Vánoční horoskop pro maminky

Vánoční horoskop pro maminky
Pozor, pozor! Pro všechny maminky přinášíme vánoční horoskop. Co vás čeká a co vás nemine v tomto období klidu a lásky se můžete dočíst v našem novém horoskopu.

Beran (21. března – 19. dubna)

Vánoční horoskop bude nejen pro vás, ale i pro vaše děti velmi vstřícný. Pokud máte nějaké problémy, konečně se pro ně najde řešení. Vaši rodinnou atmosféru ještě více rozehřejí úspěchy vašich dětí. Je také možné, že se brzy budete těšit z nového přírůstku do vaší rodiny. 

Býk (20. dubna – 20. května)

Váš domov se v tomto chladném období promění ve virtuální ráj. Přesto ale ve vaší rodině bude nastolena harmonie a pohoda a Vánoce se tak skutečně budou nést v duchu klidu a míru. Navíc můžete očekávat i dobré finanční příjmy. 

Blíženci (21. května – 20. června)

Maminky, během Vánoc byste měly věnovat zvláštní péči vašim dětem. Buďte obezřetné, protože zdraví někoho z vaší rodiny může být ohroženo. Dávejte pozor na to, co jíte a co jedí i vaše ratolesti. Pozornost byste měly věnovat i vašemu zaměstnání a neztrácet koncentraci. Nepodceňujte ani své psychické zdraví, pokud chcete mít o Vánocích rodinnou pohodu.

Rak (21. června – 22. července)

Atmosféra ve vaší rodině se výrazně zlepší. Radost budete mít z dětí a dočkáte se i významné a příjemné události, která se týká vaší rodiny nebo vašich nejbližších. Do konce roku se stihnou zlepšit vztahy s vašimi sourozenci. Zajímejte se o všechny členy rodiny a travte s nimi co nejvíce času.

Lev (23. července – 22. srpna)

Dávejte pozor na zvýšenou tvrdohlavost vašich dětí. Obrňte se trpělivostí, protože bude potřeba vynaložit více úsilí, aby vás poslechly. Získáte hodně peněz, zároveň jich taky mnoho utratíte s rodinou, což je pozitivní, ale neměly byste zapomínat na zadní vrátka. Nevhodné chování vašich dětí může také způsobit naštvanost a frustraci, kterou se nenechte ovládnout.

Panna (23. srpna – 22. září)

Během Vánoc bude vaše rodinná atmosféra radostná a očekávat byste měly i příznivou událost. Měly byste trávit více času s rodinou, protože je nutné, aby se rodina zcelila a posílily se vaše vztahy. Pozor byste měly dávat na drobné nehody vašich ratolestí, ale nakonec vše dobře dopadne.

Váhy (23. září – 22. října)

Zatímco začátek roku se nesl v duchu sporů, to se koncem roku otočí k dobrému. Stejně jako je dobré věnovat více času vzdělání vašich dětí a být jim inspirací. Netlačte ale na pilu a místo toho je povzbuzujte. Veškeré konflikty se snažte řešit s klidem a nenechte emoce, aby vás zcela ovládly. To by vedlo jen k nepřátelství v rodině.

Zdroj: paulaphoto / Shutterstock

Štír (23. října – 21. listopadu)

Neměli byste zapomínat na povzbuzování vašich dětí. Pro rodinu se snažte dělat maximum. Vánoce pro vás budou šťastným obdobím po všech strastech a neshodách v rodině. Váš manželský vztah se upevní a vaše přání se vám konečně splní. 

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Letos by se měly vyřešit všechny vaše problémy, a tak byste Vánoce měli s rodinou prožít v klidu. Snažte se být během svátků co nejvíce s rodinou a podnikat různé výlety, abyste rodinu udržely spokojenou. Zároveň pozor na finance a snažte se zbytečně neutrácet.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Rodinné vztahy nejsou příliš příznivé a s manželem či partnerem máte rozdílné názory na chod vaší rodiny nebo výchovy dětí. Harmonie bude narušená a je třeba vynaložit velké úsilí, aby se vše urovnalo. 

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Ani pro vás, maminky, nebyl rok příliš příznivý. Vaše rodinné vztahy se často i kvůli maličkostem nesly ve znamení hádek. Pokud jste se pokoušeli o potomka, Vánoce jsou vám nakloněny. A pokud už děti máte, budete na ně právem pyšní, jelikož vyniknou ve všech směrech.

Ryby (19. února – 20. března)

O Vánocích se budete těšit z nového potomka, ale i z bohatství. Pokud již děti máte, radujte se z jejich úspěchů ve škole. Je také dobré ještě trochu zapracovat na vašem domově, aby působil útulněji. Vánoce jsou pro vás naprosto klidným měsícem.

 

Zdroj:

www.maminka.cz