Velký horoskop lásky na říjen: Střelcům svítá naděje na navázání milostného vztahu, Panny zažijí vytouženou romantiku

Velký horoskop lásky na říjen: Střelcům svítá naděje na navázání milostného vztahu, Panny zažijí vytouženou romantiku
Nový měsíc před námi a s ním také nové životní výzvy a důležité změny. V oblasti vztahů nás čeká plno nových zvratů a někoho také překvapivých změn. A co čeká v lásce vás a na co se můžete připravit?  

Beran 21. 3. – 20. 4. 

Vztahy na začátku října nebudou zcela optimální. Ještě z minulého měsíce řešíte s partnerem krizi, která se promítne i do nového měsíce. Vy však nebudete mít dostatek trpělivosti a energie na to cokoli řešit. V klidu si s partnerem o všem promluvte, než se celá situace ještě vyhrotí. Nezadaným se tento měsíc bude dařit více. Budete si užívat přítomnosti druhé osoby a společných chvil.

Býk 21. 4. – 21. 5. 

Býci se svým partnerem zažijí chvíle nepochopení a netolerance. Oba jste velmi tvrdohlaví a pevně si stojíte za svým a nechcete ucouvnout. Nepouštějte se proto v první polovině měsíce do větších akcí a debat. Váš protějšek touží po klidu a nebude vám ani natolik citově nakloněn. Zkuste se proto více zaměřit na sebe a na své priority. 

Blíženci 22. 5. – 21. 6.  

Měsíc říjen je ideální dobou na navazování nových vztahů! Víte přesně, čím protějšek zaujmout, a využijete své největší přednosti. Máte velkou šanci potkat velmi zajímavý protějšek a zažijete pěkný románek. Můžete se těšit na společné aktivity a spoustu nevšedních zážitků! 

Rak 22. 6. – 22. 7. 

Celý měsíc to bude v lásce jako na houpačce. U partnera hodně podléháte žárlivosti a také se necháváte ovládat svými náladami. Nebuďte tolik zaměřeni na svého partnera, dost pravděpodobně vám totiž utíkají nové příležitosti. Ke konci měsíce vás čeká zvláště příjemná událost a velká změna v lásce.

Lev 23. 7. – 22. 8. 

Lvi se mohou v novém měsíci těšit na hojnost v oblasti lásky! Dokážete skvěle zapůsobit na ostatní a své atraktivity jste si velmi dobře vědomi. Využijte svých předností a jděte svému vysněnému protějšku naproti! 

Panna 23. 8. – 22. 9. 

Již v předchozím měsíci zavládly ve vašem vztahu jisté nejistoty. Vaším vztahem si nejste příliš jistí a s partnerem se nedokážete uvolnit a být sami sebou. V druhé polovině měsíce vám už bude blýskat na lepší časy! Zažijete vytouženou romantiku a hezké společné chvíle. 

Váhy 23. 9. – 23. 10. 

Měsíc říjen vám v oblasti lásky opravdu přeje a vy nebudete mít nouzi o zajímavé protějšky! Jste si vědomi své přitažlivosti a dokážete si každého omotat kolem prstu. Zvláště jeden protějšek na vás velmi zapůsobí a během října ním budete trávit hodně času. Dobře si však promyslete, do čeho jdete a co vlastně očekáváte!

Štír 24. 10. – 22. 11. 

Už nějakou dobu nejste naladěni na partnerské vztahy. V říjnu bude vaše nechuť přetrvávat, ačkoli se novému vztahu vyloženě nebráníte. Do ničeho se nenuťte a nechte všemu volný průběh. Ke konci října se můžete dozvědět nějakou negativní informaci o svém protějšku. Neuchylujte se hned k ukvapeným závěrům a jednejte s klidnou myslí! 

Střelec 23. 1. – 21. 12. 

V novém měsíci vám svítá naděje na navázání milostného vztahu! Konečně si vás všimne váš vysněný idol a vy máte velkou šanci u něho zabodovat. Když iniciativu převezmete do svých rukou, uvidíte, že se věci začnou rychle hýbat a měnit k lepšímu.   

Kozoroh 22. 12. – 20. 1.  

Máte pocit, že ve vašem vztahu neběží vše tak, jak byste si představovali. Budete se cítit zklamání a hodně se uzavřete do sebe. Možná si uvědomíte, že váš vztah není zcela podle vašich představ a že chcete něco jiného. Nemějte strach, že se už nezamilujete. Druhá polovina října je velmi nadějná pro navázání nové známosti.

Vodnář 21. 1. – 20. 2. 

Během října si budete velmi užívat přítomnosti svého protějšku a vše bude klapat podle vašich představ. Váš vztah se vám bude zdát jako sluncem zalitý a vy si to budete patřičně užívat. Během měsíce se však mohou jisté věci změnit a váš vztah poněkud ochladne. Chcete vědět, co za tím vězí, a na vše příliš naléháte. Nechte všemu volný průběh, věci se sami dají do pořádku.

Ryby 21. 2. – 20. 3. 

Toužíte po dokonalém protějšku a zatím se ne a ne nějaký objevit. Máte možná až příliš vysoké nároky a nechcete z nich slevit. Zkuste se nad touto situací pozastavit, ať nejste potom opět zklamaní. Začněte se více věnovat sami sobě a uvědomte si, co doopravdy chcete. 

Zdroje článku: