Tyto 4 znamení zvěrokruhu si budou v roce 2023 připadat opravdu osamocení

Tyto 4 znamení zvěrokruhu si budou v roce 2023 připadat opravdu osamocení
Pocit osamění není vůbec příjemný a dokáže nás pořádně potrápit. Která znamení budou těmto srdcervoucím pocitům propadat v roce 2023 nejvíce? A co Vás dokáže pomoci? 

Být sám a cítit se sám je velký rozdíl. Samotu člověk občas dokáže náležitě ocenit. Můžeme si díky ní dopřát dostatek času pro sebe a dělat věci, které nás baví, bez větších ohledů na ostatní. Pocit osamocení je ale velmi nepříjemný. Která znamení se v roce 2023 budou cítit nejosamocenější? Jak se můžete s těmito pocity poprat, abyste nepropadali zbytečným depresím a smutkům? 

Beran (21.3. - 20.4.) 

 Rok 2023 pro Vás bude po stránce mezilidských vztahů poněkud náročný. Budete mít pocit, že kolem sebe nemáte vhodné lidi. Přátelství budou spíše na bodu mrazu a Vám bude připadat, že pro ně nejste už tolik důležití, protože si na Vás nebudou ochotni dělat tolik času, jako tomu bylo dříve.

Zabrat dostanou také partnerské vztahy. Drobné, ale časté hádky a nedorozumění Vám nedají spát a Vy budete mít pocit, že Vám partner/partnerka už vůbec nerozumí. 

A právě kvůli těmto situacím si budete připadat velmi osamocení. Budete si myslet, že se nemáte o koho opřít a na vše jste sami. Ale věřte, že i s tímto se dá pracovat a celou situaci obrátit ve svůj prospěch. Popřemýšlejte, kdo je pro Vás ve Vašem životě opravdu důležitý. Až si tento seznam lidí protřídíte, začněte pracovat na těch vztazích, které Vám zůstanou. Komunikujte a nebojte se mluvit o svých obavách a pocitech. 

Rak (22.6. - 22.7.) 

 Mezilidské a partnerské vztahy pro Vás budou v nadcházejícím roce 2023 velké téma. Své přátele a lidi kolem sebe máte opravdu rádi, ale budete zapomínat na těchto vztazích pracovat. Budete si užívat optimistický začátek roku a dělat věci, které Vás baví. S postupem času ale zjistíte, že trávíte čím dál více času sami, nebo s povrchními lidmi, kteří přátelství předstírají, kvůli určitým benefitům. Nedokážete pochopit, proč se Vám Vaši přátelé a partner/partnerka tolik vzdalují. 

Mezilidské vztahy dají rakům v roce 2023 dost zabrat, Zdroj: BOKEH STOCK/ Shutterstock

Velká chyba ale bude na Vaší straně. Na své kamarády a lásku totiž budete dlouhou dobu zapomínat a nebudete se k nim chovat zrovna férově a tak se může stát, že o mnohé z nich dokonce přijdete. 

Snažte se na tom zapracovat. Užívejte si život, ale nezapomínejte i na své milované a zapojte je více do těchto svých radovánek. Buďte tady pro své okolí a dávejte jim dostatečně najevo, jak moc jsou pro Vás důležití. 

Štír (24.10. - 22.11.) 

 V roce 2023 budete velmi přemýšlet o vztazích se svými blízkými a o sobě samých. Budete se velmi rozhodovat, zda žijete život, jaký opravdu chcete a jestli se obklopujete těmi pravými lidmi. U každého budete zvažovat pro a proti a uvidíte spíše ty negativní stránky svých milovaných. Kvůli tomu se budete hodně uzavírat do sebe a tvořit si strašáky v hlavě.

S největší pravděpodobností potkáte také člověka, který ve Vás tyto pesimistické pocity bude živit. Tato osoba bude o to více poukazovat na špatnosti lidí ve Vašem okolí a bude se snažit rozdělit Vás. Dejte si na tohoto člověka a jeho pomluvy velký pozor. Mohl by Vás připravit o skutečné přátele, lásku i rodinu. 

Zkuste méně přemýšlet a hledat chyby a raději se zaměřte na to, abyste aktivně trávili čas se svými milovanými. 

Štíři, začněte trávit kvalitně čas se svými milovanými, Zdroj: Monkey Business Images/ Shutterstock

Ryby (21.2. - 20.3.) 

 Láska pro Vás bude stěžejním tématem roku 2023. Budete se utápět ve vztahu, který není to pravé ořechové. Budete zůstávat v tomto vztahu a tvářit se, že je vše zalité sluncem. Uvnitř ale moc dobře víte, že tento vztah Vás nijak nenaplňuje a není pro Vás tím, co jste si vždy přáli. Možná dokonce budete vědět, kam Vás táhne srdce, ale budete se bát přiznat chybu a jít za svým snem. 

Kvůli této přetvářce se budete cítit velmi osamocení, i když reálně vůbec sami nejste. Snažte se být více upřímní k sobě a ke svému partnerovi/partnerce. Najděte odvahu a upřímně si promluvte o tom, co cítíte. Tyto své pocity si ale v první řadě pořádně ujasněte. Nesnažte se udržovat vztah jen proto, abyste nebyli sami. Paradoxně se totiž kvůli tomu budete cítit mnohem osamoceněji. 

Zdroj článku:
  • Autorský text