Hvězdná znamení, která rychle zpanikaří

Hvězdná znamení, která rychle zpanikaří
Jsou lidé, kteří na nečekanou situaci reagují klidně, a potom jsou zde další lidé, kteří novou nepředpokládanou situaci absolutně nezvládnou. Začnou jednat impulsivně a příliš nepřemýšlí. Pokud jste se narodili v jednom z těchto znamení, s největší pravděpodobností patříte do druhé skupiny lidí.

Lev (23. července – 22. srpna)

Jste zvyklí na to, že všechno jde podle vašeho plánu. Jakmile se však něco vymkne vaší kontrole, začnete panikařit a být značně nepříjemní. Uděláte cokoliv, aby společně s vámi trpěli také ostatní lidé, pokud možno všichni ve vašem okolí. Neumíte se ovládat, jakmile se ocitnete ve stresu. Nikdy nehledáte pomoc, pokud vám něco nejde, protože nechcete, aby vám někdo zasahoval do života. Věříte v dokonalost, a pokud něco není dokonalé, potom je všechno špatně. Běsníte, pokud zpanikaříte, což patří k vašim horším stránkám. Můžete se v tu chvíli změnit v krutovládce.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Panikaříte celkem běžně, a to kvůli vašim myšlenkovým pochodům, které obvykle začínají slovy „co kdyby“. Dostáváte se často do stresu jen kvůli svým představám. Jakmile se ve vašem rozvrhu dne něco změní, máte v povaze zpanikařit a neovládat svá slova ani své činy. Nesnášíte myšlenku, že na světě existují věci, které se nacházejí mimo vaši kontrolu, a navíc se nacházejí ve vaší těsné blízkosti či dokonce ve vašem životě. Také v práci nedodržujete termíny, což vede k záchvatu paniky.

Ryby (19. února – 20. března)

Na rozdíl od většiny lidí panikaříte vždy, když se vám v hlavě promítne nějaký děsivý scénář. Jelikož při smutku nebo ze strachu máte tendenci si v hlavě vytvářet opravdu temné scénáře, začnete panikařit a otáčet se k milovaným lidem zády pouze na základě vašich myšlenek. Dotyční lidé se k vám mohou po celý týden chovat přátelsky a oslavovat vás, ale vy si to nikdy nevyložíte špatně, naopak se domníváte, že vás již nemají rádi tak jako dříve. Dokonce i když s vámi je zacházeno jako s princem či princeznou, vy si vždy vytvoříte falešnou záminku, proč se budete trápit.

Beran (21. března – 19. dubna)

Obáváte se i těch nejmenších věcí. To má za následek, že se stresujete mnohem více než ostatní lidé a při nečekané panice provádíte opravdu děsivé věci. Během paniky, že by někdo mohl zjistit něco, co jste si původně chtěli nechat pouze pro sebe, začnete uvažovat nad tím, že pokud ostatní lidé mohli přijít na nějaký váš špatný čin, mohou přijít i na ty ostatní činy. Pokud se někdo ve vaší přítomnosti začne chovat podivně, vám nezáleží na důvodu, vy jste přesvědčeni, že zná nějaké vaše tajemství. Následně se chováte různě netradičně.

Zdroj článku: