Manželský horoskop na prosinec 2022: Váhy budou potřebovat hodně trpělivosti, Býkům se podaří obnovit lásku

Manželský horoskop na prosinec 2022: Váhy budou potřebovat hodně trpělivosti, Býkům se podaří obnovit lásku
Manželství je občas trochu boj. Stejně tak nám ale přináší mnoho krásných chvil, opory a lásky. Jak se bude vyvíjet manželství jednotlivým znamením v prosinci? 

Manželství je často považováno za pohádkové vyvrcholení vztahu. Ten nejnáročnější úkol ale manželstvím teprve začíná. Bojovat se stereotypem a rozdmýchávat vášeň a lásku je mnohdy náročné. Proto musíme o manželství pečovat a nadále na něm pracovat. Co čeká v manželství tento měsíc vaše znamení? 

Beran (21. 3. – 20. 4.) 

V prosinci budete s manželem/manželkou sehraná dvojka. Navzájem si budete oporou a budete se moci jeden na druhého spolehnout. Dejte si jen pozor, abyste neměli tendence více přijímat, než ve skutečnosti dáváte. Dejte své životní lásce dostatečně najevo, co pro vás znamená. 

Býk (21. 4. – 21. 5.) 

Vaše manželství bude v prosinci vzkvétat. Podaří se vám obnovit lásku, vášeň a harmonii. Dostanete se také do situací, ve kterých si budete připadat jako na začátku vztahu. Zamilovaní a milovaní. Užívejte si tyto krásné chvíle naplno a nenechejte si je pokazit drobnými komplikacemi. 

Blíženec (22. 5. – 21. 6.) 

S manželem/manželkou si budete v prosinci užívat společné volno a krásné chvíle. Čas budete trávit jako rodina a uvědomíte si, jaký poklad ve své rodině máte. Ušli jste již dlouhou společnou cestu a výsledky vaší snahy jsou nádherné. 

Rak (22. 6. – 22. 7.) 

Manželství pro vás v prosinci nebude takovým darem, jaký byste očekávali. Budete si připadat na všechno sami a na svého manžela/manželku budete naštvaní. Způsobeno to bude ale vaším přehnaným očekáváním. Pokud máte nějaká přání, řekněte je upřímně a nedoufejte, že je vaše polovička vytuší. 

Lev (23. 7. – 22. 8.) 

V prosinci si budete v manželství připadat velmi příjemně a klidně. Nečekají na vás žádné zvraty či dramatické události. Díky tomu si můžete užít klidnou vánoční atmosféru společně s manželem/manželkou a celou rodinou. 

Panna (23. 8. – 22. 9.) 

V prosinci se s manželem/manželkou nepouštějte do konfliktních debat na tenkém ledě. Nebuďte zbytečně vyčítaví. Nemusí být vše podle vás. Raději se soustřeďte na klidnou a mírnou komunikaci. Přinese vám řešení mnohem lepší než hádky a výčitky. 

Váha (23. 9. – 23. 10.) 

V prosinci budete v manželství potřebovat hodně trpělivosti. Vaše milovaná polovička nebude příliš spolupracovat a vy budete mít nervy na pochodu. Bude se ale jednat spíše o maličkosti, a tak si nekažte Vánoce zbytečnými hádkami. 

Štír (24. 10. – 22. 11.) 

V prosinci čeká vaše manželství poměrně silný otřes. Dostanete se do situací, které výrazně změní váš život a budou vyžadovat společná řešení. Konečný výsledek bude záležet na vaší spolupráci a odhodlaní. Dejte si velký pozor, aby vás prosinec příliš neodloučil. 

Střelec (23. 11. – 21. 12.) 

Prosinec pro vás bude ve znamení stavění vlastních hranic. Váš manžel/manželka a děti nechávají všechno na vás a veškerou vaši snahu berou jako samozřejmost. A to vás velmi vyčerpává. Rozhodnete se proto nastavit si hranice, které nesmí překročit ani rodina. 

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.) 

V prosinci by do vašeho manželství mohla vstoupit třetí osoba a velmi negativně ho ovlivnit. Dejte si pozor především na nevěru a milostné trojúhelníky. Buďte obezřetní, a pokud se dostanete do situace, ve které budete oním nevěrníkem vy, dobře si své chování rozmyslete. 

milostný trojúhelník
Zdroj: BlueSkyImage / shutterstock | milostný trojúhelník

Vodnář (21. 1. – 20. 2.) 

Čeká na vás přímo pohádkový prosinec. Vaše manželství bude ještě krásnější než dříve a vy budete opravdu šťastní. Čeká na vás také nový začátek. Může se jednat o nové společné bydlení nebo těhotenství. 

Ryby (21. 2. – 20. 3.) 

Máte za sebou v manželství náročnější období a v prosinci si budete potřebovat pořádně odpočinout. Hádky se sice již uklidí, ale vy se stále cítíte ukřivdění. Dopřejte si dostatek času, abyste se mohli s nastalou situací vyrovnat. 

Zdroj článku:
  • autorský text