Andělská poselství na čtvrtek: Ryby, vyměňte si s přáteli názory, Blíženci, zkoumejte skutečné jádro problému

Andělská poselství na čtvrtek: Ryby, vyměňte si s přáteli názory, Blíženci, zkoumejte skutečné jádro problému
Dělání příliš mnoha činností najednou se může zdát jako skvělý nápad, když nestíháme. Andělé toto nedoporučují, neboť nejenže se nesoustředíme ani na jednu činnost pořádně, ale také zahlcujeme svou mysl vícero myšlenkami, což nám znemožňuje mít jasný pohled na problémy, kterým čelíme.

Příliš zaměstnaná mysl znamená unavenou mysl. Naše schopnost kreativity se snižuje a my přestáváme využívat fantazii, abychom vyřešili problémy a zajistili si dobrou budoucnost, bez hádek s ostatními lidmi. Nakonec si vsugerujeme, že pro všechny děláme všechno a zacházíme i do extrémů, ale oni na nás pouze nadávají. Máte-li tento pocit, nejste jediní. Andělé se vám snaží pomoci od těchto myšlenek, aby vaše vize světa byla jasnější. Přečtěte si jejich poselství pro dnešní den.

Beran (21. března – 19. dubna)

Více komunikujte s moudrými lidmi. Nepřijímejte bezhlavě jejich rady. Pokud něčemu nerozumíte, zeptejte se, požádejte o objasnění. Také s nimi naplánujte společný program, například nový projekt, o němž si myslíte, že bude úspěšný.

Andělská rada: Během práce si všímejte pouze sami sebe. Držte se instrukcí, které vám dají nadřízení. Klábosit o ničem s upovídanými kolegy by vás pouze zpomalovalo.

Býk (20. dubna – 20. května)

Během konverzace s jinými lidmi mluvte pouze o tom, co druhým přinese užitek. Informace, že vaše káva byla dnes ráno silnější než obvykle nebo že jste něco zapomněli koupit, opravdu nikomu do budoucna nepomůže. Mluvte jen tehdy, když máte co říci.

Andělská rada: Máte-li se s někým setkat, naplánujte si témata vašeho rozhovoru dopředu. Inspirujte se osobností druhého člověka, jeho zájmy. Zjistěte si fakta a šokujte svými nově nabytými znalostmi.

Blíženci (21. května – 21. června)

Problémy ve vztazích mohou být hlubšího rázu, proto byste neměli vymýšlet povrchová řešení. Žádné nedorozumění nevzniká jen tak, jde o dlouhodobější nespokojenost člověka, neuspokojení jeho základních potřeb. Zjistěte, co dotyčnému chybí již delší dobu, a teprve poté mu nabídněte pomoc.

Andělská rada: Upřímnost je hodně důležitá, stejně jako samotný projev ochoty vztah zlepšovat. Zeptejte se dotyčného člověka, jak se mu daří v práci i doma, abyste projevili svůj zájem.

Rak (22. června – 22. července)

Zajděte s osobou, kterou máte rádi, do restaurace či do kavárny. Popovídejte si o běžném životě, zvláštní pozornost věnujte tomu, jaké zážitky daná osoba prožila. Ptejte se na každý detail, projevte svůj zájem i fakt, že s touto osobou rádi trávíte čas.

Andělská rada: Neskákejte druhému člověku do řeči, když vám něco vypráví. Pokyvujte a udržujte oční kontakt. Nedívejte se po okolí, jinak si dotyčná osoba může začít myslet, že vás nudí.

Zajděte s osobou, kterou máte rádi, do restaurace či do kavárny
Zajděte s osobou, kterou máte rádi, do restaurace či do kavárny | Zdroj: monkeybusiness/ Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Buďte hrdí na to, co jste dokázali. Zlepšili jste chování mnoha lidí, řešili jejich problémy a uváděli vše na pravou míru, aniž byste něco chtěli na oplátku. Lidé vás obdivují pro váš zápal, pouze vy si myslíte, že by to udělal každý. Opravdu neudělal. Skromnost je důležitá, ale nemusíte být skromní až příliš.

Andělská rada: Určitě znáte člověka, který vám pomohl, když jste na tom nebyli dobře. Pozvěte ho k sobě domů a poděkujte mu za jeho pomoc. Nemusí si uvědomovat, co pro vás jeho přívětivost znamená, dokud mu to nesdělíte.

Panna (23. srpna – 22. září)

Zajímejte se více o ostatní lidi. Vidíte-li v něčích očích smutek, zkuste přijít na způsob, jak tohoto člověka rozveselit. Někdy pomůže pouze poslouchat, co vám tato osoba chce sdělit. U některých lidí je však těžko rozeznatelné, kdy jsou smutní. Nezapomeňte si čas od času popovídat s těmi, na nichž vám záleží.

Andělská rada: Pokud vaši blízcí bydlejí daleko od vás, zkuste jim zavolat nebo uskutečnit videohovor, spíše než pouze posílat dopisy či textové zprávy.

Váhy (23. září – 23. října)

Naplánujte nabitý program pro celou svou rodinu. Dejte si záležet, aby se všichni pobavili. Existuje místo, které je pro vás nyní cenově i geograficky dostupné a kam jste se všichni vždy chtěli podívat? Je to dobrá volba rodinného výletu, kterou vyjádříte své rodině nehynoucí lásku.

Andělská rada: Drobný výlet upevní rodinné vztahy. Když začnete fungovat jako tým, nic se vám již nebude jevit tak složitě.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Využijte svého osobního kouzla, abyste získali přízeň cizích lidí. Následně si vyslechněte jejich příběh a využijte své životní zkušenosti k tomu, abyste jim co nejlépe pomohli. Váš dobrý skutek nezůstane bez odezvy, již brzy vám bude poskytnuta pomoc, kterou potřebujete vy sami.

Andělská rada: Navštivte známého, k němuž jste v poslední době nebyli tolik upřímní, a přiznejte se mu. Jakmile to uděláte, nervozita z vás opadne a vy se opět budete pouze usmívat.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Je dobré mít člověka, kterému se můžete se vším svěřit. Pokud nikoho takového nemáte, možná je čas si nějakého najít. Když jste na všechno sami, svět je pro vás temnější. Záleží jen na vás, zda vám vyhovuje více být pánem svého volného času nebo mít osobu, s níž můžete sdílet radosti i starosti.

Andělská rada: Tato osoba by měla být všestranná, ne na vše vám přikyvovat, ale také by neměla mluvit proti vám pokaždé, když jí něco řeknete. Hledejte zlatou střední cestu, abyste dosáhli spokojenosti.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Nabízejte své rady, kdykoli vám to bude připadat vhodné. Jsou praktické, každý se z nich může poučit. Jen škoda, že se většinou rozhodnete mlčet, přestože o dané problematice toho víte více než kdokoli jiný. Šířením svých znalostí si můžete získat nové přátele.

Andělská rada: Připravte se na návštěvu někoho, kdo pro vás hodně znamená. Vzpomene si na vás a přijde vás navštívit. Budíte totiž dojem člověka, kterému lze důvěřovat, neboť dokážete udržet tajemství.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Lidé si o vás hodně povídají a ne všechna slova jsou obdivná. To se stává a vy s tím nic neuděláte. Nehádejte se, že toho dokážete více než všichni ostatní dohromady, místo toho svou myšlenku podpořte dobrým skutkem. Lidé mají tendenci věřit drbům, dokud jim nedokážete opak.

Andělská rada: Je jen na vás, abyste zlepšili svou pověst na veřejnosti. Ujistěte se, že neděláte nic špatného. Když nejsou důkazy, pomluvy se brzy přestanou šířit – lidé se jimi unaví.

Ryby (19. února – 20. března)

Dochází-li vám energie, navštivte své přátele a vyměňte si své názory na dnešní den. Pozorně poslouchejte, co vám přátelé říkají, jejich slov můžete načerpat novou motivaci, která vám vydrží dlouho. Také můžete něco s přáteli podniknout v závislosti na tom, v čem jsou dobří.

Andělská rada: Oceňujte talent a schopnosti svých přátel. Vždy, když se vám zalíbí, jak kamarád hraje dobře na kytaru či jak kamarádka umí vyšívat, nešetřete pochvalou.

Zdroj článku:
  • Autorský text