Na která znamení čekají v prosinci dny plné smůly?

Na která znamení čekají v prosinci dny plné smůly?
Tentokrát jsme se podívali, která znamení budou mít v prosinci největší smůlu. Berany může potrápit práce a finance. Raci se budou utápět v žárlivosti, Střelci si budou muset dát do pořádku otázku bydlení a Ryby se budou rozhodovat mezi dvěma osobami.

Pokud jste se mezi těmito znameními našli, nemusíte hned truchlit a propadat zoufalství. Tento měsíc sice budete mít smůlu, ale kolo štěstí se zajisté brzo otočí a vám se začne opět dařit.

Beran (21. 3. 20. 4.) 

V prosinci se vás pokusí nějaký člověk připravit o peníze. S největší pravděpodobností by se mohlo jednat o staršího muže. Může to být kolega, nebo dokonce váš nadřízený. Tento muž touží po vašem místě a pracovním obdivu. Vyhýbat se nebude nekalým praktikám a intrikám.

Aby si získal vaši důvěru, bude se tvářit velmi přátelsky. Dokonce bude předstírat, že vám nabízí svou pomoc ve formě rady a dlouholetých zkušeností. Tato rada a pomoc by vám ale mohla pořádně zatopit. Ve skutečnosti totiž vaši práci znehodnotí a rozhodně ji nedovede k úspěšnému konci. A právě kvůli tomu můžete přijít o hodně peněz. 

Buďte v prosinci obezřetní a raději spoléhejte sami na sebe. Pokud se vám dostane nějaké rady, dobře si ji prověřte, než se jí začnete řídit. 

Rak (22. 6. 22. 7.) 

V prosinci vás pořádně potrápí žárlivost. Svou drahou polovičku opravdu milujete, ale v prosinci získáte podezření, že se jedná o lásku jednostrannou. A opravdu se vyskytnou náznaky a situace, které by mohly na nevěru poukazovat.

Touto situací se budete velmi užírat, ale dlouhou dobu na sobě nedáte nic znát a budete jen tichými pozorovateli. Nakonec ale váš pohár trpělivosti přeteče a vy naprosto vybouchnete. Svému partnerovi/partnerce vyčtete každý krok, který vás k vašemu podezření dovedl. 

To se ale vaší lásky velmi dotkne, protože vaše obvinění bude nespravedlivé. Náznaky nevěry sice vykazovány budou, ale bude se jednat jen o planý poplach. Pokud si budete chtít ušetřit toto trápení, mluvte se svojí láskou o všem hned, něž začnou vaše emoce pekelně vřít. 

Zdroj: Kmpzzz/ Shutterstock

Střelec (23. 11. 21. 12.) 

Tento měsíc si dejte velký pozor na všechny záležitosti, které se týkají nejen peněz, ale především vašeho bydlení. Čekají na vás velké problémy s úřady, které mají v kompetenci právě otázky nemovitostí a bydlení. Pokud nemáte bydlení vlastní, může být tento konflikt s pronajímatelem vašeho bytu. 

Překontrolujte si veškeré smlouvy, zda je v nich všechno v pořádku a nemohou být zneužity ve váš neprospěch. Nebojte se zainvestovat také do právníka, který vám může nakonec ušetřit mnoho peněz. 

Velký pozor si dejte také na platby za nájem, energie, hypotéku a pojištění. Opožděním těchto plateb si totiž můžete vykoledovat nemalé penále. Nemusí to být způsobeno jen vaší neopatrností, ale problémem může být také komunikace s bankou. Raději si překontrolujte, zda všechny platby včas odešly. 

Ryby (21. 2. – 20. 3.) 

Prosinec pro vás bude měsícem změn především na poli vztahů. Se současným vztahem jste sice do jisté míry spokojení, ale přesto máte pocit, že vám něco chybí. A právě to něco najdete v jiné osobě, než je váš partner. Po nové osobě budete velmi toužit a nedokážete ji dostat z hlavy. 

Zároveň se ale budete bát opustit současný vztah. Nebudete si totiž jistí, zda vás s novou osobu čeká šťastná a trvalá budoucnost. Ještě více budete nejistí v otázkách citů této osoby k vám. Tyto smíšené pocity vás budou velmi trápit a nebudete vědět, jak pokračovat dál. Na své okolí začnete být pěkně protivní, čímž spustíte další vlnu sporů a hádek. 

Pokud se tomu všemu chcete vyhnout, buďte upřímní k sobě a ujasněte si své životní priority. Pomoci vám může také komunikace s osobou, po které tolik toužíte. Ve skutečnosti totiž vaše city opětuje a mohl by se mezi vámi vytvořit krásný vztah. 

Zdroj článku:
  • Autorský text