatní příliš nehledíte. Napřed upravte své vlastní chování, abyste měli plné právo něco vyčítat ostatním.

Andělská rada: Někdy je mnohem lepší přejít uštěpačné poznámky, aniž byste se nad nimi vůbec pozastavovali. Přemýšlení o tom, proč jsou lidé tak zlí, vám pouze bere štěstí.

Panna (23. srpna – 22. září)

Vnímejte všechny problémy, které se nezastavitelně blíží. Na rozdíl od ostatních lidí máte dar všimnout si jich dříve, než vůbec propuknou. Avšak rozlišujte mezi blížícím se problémem a pocitem, že si nezasloužíte tak dobrý život, jaký nyní vedete.

Andělská rada: Jak rozpoznat blížící se problémy? Vnímejte realitu. Problémy nepřijdou, pokud se cítíte opuštění, ani tehdy, když mají ostatní lidé špatnou náladu.

Váhy (23. září – 23. října)

Nemyslete si, že nic nedokážete. Místo toho zavzpomínejte na své úspěchy. Nenechte svou vlastní mysl, aby podkopala vaši sebedůvěru. Spíše věnujte svůj čas zlepšování sebe sama. Zamyslete se nad svou prací. Jakkoli nudná je, vždy ji můžete vylepšit svou kreativitou.

Andělská rada: Zapojte se do činností, které ve vás evokují pocit ocenění. Vždy můžete nalézt nový smysl života, stačí jen být k němu otevření a nepohřbívat ho.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Ne vždy je všechno tak růžové, jak se vám mohlo zdát. Sundejte růžové brýle a spíše než fantazii věnujte pozornost realitě. Máte tendenci být podezíraví, co se týče věrohodnosti ostatních lidí. Někteří lidé jsou k vám milí, aby si získali vaši důvěru, a zradí vás až později.

Andělská rada: Neignorujte špatné vlastnosti lidí, které znáte delší dobu. Kdykoli vás někdo může zradit nehledě na to, jak dlouho ho znáte. Naopak cizí lidi to s vámi mohou myslet dobře.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nevyhýbejte se nepříjemným situacím, místo toho se je snažte co nejdříve vyřešit. Když budete chtít, aby se nepříjemné situace nikdy nestaly, pouze budete zklamaní, že vás vaše problémy dohnaly. Naštěstí budete přesně vědět, co dělat, aby problémy zmizely.

Andělská rada: Častokrát řešíte své problémy tím, že od nich utečete někam do neznáma. Není to dobrý nápad. Jakkoli je to nepříjemné, zůstaňte a čelte nepříjemným situacím.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Lidé ve vašem každodenním životě vás mají hodně rádi. Nemusíte si myslet opak. Někdo se mohl vyjádřit neadekvátně, vyvolat ve vás pocit, že jste nepotřební. Odhalte svou pravou hodnotu tím, že budete více empatičtí k lidem kolem vás.

Andělská rada: Můžete mít pocit, že se nemůžete vcítit do ostatních lidí. Zjistěte, proč tomu tak je, a odstraňte tento problém. Zkuste být více důvěřiví.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Řešte své problémy kreativně, nikoli tak, jak se od vás očekává. Od peněz očekávejte méně, nehádejte se kvůli nim. Později zjistíte, že na penězích vůbec nezáleží, důležitá je láska a vzájemná opora. Nemyslete si, že jste chudí, jinak pohřbíte svou příležitost již v samotném počátku.

Andělská rada: Pokud si myslíte, že nemáte dost peněz na to, abyste uspokojili své známé, je čas své peníze darovat charitě. Myšlenka, že si vašeho daru budou vážit, vám dodá pocit ocenění.

Ryby (19. února – 20. března)

Nejistota by vám neměla bránit v postupu. Nepodceňujte své hodnoty. To, co dokážete vy, nedokáže nikdo jiný. Jste jedinečná bytost, která si pouze není jistá svou výjimečností. Buďte větší realista. Přijměte své hodnoty, ale zároveň nezapomeňte, že nemáte nadlidské vlastnosti.

Andělská rada: Mějte se rádi takoví, jací jste – výjimeční, ale s chybami. Žádný člověk není bez chyb, všichni občas udělají něco, na co nejsou hrdí.

Zdroj článku:
  • Autorský text