TOP 5 nejen českých instagramových maminek, které se rozhodně vyplatí sledovat

TOP 5 nejen českých instagramových maminek, které se rozhodně vyplatí sledovat
Vydělávají si sdílením radostí a strastí rodinného života s dětmi. Tyhle maminky influencerky umí být vtipné, mají styl a dokáží k mnohému inspirovat, určitě se vyplatí je sledovat.

@kamilasikl

Šiklovi nedávno přivedli na svět nového potomka, holčičku Auri. Na tu už doma čekali starší bráškové Elliot a Levi. Postarat se o 3 děti dá určitě zabrat, na Kamile to ale není znát a jen pár týdnů po třetím porodu vysílá pozitivní vibe na svém instagramovém účtu. Kromě tipů do domácnosti a vtipných videí najdete u Kamči hlavně cestovatelské tipy, rodina Šiklových totiž doma dlouho nevydrží a až Auri trochu povyroste, určitě se zase někam vydají.

@luciferikova

Víla s fialovými vlasy si před pár lety vzala svého učitele ze střední, se kterým společně vychovávají syna Doriana. Její profil je plný veselých pastelových barviček, ostatně stejně jako Lucčin účes. Pokud hledáte tipy na beauty a skincare, ale i příspěvky s dávkou roztomilosti v podání malého Doriana, pak tady nešlápnete vedle.

Její profil je plný veselých pastelových barviček, ostatně stejně jako Lucčin účes.

@celestebarber

Tahle australská mamina vás určitě bude bavit. Na Instagramu ji sleduje skoro 8 milionů lidí, kteří se denně baví nad jejími videi, kde si dělá legraci z fotek a videí modelek a retuší. Celeste svými příspěvky dává najevo, že ženský šarm nespočívá v mírách 90-60-90. Ačkoliv svou rodinu na Instagramu příliš často neukazuje, občas se ve videích a stories objeví i její manžel a ratolesti.

@thebirdspapaya

Kanaďanka Sarah má 3 děti, a tak už leccos o mateřství ví. Na svém profilu sdílí fotky svého těla během těhotenství i po porodu, aby ukázala, že nemít pevné bříško a hladkou kůži poté, co dá žena život novému potomkovi, je naprosto v pořádku. Svůj obsah ale věnuje také podpoře žen s poporodní depresí a radí, jak se s ní vypořádat. 

@sav.labrant

Přesný opak Sarah je profil Američanky Savannah Rose, zde žádná moudra a tipy k mateřství k dohledání nejsou. Sarah má se svým partnerem 3 rozkošné děti, celá rodinka se ráda obléká do stejného oblečení, často cestuje a přidává fotky plné pozitivních vln. I když tady nenajdete žádnou radu o tom, jak zvládnout poporodní deprese, či který kočárek maminka doporučuje a používá, milé obrázky a vtipná videa vám určitě vykouzlí úsměv na tváři.

Zdroje: