Narodili-li jste se v jednom z těchto znamení, přejídáte se dezerty

Narodili-li jste se v jednom z těchto znamení, přejídáte se dezerty
Na dezerty po jídle se netěší jen málokdo. Nicméně někteří lidé to s dezerty přehání a jí je nejen po jídle, ale také kdykoliv během dne. Pokud mohou, sladký zákusek si rádi zakoupí a následně ho snědí. Pokud jste se narodili v jednom z následujících znamení a nedaří se Vám zhubnout, pravděpodobně si nedokážete odpustit sladké potěšení.

Blíženci (21. května – 21. června)

Rádi se odměňujete za svou celodenní píli, a je úplně jedno, zda až večer nebo s dezerty začnete hned po probuzení. Láká Vás ta chuť zákusku, která Vás dokáže uklidnit vždy, když jste ve stresu (a patrně říkáte, že dezert je odměna za to, jak skvěle jste ten stres zvládli). Nevynecháte jedinou příležitost k tomu, abyste se zakousli do něčeho sladkého. V důsledku to může vypadat, že jste se stali na dezertech závislými a nemůžete bez nich přežít jediný den.

Lev (23. července – 22. srpna)

Také Vy si dezerty dopřáváte v nadměrném množství a zdá se, že bez nich nemůžete vydržet. Ale na rozdíl od Blíženců Vás ani tak neláká ta sladká chuť, spíše se zaměřujete na to, jak je to naservírováno na talíři. Připadáte si jako obklopeni luxusem, poněvadž vzezření dezertů Vás hodně láká. Kombinace různých příchutí uspokojí Vaše chuťové buňky a spousta vrstev různých náplní v různorodých barvách je pastvou pro Vaše oči. Nicméně to neznamená, že nemáte mlsný jazýček – ba naopak, sladké zákusky máte raději než cokoliv jiného, co se dá na tomto světě najít.

Berani dezerty rádi ukončí svůj pracovní den, Zdroj: baranq / Shutterstock

Beran (21. března – 19. dubna)

Máte velké množství energie, ale ještě větší množství spotřebujete na své zájmy všeho druhu. To znamená, že někde tu chybějící energii musíte dostat. Dezerty jsou dobrým zdrojem cukru, který Vaše tělo mění na energii. Neexistuje den, kdy byste se nezakousli do něčeho sladkého. Také si dezerty dáváte, když ukončujete pracovní den a ocitnete se doma, dávají Vám pocit pohodlí a odpočinku. Bonbony Vám nedopřejí dostatečnou chuťovou explozi jako právě zákusky, proto je vyhledáváte a náležitě si vychutnáváte každé sousto, které se objeví na Vašem jazyku.

Býk (20. dubna – 20. května)

Máte snad tu nejvyšší šanci stát se na dobrých dezertech závislí, poněvadž Vám zkrátka chutnají. Rádi si je vychutnáte po hlavním jídle, ale i kdykoliv jindy. Máte rádi jídlo všeho druhu a dezerty obzvláště. Díky nim dokážete relaxovat a užít si zbytek dne, ať už jste v práci, doma nebo na výletě. Čím sladší je jídlo, tím je větší pravděpodobnost, že si ho vyberete jako svou další potravu. Častokrát se stane, že Vás po dezertu začne bolet břicho, poněvadž si nedáte říci a zákusky si dopřáváte ve velkém.

Zdroj článku: