4 astrologická znamení, která kopírují styly ostatních

4 astrologická znamení, která kopírují styly ostatních
Zamyslete se nad tím, jak moc vám záleží na tom, jak vás vnímají ostatní lidé. Někoho názory ostatních vůbec nezajímají, zatímco jiní se radami ostatních řídí vždy. Ovšem pokud jste se narodili v jednom z těchto znamení, vždy kopírujete styly ostatních, abyste zapadli do společnosti.

Rak (22. června – 22. července)

Ačkoliv si to nejspíše neuvědomujete, vždy kopírujete styly úspěšnějších lidí, abyste se jim vyrovnali. Začínáte po malých krůčcích, avšak posléze si vaši blízcí a přátelé začnou všimnout, že si mohou koupit cokoliv nového, ale vy si to záhy koupíte také. Možná za to může vaše snaha zapadnout. Jakmile vás někdo upozorní na to, že kopírujete jeho styl (či styl někoho jiného), důrazně to popřete a naštvete se, nicméně uvnitř dobře víte, že tento člověk má svatou pravdu.

Raci snadno kopírují styl ostatních, ať je jakýkoliv. Zdroj: Creative Lab/ Shutterstock

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Kopírujete všechno, co se vám na druhých lidech líbí. Jste vlastně taková sbírka různých stylů. Jste hodně přizpůsobivý člověk, tudíž pokud se vám na někom něco líbí, do detailu tu danou věc zkopírujete. Váš styl oblékání i chování řídí ostatní lidé, nicméně nikdy nejste přesnou kopií jednoho člověka. Také osoba, která se nevědomky zapříčinila o vaši malou změnu ve stylu, je šťastná – vždy, než si přivlastníte kus jejího stylu, ji vynachválíte.

Váhy (23. září – 23. října)

Víte, že jste nedokonalí, ovšem nechcete, aby to o vás ostatní věděli. Bojíte se přijít se svým vlastním stylem jen kvůli tomu, že nevíte, co by si o tom pomysleli ostatní lidé. Jakmile si však pomyslíte, že nějaký člověk se chová mnohem lépe než všichni ostatní, které znáte, nedělá vám problém přivlastnit si jeho styl, a dokonce i jeho kulturu, abyste ostatním lidem projevili svůj názor na jejich bezohledné chování. Nechcete selhat, snažíte se vypadat jako ten nejlepší člověk na světě, přestože jím ve skutečnosti vůbec nejste.

Ryby (19. února – 20. března)

Kdybychom měli určit, které znamení zvěrokruhu se nechává ovlivnit nejvíce, bylo by to právě vaše znamení. Raději se přizpůsobíte, než abyste šli proti proudu. To má sice mnoho pozitiv, která z tohoto jednání vyplynou, nicméně nikdy neokusíte, co to znamená být sami sebou. Řídíte se tím, co dělá vaše rodina a vaši přátelé. Z toho vyplývá, že kopírujete jejich styly – styl mluvení, jednání i oblékání.

Nevadí vám, že nemáte svůj vlastní styl, poněvadž vidíte, že na ostatních lidech to funguje, tudíž nevidíte důvod, proč byste se takto nemohli chovat také. Vzhlížíte zejména ke svým mnohem úspěšnějším přátelům v naději, že také poznáte štěstí.

Zdroj článku: