S těmito 4 znameními si cvičení zamilujete

S těmito 4 znameními si cvičení zamilujete
Chceme-li cvičit, většinou se nám do toho nechce samotným. Vyhledáváme někoho, s kým bychom mohli cvičit, abychom vydrželi a nevzdali náš cíl již po pár dnech. Lidé narozeni v těchto znameních zvěrokruhu jsou dokonalými společníky v posilovně či doma a cvičení s nimi rozhodně nevzdáte.

Beran (21. března – 19. dubna)

Beran Vás dokáže přímo inspirovat k tomu, abyste cvičení nevzdali. Dobře Vás zná již od začátku přátelství a ví, co na Vás bude platit. Pokud se mu svěříte, že cvičení chcete přesto vzdát, nenechá Vás a klidně Vás vyzvedne doma či Vás najde na veřejnosti jen proto, abyste si spolu šli zacvičit.

Beran je zároveň hodně soutěživý a z nudného cvičení udělá hru, kdo vydrží déle. Pokud jste s ním šli do posilovny na silové cvičení, připravte se na velkou bolest svalů, pokud nebudete správně cvičit a dýchat, ale buďte ujištěni, že svaly rychle porostou.

Lev (23. července – 22. srpna)

Další skvělý trenér, kterého si nemusíte platit, s vůdčími schopnostmi. Lev ví, jak na Vás. Nebude jen povídat, vrhne se do cvičebního plánu po hlavě a názorně Vám ukáže, jak co máte dělat a v čem chybujete. Tomuto tréninkovému partnerovi navíc budete plně věřit, že všechno zvládnete, poněvadž Vás naplní sebejistotou i naprostou důvěrou, že s ním není nic nemožné.

Navíc trénink promění na hru, která Vás začne bavit již v první minutě. Lev zkrátka ví, jak na to. Na to, že zná spoustu cvičebních technik, poněvadž pohyb a cvičení miluje, pokud u Vás uvidí cvik, který ještě nevyzkoušel, milerád se přiučí.

Panna (23. srpna – 22. září)

Není nad to jít do posilovny s perfekcionistou či si ho pozvat k sobě domů. Panna ví, jak dosáhnout výsledků, kterých dosáhnout chcete, a během její pomoci si budete připadat, jako byste trávili čas s placeným trenérem. Navíc, pokud cvičí s Vámi, svůj stanovený cíl jen tak nevzdá, tudíž od ní můžete vzít inspiraci, proč v tréninku vlastně pokračovat. A to je všechno, co potřebujete. Pokud něco nefunguje a Vy nenabíráte svalovou hmotu či nehubnete (v závislosti na Vašem cíli), její smysl pro detail rychle najde alternativní řešení.

Do posilovny jedině s pannou, dokáže namotivovat a má skvělé výsledky, Zdroj: 4 PM production/ Shutterstock

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Střelec Vám nenabídne taková privilegia jako ostatní znamení, avšak i on je pro společné cvičení naprosto ideální. Důvod? Rád zkouší nové věci a rád se zdokonaluje v tom, co již praktikuje. Pokud cvičí, potřebuje Vás stejně jako Vy jeho. Pokud nikdy necvičil, stejně ho navštivte a nabídněte mu společné cvičení.

Je vysoce pravděpodobné, že i on má ten problém, že nemá nikoho, s kým by cvičil. Byl by to pro Vás ideální partner pro tyto účely. Můžete se vzájemně motivovat a můžete s ním mluvit opravdu o čemkoliv, co se cvičení týče.

Zdroj článku: