22. 2. 2022 bude pro vaše znamení jistě zajímavým dnem

22. 2. 2022 bude pro vaše znamení jistě zajímavým dnem
Únor nebude ničím jiným než plodným měsícem! Měsíc začíná novoluním ve Vodnáři, které přináší energii nových začátků a změn. Jen o den později zažijeme něco, co někteří nazývají prvním ze tří posledních 222 dnů století, které nastanou 2. února 2022, 20. února 2022 a 22. února 2022. Co vás čeká tenhle magický den?

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Dovolte si zpracovat vše, čím jste v posledních týdnech prošli. Proces introspekce bude vyžadovat, abyste se postavili čelem k určitým nepříjemným pravdám o sobě samých. Je to tak v pořádku.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Uvolněte a dopřejte si pocit, že vás tajemné síly kolem drží a podporují. Právě teď se také pravděpodobně uskuteční rozhovory týkající se rodinných peněz a dědictví.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Kdybyste chtěli, mohli byste se vydat snadnou cestou a vyhrát jackpot. Rychlá řešení však nepřinášejí dlouhodobý úspěch.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Život má svůj vlastní tajemný způsob, jak nás naučit to, co se potřebujeme naučit. Právě transmutací toho, co nám již neslouží, jsme schopni vytvořit prostor pro to, co nás skutečně čeká.

Lev (23.07. – 23. 8.)

Vedení psychického deníku je skvělým způsobem, jak dát poselstvím smysl a pozorovat, jak se po určitou dobu vyvíjejí. V tomto období se také velmi doporučuje trénovat svou mysl, aby s vámi mluvila ve stavu snění, což vám pomůže najít řešení dlouhodobých problémů.

Panna (24. 8. – 23. 9.)

Vstupujete do plodného období. Do období prosperity. Období, kdy semínka, která jste před časem zasadili, začnou přinášet ovoce. Pro některé je také naznačena změna stávajícího stavu. Připravte se na to, že se ve svém oboru stanete autoritou.

Váhy (24. 9. – 23. 10.)

Je čas, abyste se k sobě postavili čelem. Zhodnotit, co si chcete vzít s sebou do budoucnosti. Temný měsíc vás vybízí, abyste se zbavili starého, zbořili zdi a provedli tuto změnu paradigmatu.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Nastává období intenzivní transformace. Období, kdy se zbavujete všeho falešného, a to včetně identity, kterou jste si vytvořili. Takto rozsáhlá očista může zpočátku vyvolat neklid. Udržujte si prostor pro to, abyste mohli cítit vše, co cítíte, protože si uvědomte, že odměna bude velkolepá.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Je čas uznat smrt a rozklad jako přirozenou součást procesu zrození. Je čas pustit všechny lidi, vztahy a situace, které žily po datu spotřeby.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Víte, jak vždycky mluvíte o tom, že chcete něco změnit, ale nakonec to nikdy neuvedete do praxe? Nyní je čas porušit vlastní pravidla, opustit pojem zdravého rozumu a naslouchat svým rozmarům.

Vodnář (21. 1. – 19. 2.)

Stiskněte tlačítko pauzy. Vdechněte vůni svíčky z cedrového dřeva, která tu zůstala ze včerejšího večera. Oblékněte si svůj oblíbený kabát a k snídani zhltněte kousek jahodového koláče. Je to nový den!

Ryby (20. 2. – 20. 3.)

Dnes jste vyzýváni, abyste porušili svá vlastní pravidla, pokud nějaká máte, a přijali neznámé jako nikdy předtím. Když už jste v tom, opusťte také představu o tom, kým byste měli být. Jedině tak odhalíte skryté aspekty své duše.

 

Zdroje: