Znamení zvěrokruhu, která nemají ráda romantiku

Znamení zvěrokruhu, která nemají ráda romantiku
Pro většinu z nás je romantika důležitý doplněk vztahu. Dává nám možnost ukázat partnerovi, jak nám na něm záleží. Pro některé lidi je však romantika naprosto zbytečná, nepotřebují ji projevovat a jedná se podle nich o naprostou ztrátu času, který mohou investovat do smysluplnějších činností. Jak jste na tom s romantikou vy? Najdete se v tomto článku?

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Romantiku rozhodně nemáte rádi. Mnohem raději byste byli s partnerem, který své city projevuje hůře, ale má vám vždy co říci, na co byste mohli reagovat, než s partnerem, který to s projevem emocí doslova přehání. Vy sami nejste fanouškem velkého vyznávání lásky a na veřejnosti byste se nejraději propadli do země, pokud by po vás partner požadoval pusu před jediným člověkem. Partner by pro vás musel být nesmírně důležitý a musel by s vámi mít dlouhodobější vztah, abyste mu slabý projev romantiky dovolili.

Blíženci (21. května – 21. června)

Romantika je pro vás příliš nudná. Navíc se vám dost často stává, že si myslíte, že s partnerem nemáte tak dokonalé spojení, vzhledem k vašemu skoro neustálému pocitu nedocenění. Jakmile se dostanete do takového stavu, myslíte si, že na svého partnera musíte zapůsobit slovy a inteligencí. Projevy lásky neberete jako projev inteligence, naopak si myslíte, že romantika vaši schopnost projevit inteligenci omezuje či zcela znemožňuje.

Panna (23. srpna – 22. září)

Dá se říci, že vám nevadí nic tolik jako ztráta času. Nezáleží na tom, zda se jedná o práci, váš volný čas, který nejraději trávíte vzděláváním, nebo vztah. Svému partnerovi projevujete již od začátku svou nechuť ztrácet čas sladkými řečmi a činy, jejichž doba se natahuje. Navíc se nedokážete řádně emocionálně spojit s partnerem, protože se bojíte, že partner zraní vaše city, což je další důvod toho, že o romantiku nestojíte. Nicméně absence smyslu pro romantiku vám nebrání partnera milovat a být mu věrní, přestože spousta partnerů právě toto uvažování příliš nechápe.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Jakmile se řekne romantika na hlubší úrovni, vy obracíte oči v sloup. Nemáte smysl pro nadměrné projevy lásky. Jste toho názoru, že svého partnera milujete a projevujete to dostatečně i bez dlouhých hodin plných romantiky. Váš partner může nabýt dojmu, že o něj příliš nestojíte, ale není to pravda. Pravdou je, že příliš nedůvěřujete vztahům a romanticky se začnete chovat až tehdy, když vám partner plně projeví svou podporu a dá vám pocit, že s tímto vztahem můžete počítat i ve vzdálené budoucnosti. I tehdy romantiku berete jako něco, co je třeba dělat, aby se váš partner cítil šťastný.

Zdroj článku: