Horoskop pro milovníky zmrzliny aneb které chutě zmrzlin jsou vám podle hvězd nejblíže

Horoskop pro milovníky zmrzliny aneb které chutě zmrzlin jsou vám podle hvězd nejblíže
K létu patří zákonitě také zmrzlina, která dokáže v tropických teplotách příjemně osvěžit. Valná většina z nás má jistě svou oblíbenou zmrzlinu, kterou jí pravidelně a které dává přednost před všemi ostatními příchutěmi.

Víte ale, jakou zmrzlinu byste měli mít rádi podle svého horoskopu? Pojďme se společně podívat na to, s jakou zmrzlinou si nejvíce rozumí právě vaše znamení zvěrokruhu.

Beran 

Berani naprosto milují zmrzlinu, a tak se nelze divit tomu, že každé jaro již netrpělivě čekají na to, kdy přijde to pravé léto a oni si budou moci vychutnat porci své oblíbené zmrzliny. Jejich nejoblíbenější zmrzlinou je čokoládová. Dalo by se říci, že se této zmrzliny snad nikdy nepřejí. Není se ovšem čemu divit, když čokoláda uklidňuje jejich chaotickou povahu, která není jejich příliš silnou stránkou.

Býk 

Býci milují sladké, a tak je jasné, že jsou i milovníky zmrzliny. Nejraději ze všech mají točenou banánovou či jahodovou zmrzlinu. Rovněž milují různé ovocné příchutě i netradiční příchutě exotického ovoce či chilli.

Blíženci

Blíženci zpravidla milují zmrzlinu, kterou si dopřávají nejen v letní sezóně. Nejraději mají především vanilkovou či čokoládovou zmrzlinu. Dávají vždy totiž přednost tradičním příchutím, a tak je pro ně například takový ovocný sorbet naprosto zapovězen.

Rak

Raci nemají rádi experimenty. Po celý svůj život tak chodí pouze do jedné jediné cukrárny a jedí pouze jednu a tu samou zmrzlinu. Jelikož milují především čokoládovou a vanilkovou zmrzlinu, do jisté míry to hovoří o jejich konzervativní povaze, která asi nikoho příliš nepřekvapí. Když už se chtějí přece jen odvázat, sáhnou maximálně po jahodové zmrzlině.

Lev

Lev patří mezi letní znamení, a tak se nelze vůbec divit tomu, že miluje zmrzlinu či dobrou ledovou tříšť. Nejvíce dává Lev přednost ovocným zmrzlinám, které ho vždy dokonale osvěží. Lesní plody jsou jeho nejoblíbenější příchutí. S čím u něj ale rozhodně nepochodíte, je smetanová zmrzlina.

Panna

Panny milují ze všeho nejvíce různé smetanové zmrzliny. Jejich nejlepším přítelem je ruská zmrzlina. Co jim ale opravdu nechutná, jsou sorbety ovocných příchutí.

Váhy

Váhy mají v lásce kiwi příchuť zmrzliny, jablečnou či dokonce pistáciovou. Zmrzliny také rády ochutnávají na svých dovolených, kdy je jedním z mnoha důvodů jejich zahraniční cesty právě chutná zmrzlina.

Štír

Štíři dávají přednost kvalitním zmrzlinám, které jsou často vyrobeny z bio ingrediencí. Ve zmrzlině ze všeho nejvíce milují ovocné kousky. Na zmrzlinu také chodí pouze do vyhlášených podniků, kde vědí, že je místní zmrzlina rozhodně nezklame. Za kvalitní italskou zmrzlinu jsou si ochotni rovněž velmi připlatit.

Střelec

Střelci milují domácí zmrzlinu. Je pro ně důležité, aby věděli, z čeho je zmrzlina vyrobena, a tak se do její výroby pouští na vlastní pěst. Ze všeho nejraději milují smetanové zmrzliny, a to nejlépe s broskvovou příchutí. Rádi si ovšem pochutnávají také na čokoládové či vanilkové zmrzlině.

Kozoroh

Kozorozi jsou obrovskými milovníky zmrzliny a je jim v podstatě úplně jedno, o jaký druh zmrzliny se jedná. Nejraději ovšem mají pistáciovou či šmoulí zmrzlinu. Rozhodně jim také vůbec nevadí, když jim zmrzlina obarví jazyk a oni se poté cítí jaké malé děti.

Vodnář

Vodnář nemá rád sladké, a tak v případě zmrzliny dává přednost citronovým příchutím. Milují totiž štiplavou a svěží chuť, kterou citronový sorbet rozhodně má. Pokud si ovšem chtějí udělat opravdovou radost, tak sáhnou po lesních plodech a připraví si domácí zmrzlinu, která jim chutná nejvíce z ostružin, rybízu a také malin.

Ryby

Ryby zmrzlinu vůbec v lásce nemají. Pro jejich zdravou životosprávu totiž zmrzlina není vůbec vhodná. Při pomyšlení, že by se měli ládovat zmrzlinu jim naskakuje husí kůže. Oni si namísto zmrzliny raději dopřejí například mrkvovou šťávu či smoothie.

Zdroj článku:
  • autorský text