Horoskop na 3. listopadový víkend: Střelci se znovu setkají s přáteli, Lev bude utrácet

Horoskop na 3. listopadový víkend: Střelci se znovu setkají s přáteli, Lev bude utrácet
Pracovní stereotyp nás tento pátek bavit nebude, většina z nás se vynasnaží, aby odešla z práce trochu dříve a čas zaplnila plněním svého snu. Vliv Panny na Měsíc nám značně pomůže. V sobotu a v neděli se budeme ke všem chovat vstřícně, Váhy budou mít vliv na Měsíc. Na co se můžete tento víkend těšit?

Beran (21. března – 19. dubna)

Začátkem víkendu si dejte pozor na možnost dopravní nehody. Ta může být způsobena vaší frustrací, nicméně pokud budete dělat to, co vás baví, stres z vás brzy opadne. V sobotu si budete všímat ostatních lidí a starat se o jejich dobro. V neděli vás pohltí vysoký přísun energie.

Býk (20. dubna – 20. května)

Pocítíte silný vliv páteční inspirace a zvýšené kreativity. S jejich pomocí se lehce dostanete z nejednoho maléru, který si sami způsobíte. V sobotu se zaměříte převážně sami na sebe, a hlavně na své zdraví, zatímco neděle je vaším dnem plným optimismu a moudrých rad.

Blíženci (21. května – 21. června)

V pátek se zaměříte na svou rodinu, navštívíte své příbuzné. Trochu se nepohodnete, avšak vy dokážete vysvětlil, jak jste svá slova mysleli, a vše bude opět v pořádku. V sobotu a v neděli zatoužíte po romantice, nemůžete-li si ji dopřát, zaměříte se na zlepšení své kariéry.

Rak (22. června – 22. července)

V pátek budete mít otřesnou náladu. Snažte se co nejvíce meditovat a myslet na lepší časy, naplánovat si projekt vám také pomůže zvednout si náladu. V sobotu a v neděli se setkáte se členy své rodiny, s nimiž máte skvělé vazby, i s těmi, s nimiž jste rozvázali kontakt.

Lev (23. července – 22. srpna)

Začátkem víkendu budete mít silný sklon k bezmyšlenkovitému utrácení, zastavte a přemýšlejte, než nakoupíte, abyste svého nákupu později nelitovali. Sobotu strávíte s člověkem, na němž vám záleží úplně nejvíce a s nímž si hodně rozumíte. V neděli pomyslíte na romantiku nebo na práci.

Panna (23. srpna – 22. září)

Dejte si pozor na postup ve své kariéře v pátek, tento den se v zaměstnání projevíte v tom nejhorším světle kvůli pracovní frustraci. Ostatní oblasti budou vzkvétat. V sobotu a v neděli se zaměříte na finance, zauvažujete, zda neutrácíte zbytečně moc nebo zda si můžete dovolit něco, co potřebujete.

Váhy (23. září – 23. října)

Připravte se na to, že v pátek vás budou lidé štvát. Není nikdo, kdo by vás potěšil svou přítomností. Skousněte to, je zbytečné se naštvat. Sebevědomí se u vás objeví v sobotu i v neděli. Budete optimističtí, čímž si získáte pozitivní pozornost většiny lidí, kolem kterých projdete.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Nikdo vám v pátek nepřijde příliš dobrý. Pokud se nebudete ovládat, na všech budete hledat chyby po celý den, než vás to večer omrzí. V sobotu a v neděli se zaměříte více na své myšlenky a nejspíše navštívíte oblast, kde se údajně vyskytují paranormální jevy.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Vaše touha po kariérním postupu a zajímavějším finančním ohodnocení vás může oddělit od přátel i rodiny. Hádky nejsou vyloučeny. Budete se věnovat spíše práci než jim. V sobotu si uvědomíte, že vaši přátelé jsou pro vás cenní, a po zbytek víkendu se budete snažit být s nimi co nejdéle.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Celý pátek procestujete, touha za dobrodružstvím vás vyžene ven. V sobotu a v neděli věnujete pozornost důležitým lidem ve vašem životě a také vaše touha po kariéře a penězích bude zvýšena. Naštěstí svůj čas dokážete dobře zorganizovat a nikdo ve vašem životě nebude trpět.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Jakmile začne víkend, zúčastníte se rozhovoru, který vám otevře oči. Zjistíte, že někdo, komu jste věřili, jedná proti vám. Od soboty začnete trávit více času venku, patrně bez doprovodu kohokoliv. Budete si tento čas užívat. Zato v neděli se navrátíte do přítomnosti vašich věrných přátel.

Ryby (19. února – 20. března)

Páteční den pro vás bude hodně inspirující. Hlavně si uvědomíte, že vaše mentalita je lepší než většiny ostatních lidí, jakmile ostatní přistihnete v hádavé náladě. V sobotu zatoužíte po průzkumu míst, která neznáte, možná se budou týkat duchovna. V neděli se nasmějete a také se naskytne nová pracovní příležitost.

Zdroj článku: