Výklad tarotových karet na tento týden: Blížencům se do života vrátí osoba, kterou dlouho neviděli, Raci potřebují pauzu

Výklad tarotových karet na tento týden: Blížencům se do života vrátí osoba, kterou dlouho neviděli, Raci potřebují pauzu
Pojďme společně nahlédnout do tarotových karet. Co nám přinesou zajímavého tento týden? Na co se máme těšit a čeho se naopak obávat?

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Dávejte si pozor na lidi kolem sebe. Ve vaší blízkosti se totiž vyskytuje někdo, kdo se vás bude snažit obalamutit krásnými slovíčky, ale rozhodně to s vámi nemyslí dobře. Karta Páže mečů vám radí, abyste dané osobě v žádném případě nepodlehli, dopadlo by to pro vás, ale i vaše blízké velmi špatně.

Býk (21. 4. – 20. 5.)

Zejména v práci si dobře pohlídejte termíny odevzdání vašich úkolů a projektů. Sedm mečů vám radí, abyste si termíny posunuli, pokud opravdu nestíháte. V žádném případě se nesnažte odevzdat nedodělanou práci. Promyslete raději všechny varianty a pokuste se vybrat tu nejlepší možnost. Teprve pak se můžete těšit na úspěch.

Blíženec (21. 5. – 21. 6.)

Císařovna vám do života vrátí osobu, kterou jste již dlouhou dobu neviděli. Určitě neodmítejte její pozvání, případně se sami ozvěte kamarádovi či kamarádce a jděte s nimi na kávu, obohatí to váš život. Pokud máte doma nějaké spory, rozepře, je nejlepší čas k tomu vše urovnat a vzájemně si odpustit.

Rak (22. 6. – 23. 7.)

Potřebujete pauzu a odpočinout si, Čtyři poháry vám to velmi doporučují, jelikož pokud si neoddechnete, budete netrpěliví, zbrklí a podráždění. Zhluboka se nadechněte a popřemýšlejte o své budoucnosti, teprve potom začněte v klidu hledat možná řešení vašich problémů, které vás již delší dobu trápí.

Lev (24. 7. – 23. 8.)

Nechejte věci jen tak plynout a moc nad nimi nepřemýšlejte. Už jste udělali vše, co bylo potřeba, nyní si trošku odpočiňte. Tento týden vás Devět holí bude nutit k trpělivosti a jakési nečinnosti. Z počátku vám to bude vadit, ale teď je také jednou čas na pořádný odpočinek.

Panna (24. 8. – 23. 9.)

Nelpěte tolik na majetku a více si užívejte života. Díky kartě Čtyři pentakly si tento týden budete moci vyřešit všechny majetkové záležitosti. S klidnou hlavou zaplaťte všechny nevyřešené účty, hypotéku a podobné záležitosti.

Váhy (24. 9. – 23. 10.)

Cokoli tento týden uděláte sami pro sebe, to se vám několikanásobně vrátí. Pokud chcete něco ve svém životě změnit, je pro to teď ten nejlepší čas. Karta Hvězda je kartou pozitivní a plnou naděje v lepší zítřky, proto ji využijte naplno. Po celý týden budete mít také dostatek energie i na vaše dlouho odkládané plány.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Pamatujte, že jen vy sami nejlépe víte, co je pro vás nejlepší. Rytíř mečů vás tento týden varuje před osobou, která bude mladší než vy. Buďte k této osobě lehce podezřívaví a důvěřujte, ale prověřujte. Osoba vám bude chtít pomoci s nějakým problémem, raději ale s díky odmítněte a zkuste si jej vyřešit sami.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Tyto dny jsou přímo stvořené k tomu, abyste si udělali hezké chvilky se svým partnerem, jelikož nad vámi bdí karta Milenců. Zajděte si na romantickou večeři nebo do kina a buďte spolu. Single by si měli vyrazit ven do společnosti, tentokrát se na vás usměje štěstí a vy se setkáte s osobou, která ovlivní váš život.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Všechno zlé je pro něco dobré. Dejte si pozor na kartu Ďábla, která bude řídit veškeré vaše kroky. Buďte opatrní a obezřetní, nepouštějte se do nových projektů, tento týden by vám s velkou pravděpodobností vůbec nevyšly. Dejte si také pozor na své osobní věci, mohly byste o ně přijít.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Projekt, na kterém již delší dobu pracujete, dotáhnete konečně do konce a můžete se těšit na chvilky odpočinku, který si zasloužíte. Svůj úspěch byste měli okamžitě oslavit, uspořádejte party nebo si s přáteli či rodinou zajděte na dobrou večeři. Čtyři hole vám doporučují, abyste si užívali své chvíle slávy a byli středem pozornosti.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Občas nám život pod nohy hodí překážky. Ale když je překonáme, o to více se radujeme z úspěchu. Koncem týdne všechny vaše problémy odezní a vy si užijete zaslouženou odměnu. I ve vaší práci si toho všimnou a ocení to. I v rodinném životě se vám bude dařit, najdete společnou řeč.

Zdroj článku:
  • Autorský text