Víte, v kolik hodin jste se narodili? Prozradí to o vás hned několik věcí

Víte, v kolik hodin jste se narodili? Prozradí to o vás hned několik věcí
Čas narození napoví mnohé nejen o vašich osobnostních vlastnostech a rysech, ale také o vaší povaze a temperamentu. Kromě toho má čas narození velký význam i v astrologii, kde rozhoduje o vašem ascendentu.

Mezi půlnocí a dvěma hodinami ráno

Máte vrozenou touhu po vědění a učení se novým věcem. Potřebujete mít naprostý přehled o vašich blízkých a jejich záležitostech. Na druhou stranu o své maličkosti moc věcí neprozrazujete a tajemství si necháváte pro sebe. Máte bystrou mysl, díky které dokážete pochopit i obtížné vědy, do kterých spadá matematika či informační technologie. Kariérní posun zažijete v odvětví filmového průmyslu či v rámci realitního poradenství.

Mezi druhou a čtvrtou hodinou ráno

Narodili jste se pro život v naprostém luxusu – kvalitní jídlo, honosné vily i přepychová auta – vše získáte díky své píli a ctižádosti. Máte neobyčejnou schopnost přimět ostatní ke konání věcí podle vašich vlastních představ. Dařit se vám bude při podnikání i v oboru finančnictví. Harmonii nacházíte při volnočasových aktivitách v přírodě. Úspěch zaznamenáte již v mladém věku, kolem 24 a 27 let.

Narození mezi 4. a 6. hodinou nacházejí motivaci v emočních výzvách. Zdroj: Ground Picture / Shutterstock

Mezi čtvrtou a šestou hodinou ráno

Jste silná osobnost s vysokým sebevědomím, kterou nic nerozhází a všemu přijde snadno na kloub. Motivaci nacházíte v emočně náročných výzvách. Zaručeně vás potěší veřejné uznání a vědění, že jste středem pozornosti. I proto málokoho překvapí, že kariérně růst budete v obranných složkách státu. Rádi říkáte věci na rovinu, netěší vás dlouho chodit kolem horké kaše. Jakmile se rozhodnete, jdete si tvrdě za svým a za žádnou cenu neslevíte.

Mezi šestou a osmou hodinou ráno

Narodili jste se, abyste ostatní přesvědčili o svých vůdcovských schopnostech. Z toho důvodu rádi neočekávaně měníte situaci. Ostatní vaše chování považují za záhadné a jen stěží odhadnutelné. Kromě přirozeného vůdcovství máte schopnost druhé také ovládat. Neustále máte potřebu mezi ostatními vynikat a dosahovat nesplnitelných cílů.

Narození mezi 6. a 8. hodinou přesvědčí jsou rození vůdci. Zdroj: Atstock Productions / Shutterstock

Mezi osmou hodinou ráno a půlnocí

V hloubce své duše jste si svým vlastním filozofem. Harmonii nacházíte ve vnitřním klidu, naopak se vyhýbáte konfrontacím a konfliktům. I přesto dokážete být velmi tvrdohlaví. Jste společenští, empatičtí vůči potřebám druhých. Nebojíte se nabídnout pomocnou ruku. Jste přátelští, snadno vycházíte s lidmi napříč věkovými kategoriemi, kulturami i rozdílnými názory. Díky své povaze se skvěle hodíte pro práci ve veřejném sektoru. Větší popularity dosáhnete v zahraničí, ale vaší duši bude lépe ve vaší domovině.