Andělský horoskop na listopad 2021

Andělský horoskop na listopad 2021
Listopad je tu co nevidět, a i ten bude pro každého z nás zajímavý. Novoluní ve Štíru nastane už 4.listopadu a spoustě lidem ukáže cestu, jak vyřešit všechny strasti. 

V listopadu se Černá Luna pohybuje s Blížencem a planetkou Ceres a andělé nám ukážou, jakým směrem se vydat.

Po většinu tohoto měsíce nás budou podněcovat k hluboké transformaci a dodávat nám sílu a energii, abychom vyřešili životní otázky. A co čeká v tomto měsíci vás?

Beran: 21. 3.–20. 4., anděl Kamael

Listopad přichází s mrazivou atmosférou. Po hektickém říjnu nad vámi bude držet ochrannou ruku váš anděl Kamael a vy se budete konečně moci soustředit na sebe.

Energie tohoto měsíce vás ovládne a konečně budete následovat své touhy. Toto bude platit především na konci měsíce, kdy vás zajímavá a okouzlující osobnost může upoutat a zahalit do numinózní fantazie. Připravte se na velkou libidinální intenzitu.

Slunce Štíra bude procházet vaším domem a zdvojnásobí dávku hluboké touhy. S podrážděným Marsem však očekávejte napětí s partnery: budete nuceni se vypořádat s intimitou, emocemi, blízkostí – vším, čemu byste se raději vyhýbali. Nenechte se ale tímto překvapit a odstrašit. A nechte se vést vašim strážným andělem. 

Býk: 21. 4.–20. 5., anděl Hagiel

V listopadu budete mít pocit, že vaše skrytá stránka chce vyjít na povrch. Váš anděl lásky a umění, Hagiel, vám dodá obrovský příval energie a kreativity. Je obecně známo, že Býci nemají rádi změny, ale tentokrát je změna nevyhnutelná. V listopadu byste měli využít tento nával energie zcela naplno. V tomto měsíci je dobré se zaměřit na vaše obchodní vztahy, ale i na ty partnerské.

Po 22.listopadu budete mít pocit, že se vše obrací ke špatným věcem, ale opak je pravdou. Změny ve vašem životě budou sice radikální, ale nebojte se, váš anděl Hagiel bude po vašem boku. 

Blíženci: 21. 5.–20. 6., anděl Rafael

Listopad bude pro Blížence měsícem úspěchu a Rafael, učitel, vám pomůže k velkému pokroku. Doma se dočkáte vytoužené rovnováhy, ať už jde o pracovní život nebo o ten soukromý. Tento měsíc je dobré zaměřit se na socializaci a zábavu.

Víkend 28. listopadu pro vás vypadá naprosto úžasně, a proto je dobré naplánovat si nějaký výlet. Anděl Rafael vás donutí pracovat více na sobě a na vaší fyzické stránce, abyste následně dosáhli svých cílů. Koncem tohoto měsíce pro vás bude vše ještě daleko optimističtější.

Rak: 21. 6.–20. 7., anděl Gabriel

Pro všechny Raky listopad přinese jen to nejlepší. Bude se vám dařit v osobním životě, a především tom partnerském. Anděl Gabriel, váš drahý zvěstovatel, vás donutí budovat smysluplné vztahy a dlouhodobé kontakty.

Listopad je pro vás naprosto ideální, co se týká randění a romantiky. Úplněk je navíc pro vás nejlepší čas k početí potomka. Toto období je také obdobím vysoké plodnosti. A pokud jste sami, listopad vám přinese nové milostné začátky. Ani kreativita nepřijde nazmar a je nejlepší ji využít a přenést na papír. 

Zdroj: Marzufello / Shutterstock

Lev: 21. 7.–20. 8., anděl Michael

Na Lvy v listopadu čeká spousta zkoušek, ale váš anděl bojovník bude na vaší straně, a tak tyto překážky zvládnete překonat. Ve skutečnosti čím více půjdete s proudem, tím lepší věci se ukážou.

Jak se planety Štíra střetávají s Uranem, může mezi vaší kariérou a domácím životem narůstat napětí – zvláště během novoluní a úplňku tohoto měsíce. Tajemství spočívá v žádosti o pomoc! Děláte toho pro lidi tolik, tak proč je nenechat vrátit laskavost, když to nejvíc potřebujete?

Konec měsíce je obdobím, kdy byste si měli dopřát zasloužený odpočinek a věnovat se kreativním činnostem.

Panna: 21. 8.–20. 9., archanděl Metatron

Pro Panny bude listopad poměrně snadný měsíc, protože vás váš archanděl seznámeni s energií Štíra, znamení měsíce. Budete zaneprázdnění, ale vše bude záležet na komunikaci. Zatímco v říjnu jste trochu prokrastinovali, v listopadu budete dohánět veškeré resty.

Listopad pro vás bude velmi hektický, přesto je třeba nezapomínat na sebe a váš romantický vztah. Archanděl Metatron vám dopřeje do života elán, aby vám šla práce sama od ruky. Pokud jste tedy otáleli s dosažením nějakého cíle, pak je tento měsíc naprosto ideální, abyste si šli za svým.

Váhy: 21. 9.–20. 10., - archanděl Jofiel

Listopad bude pro všechny váhy především o penězích. Ale nejen to. Tento měsíc očekávejte období plný překvapení. Mohli byste náhle dostat poštou šek, ale také vám může přijít neočekávaný účet. To vše říká, že není čas na nějaké velké nákupy.

Pokud potřebujete koupit velkou vstupenku, nechte ji na poslední dny v měsíci, jakmile začne sezóna Střelce. Archanděl Jofiel vám také dopřeje velkou dávku nostalgie. Budete mít nutkání utrácet peníze, odolejte však tomuto nutkání a nenechte se zviklat lehkomyslností.

Štír: 21. 10.–20. 11., anděl Asrael

Všechno nejlepší k narozeninám! Listopad je vaším dosud nejsilnějším měsícem, protože tři planety (Mars, Merkur a Slunce) ve vašem znamení vám přinášejí energii, elán a dar.

S tak mocnou vesmírnou energií, kterou máte k dispozici, jste vyzváni, abyste se znovuobjevili pod mocným novoluním 4. listopadu tohoto měsíce. Ujistěte se, že jste si v této době stanovili záměry a během následků se řídili akcemi.

Jakmile dorazí 19. listopadu úplňkové zatmění Měsíce, budete připraveni rozloučit se vztahy, které vám do života již nepřináší. Lepší jsou na obzoru, milý Štíre! 

Střelec: 21. 11.–20. 12., anděl Zadkiel

Jste zábavná duše, ale v listopadu vás vesmír bude žádat, abyste si odpočinuli před regenerací, která vás bude čekat. V listopadu vaše podvědomí bude tak aktivováno, že byste mohli být dokonce překvapeni, kolik času o samotě potřebujete, abyste se spojili se svou intuicí.

Tato energie vyvrcholí během zatmění Měsíce v úplňku, kdy budou jednou provždy uvolněny hluboko uložené vzorce! Váš strážný anděl vám pomůže k tomu, abyste získali zpátky veškerou energii. Využijte ji k vašim novým začátkům. 

Kozoroh: 21. 12.–20. 1., anděl Kassiel

I pro všechny Kozorohy byl říjen pravděpodobně hodně intenzivní. Proto pro vás bude určitě dobrou zprávou to, že listopad pro vás bude měsícem odměn. Na vaší straně bude láska a potěšení. Využijte tyto sladké vibrace a zaměřte se na randění, odpočinek a procvičování sebe sama.

Listopad je také ideální čas na dovolenou, pokud máte pocit, že si potřebujete odpočinout. Můžete mít také náhlou potřebu splynout s někým na hlubší úrovni. Tento měsíc byste měli ideálně podnikat výlety, večeře s přáteli a trávit chvíle s vaší nejdražší polovičkou.

Vodnář: 21. 1.–20. 2., anděl Uriel

Cítíte tu přicházející změnu? S radostí přijmete změny, ale pamatujte, jak je pro vás důležité zůstat věrný své přirozenosti. Jupiter ve vašem znamení totiž odmění každý váš krok k autenticitě. Úplňkové zatmění měsíce tohoto měsíce by mohlo přinést nečekané novinky ve vaší domácnosti.

Bude potřeba jít s proudem, protože váš moderní planetární vládce Uran vás žádá, abyste v této oblasti svého života provedli radikální změny. Prvních pár týdnů tohoto měsíce může být v práci nestálých, to se ale brzy zlepší. Měli byste se také držet dál od veřejných diskusí pro vaše vlastní dobro.

Ryby: 21. 2.–20. 3., anděl Asariel

V listopadu vás váš duchovní učitel Asariel provede učením a vy budete donuceni pracovat na vašem intelektuálu. Můžete buď vyrazit na výlet nebo navštívit různé vzdělávací kurzy, které vám jen prospějí. Listopad je vhodným měsícem k nákupu elektroniky a jakýchkoli věcí, které posunou vaše životní rutiny na další úroveň.

Zatímco mnoho jiných znamení bude po většinu měsíce pociťovat bodnutí Štíra ve svém pracovním, osobním nebo domácím životě, vaše intuitivní a citlivá povaha se ve skutečnosti bude těšit ze všeho, co vám anděl Asariel přinese do života. 

Zdroj: