Horoskop na 2. listopadový týden: Blíženci zatají své emoce, Raci se uzavřou do sebe

Horoskop na 2. listopadový týden: Blíženci zatají své emoce, Raci se uzavřou do sebe
Tento týden nebude příliš pozitivní, a to převážně kvůli Saturnu, který se střetne v pondělí s Venuší. Úterní úplněk v Býku také nebude růžový. Co se stane následující dny, to záleží na naší pozitivitě a postoji k určitým problémům, které vzniknou první dva dny v týdnu. Co čeká Vás?

Beran (21. března –⁠ 19. dubna)

Tento týden se hodně navztekáte. Všichni Vám budou kazit náladu, hlavně v pondělí a v úterý. Další dny budou trochu lepší, pokud zapomenete na to, co se stalo první dva dny v týdnu. Budete se chtít uklidnit, ovšem nastanou chvíle, kdy to nepůjde úplně podle Vašich představ.

Býk (20. dubna –⁠ 20. května)

Začátkem týdne vstanete s dobrou náladou, ale Vaše nálada se brzy rapidně zhorší. Lidé Vás budou štvát a v průběhu týdne se to bude spíše horšit než lepšit. Nechtějte se vyjadřovat o vážných problémech, nedostali byste pochopení od ostatních. Veškerý problém bude spočívat ve Vašem špatném sebevyjádření.

Blíženci (21. května –⁠ 20. června)

V pondělí Vás někdo naštve a Vy se rozhodnete, že své skutečné emoce nebudete s nikým sdílet. V úterý bude Vaše myšlení silně ovlivněno Vašimi emocemi, můžete udělat něco, čeho budete později litovat. Od středy se budou objevovat myšlenky, že jste neudělali vůbec nic pro své štěstí.

Rak (21. června –⁠ 22. července)

Hned v pondělí budete mít pocit, že se všichni lidé proti Vám spikli. Pokud můžete, začátkem tohoto týdne raději zůstaňte doma, jinak se ve Vás nahromadí stres. Od středy se střetněte s dobrým přítelem, pokud se chcete pobavit. Pokud se setkáte se špatným přítelem, budete celý týden nešťastní.

Lev (23. července –⁠ 22. srpna)

Budete celý týden hádaví, nejvíce však v pondělí. Pokuste se překousnout všechny názory Vaší rodiny, které budou odlišné od těch Vašich. V úterý se Vám nic nebude doma dařit. Po zbytek týdne začnete přemýšlet o drastické změně, budete mít ale pocit, že všechno je dobré takové, jaké momentálně je.

Panna (23. srpna –⁠ 22. září)

V pondělí začnete přemýšlet o lásce hlouběji, nebudete příliš pozitivní. Kvůli těmto myšlenkám se nebudete moci soustředit na práci. V úterý zjistíte odpověď na otázku, která Vám nedala spát. Od středy do neděle budete skeptičtí, co se týče Vaší intuice. Tento týden je však lepší jí věřit.

Váhy (23. září –⁠ 22. října)

Pokud se chcete v pondělí rozumně domluvit s kýmkoliv, čeká Vás spousta práce, lidé si totiž nebudou chtít nechat nic vysvětlit. V úterý pocítíte silnou potřebu vyjádřit svůj názor. Pokud toto chování bude přetrvávat v průběhu celého týdne, můžete se lehce dostat do konfliktu.

Štír (23. října –⁠ 21. listopadu)

Celý týden, a hlavně v pondělí, budete chtít pracovat, poněvadž lidem vůbec nebudete rozumět a budete chtít najít rozptýlení. V průběhu týdne se nepěkně pohádáte s člověkem, k němuž máte nejblíže. Nebudete schopni vidět jasně problémy týkající se Vašeho osobního života.

párty, zdroj: Rido / Shutterstock

Střelec (22. listopadu –⁠ 21. prosince)

V pondělí byste neměli jít ven ani komunikovat s lidmi po telefonu. Budete totiž hodně hádaví. V úterý na sobě budete moci pozorovat určitý neklid, něco Vám neustále bude vadit. Další dny se budete potýkat s nadbytkem stresu, avšak budete se snažit ho ze svého života vyhnat.

Kozoroh (22. prosince –⁠ 19. ledna)

Budete myslet převážně romanticky, hlavně první dva dny v týdnu. Od středy můžete očekávat buď velkou vlnu stresu nebo velkou touhu po lásce. Je možné, že v druhé polovině týdne se z Vašeho blízkého známého stane Váš nový partner, pokud zrovna budete nezadaní.

Vodnář (20. ledna –⁠ 18. února)

Lidé si Vás od pondělí budou všímat, mohou se na Vás dívat podivně. Vaše chování totiž nebude již od pondělí podle předpisů, můžete se vztekat na veřejnosti. V průběhu týdne nemusíte nikoho včetně sebe chápat a rozumět. Musíte se hodně snažit, abyste se nedostali do konfliktu s ostatními.

Ryby (19. února –⁠ 20. března)

V pondělí se se svými přáteli raději nestýkejte, mohli byste komunikovat s někým, koho tento den ovládne pesimismus. V úterý Vás vystresuje cokoliv nečekaného, také milá překvapení uvidíte velmi neradi. Po zbytek týdne Vás stres neopustí, můžete se však rozptýlit návštěvou cizí země či neprozkoumané oblasti.

Zdroj článku: