Příští týden bude pod vlivem karty Poustevník: Ryby najdou svou múzu, Panny odvahu čelit strachu

Příští týden bude pod vlivem karty Poustevník: Ryby najdou svou múzu, Panny odvahu čelit strachu
V příštím týdnu máme za úkol zjistit svůj vnitřní strach a odstranit ho, zároveň se stát lepším člověkem. Toto radí tarotová karta Poustevník, která se takto nejmenuje jen tak. Co znamená a co by mělo být vaším cílem tento týden?

Poustevník je karta, která nám radí zaměřit se do svého nitra a uspořádat své myšlenky. Tvrdí, že názory ostatních lidí jsou jejich vlastní problém a nás by neměly zatěžovat. Také rozvíjí instinkt. Také může způsobit problémy ve vztahu. Jakmile dojde k jejich vyřešení, vztah se uzdraví a prohloubí. Jak tato karta působí na vaše znamení?

Beran (21. března – 19. dubna)

Nekomunikujete s ostatními lidmi, pokud vám něco vyčítají. Toto chování byste měli změnit. Stejně jako vy, i ostatní lidi chtějí být vyslyšeni. Problémy se mají řešit, ne ignorovat.

Tip: Zhluboka se nadechněte, popřemýšlejte a až poté mluvte.

Býk (20. dubna – 20. května)

Chcete po lidech, aby konali zázraky, ale ztěžujete jim podmínky na vyřešení určitého problému. Platí to hlavně ve vztahu, ale nejen v něm. Nabídněte svou pomoc, pokud na ni máte.

Tip: Je mnohem lepší něco zkusit, i když to nevyjde. Lidé, kteří se na vás za váš neúspěch naštvou, nestojí za váš čas ani námahu.

Blíženci (21. května – 21. června)

Ignorujete veškerou pomoc a souhlasíte s tím, co vám přidělává problémy a starosti. Zaměřte se na své myšlenky a odhalte vše, co vám brání být šťastní.

Tip: Popřemýšlejte, co je pro vás opravdu důležité, a pak si za tím jděte. Nenechte se zastavit zbytečnostmi, které ve svém životě udržujete.

Rak (22. června – 22. července)

Pokud se naštvete, nevidíte v ostatních lidech to dobré, zaměřujete se pouze na jejich špatné vlastnosti, které zvýrazňujete, až to vypadá, že dotyčný žádné dobré nemá. Zamyslete se nad tím, že nikdo není dokonalý, ale pochopení si zaslouží všichni.

Tip: Zkoumejte osobnosti lidí více do hloubky než pouze povrchově.

Každý si zaslouží pochopení, nebuďte povrchní
Každý si zaslouží pochopení, nebuďte povrchní | Zdroj: fizkes / Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Příliš se uzavíráte do sebe. Krátkodobě to může být dobrá volba, ale dlouhodobě ignorovat všechny, kdo se vám snaží pomoc, ve vás vyvolá stres. Tento stav byste měli začít co nejdříve řešit.

Tip: Problémy v partnerství mohou být způsobeny vaší nedostupností. Po krůčkách se začněte partnerovi otevírat.

Panna (23. srpna – 22. září)

Je čas, abyste si konečně uvědomili, že máte na všechno a nic pro vás není nemožné. Je to jen strach, který vás držel zpátky. Učiňte krok přímo k němu a on rychle zmizí.

Tip: Nekřičte na partnera, pokud vám něco vyčítá. Naslouchejte mu a přejděte na kompromis.

Váhy (23. září – 23. října)

Ignorujete svou minulost a ženete se pouze za budoucností. Nejhorší na tom je, že ani přítomnost neberete vážně. Jde přitom o jediný časový bod, v němž skutečně žijete.

Tip: Buďte spokojení v přítomném okamžiku a již nebudete mít tolik starostí.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Utrácíte hodně peněz za věci, které nepotřebujete. Jedná se pouze o přepych, který vám umožňuje cítit se lépe, ale ve skutečnosti vás stahuje dolů.

Tip: Podívejte se, kolik věcí nepotřebujete, a věnujte je potřebným.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Vaše mysl je příliš přehlcena stresovými událostmi, které existují pouze ve vaší mysli. Je tam příliš problémů typu Co by se stalo, kdybych… a podobných.

Tip: Uvolněte svou mysl, zaměřte se na realitu a méně času travte ve svých představách.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Soustavně se přetvařujete a to není hezké ani dobré. Tváříte se, jako by všechno bylo v naprostém pořádku, a přitom sami víte, že vaše duše pláče. Otevřít se svým přátelům může poskytnout úlevu.

Ulevte své duši a svěřte se přátelům
Ulevte své duši a svěřte se přátelům | Zdroj: YAKOBCHUK VIACHESLAV/ Shutterstock

Tip: Začněte u své rodiny nebo člověka, kterému důvěřujete nejvíce. Alternativně jeďte někam, kde vás neznají, a svěřte se dobrému člověku, k vašim známým se to nedostane.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Lidé jsou s vámi duševně spojeni více než si myslíte. Spousta lidí zná vaše skutečné emoce, proto je od sebe neodhánějte. Naopak se naučte, že slova jsou někdy nejlepším lékem na bolest.

Tip: Dusit v sobě všechny negativní pocity může negativně působit na váš partnerský vztah.

Ryby (19. února – 20. března)

Zaměřte se do svého nitra, pokud vás tíží nějaký problém. Zjistíte, že má jednoduché řešení. Svou mysl také můžete využít jako múzu, pokud se chystáte tvořit něco kreativního.

Tip: Při neshodách s partnerem namalujte jeho podobiznu či napište krásnou báseň.

Zdroj článku:
  • Autorský text