Sen o sexu

Sen o sexu
Snář říká, že sen o sexu odráží váš aktuální psychický stav. Nemáte žádné starosti a jste plní energie. Pokud jste snili o sexu na jednu noc, nedokážete si vychutnat radosti života.

Co znamenají sny o sexu?

Výkladem živých snů o sexu je především odraz stavu vaší mysli a toho, jak se cítíte. Jestliže ve snu hledáte místo k sexu, znamená to, že máte nějaký partnerský problém, který je třeba řešit.

Pokud se vám zdálo o orálním sexu, míváte chlípné myšlenky.

Snili jste o předehře před sexem? Sen vás upozorňuje na to, že máte nějaké skryté touhy, které jste doposud neuskutečnili. Bojíte se, že selžete, a proto jste prozatím neudělali další krok.

Když vás někdo ve snu při sexu přistihnul, někdo vám v reálném životě kazí vaše plány. Současně se nedokážete uvolnit a užívat si života plnými doušky. Je třeba se určitým situacím poddat a nechat je na vás působit.

Výkladem snu o sexu na veřejnosti je takový, že se lidem ve svém okolí často svěřujete s velmi osobními záležitostmi. Také nemáte před svým partnerem žádné tajnosti.

Časté sny o sexu

Sny o častém sexu nemusí se sexem zcela úplně souviset. Časté sny o sexu se vám mohou zdát například v situaci, kdy se blíží narozeniny vašeho ex partnera, nebo vaše výročí seznámení. 

Sny o sexu s bývalým partnerem

Jestliže se vám zdálo o sexu s bývalým partnerem, sen vás informuje o tom, že vám může chybět sex a že jste si ho s bývalým partnerem užívali.

Takový sen vám může ale také přinést informaci o tom, že jste přijali něco, co vám na vašem bývalém partnerovi vadilo. Sen nemusí vždy znamenat to, že byste se k sobě chtěli, nebo měli vrátit. Pokud jste se nedávno rozešli, sen k vám přišel pravděpodobně proto, abyste nezapomínali žít a už se přestali rozchodem trápit.

Sny o sexu s kamarádem

Snář říká, že sen o sexu s kamarádem se vám může zdát proto, že ho velmi obdivujete. Líbí se vám jeho styl, to jak se obléká, nebo fandíte jeho úspěchům.

Sen o sexu s osobou bez tváře

Sen vám ukazuje, že vás někdo ve vašem životě ohrožuje. Podívejte se kolem sebe a zjistěte kdo vám vráží kudlu do zad.

Sex s neoblíbeným kolegou

Tento typ snu vám naznačuje, že vašemu kolegovi nejspíš závidíte. Může to být pro jeho úspěch, výkony, či výsledky v práci. Vy pravděpodobně takové štěstí nemáte.

Sex s nadřízeným

Pokud se vám zdálo o sexu s vaším šéfem, vypadá to, že toužíte po povýšení a po úspěchu. Předpokládáte, že dokážete zastat vyšší funkci v zaměstnání, než tu, kterou doposud vykonáváte.

Těhotenství

Sen o těhotenství vás připravuje na něco nového, co brzy přijde do vašeho života. Změny mohou být příznivé i nepříznivé.

Pokud se vám zdá o těhotenství, znamená to, že máte kreativního ducha. Máte v sobě spoustu neuskutečněných myšlenek, kterým by se na světle světa jistě líbilo. Nechte projevit svého tvůrčího ducha a ukažte co v sobě máte. Je velmi pravděpodobné, že svými výtvory oslníte.

Jste-li těhotná a o těhotenství zároveň sníte, znamená to, že máte ohledně těhotenství spoustu otázek. Nebojte se ptát a zjišťovat si informace o těhotenství.

Jestliže se vám zdál sen o porodu či potratu, proklikněte se dál