Velký vánoční horoskop: Váhy se nemusí omezovat, Berani budou vyčerpaní

Velký vánoční horoskop: Váhy se nemusí omezovat, Berani budou vyčerpaní
Vánoční svátky už klepou na dveře a přípravu na perfektní oslavu Vánoc si kažý užívá po svém. Někdo si užívá advent a prokládá nákupy dárků večírky, jiní mohou mít pocit, že absolutně nic nestíhají. 

Vánoce mají na každého rozličný efekt. Někdo může pocítit strest v práci i doma, jiní si balení dárků po večerech prostě užívají. Čtěte dál a zjistíte, co si nejmagičtější část roku připravila právě pro Vás.

Beran (21. 3. až 20. 4.)

Jako beran jste během celého roku do všeho trochu hrrr a jen tak neodpočíváte, dokud to není opravdu třeba. Ačkoliv máte pocit, že jste na veškeré přípravy sami a ostatním je jedno, jak všichni společně svátky strávíte, rádi by Vám možná pomohli, jen potřebují s klidem nasměrovat na to, s čím konkrétně by mohli pomoct. Mějte ke svým blízkým pochopení, to, že něco dělají jinak neznamená, že je to úplně špatně. Zkuste se zkrátka trochu uklidnit a také si užít sváteční atmosféru.

Býk (21. 4. až 21. 5.)

Cukroví už máte pravděpodobně upečené nebo objednané a strom stojí v obýváku nastrojený už od 1. prosince. Přesto ale s přípravami nepolevujete a snažíte se vyladit každý drobný detail, aby bylo všechno perfektní. Mohou Vám ale utíkat hezké momenty s přáteli a s rodinou. Opusťte na chvíli řešení toho, jaký servis použijete při štědrovečerní večeři a zajděte společně ven podívat se třeba na trhy.

Blíženci (22. 5. až 21. 6)

Pro Blížence nejsou materiální věci o Vánocích tolik důležité. Spokojené svátky pro Vás představuje to, že na Vás má čas rodina, partner či přátelé a je jedno, jestli bude kapr nedosolený, nebo že pod stromečkem nebude obrovská hromada dárků. Čekají Vás ty nejkrásnější Vánoce, protože je budete trávit s lidmi, na kterým Vám záleží.

Rak (22. 6. až 22. 7.)

Raci dělají moc rádi radost ostatním, v případě Vánoc hlavně těm nejmladším. Veškeré přípravy na Vánoce orientujete tak, aby byli spokojení ostatní členové rodiny, hlavně děti. Blízcí Vaši píli ocení, přesto byste si měli udělat čas taky chvíli na sebe a myslet na to, jak si svátky maximálně užít i ze svého pohledu. I kdyby to mělo znamenat například upéct jeden druh cukroví, který nikdo jiný kromě Vás nemá rád.

Raci dělají radost hlavně ostatním, neměli by však zapomínat také sebe
Raci dělají radost hlavně ostatním, neměli by však zapomínat také na sebe | Zdroj: HayDmitriy / Depositphotos

Lev (23. 7. až 22. 8.)

Chcete si náležitě užít svátky s rodinou, což ale Váš šéf nemusí úplně pochopit. Konec roku je v práci náročný, Vy jste ale schopni udělat to nejdůležitější ještě před Vánoci. Zkuste svému nadřízenému asertivně vysvětlit, že na práci Vám sice záleží, ale aktuálně potřebujete trochu oddychnout a užít si Vánoce v kruhu nejbližších a s vypnutým telefonem.

Panna (23. 8. až 22. 9.)

Přípravy na Vánoce rozhodně nezaskočí organizované lidi, jako jsou panny. Letos jste našli perfektní balanc mezi prací, nákupy na Vánoce i časem stráveným s nejbližšími. Čekají Vás poklidné svátky plné malých i velkých radostí.

Váhy (23. 9. až 23. 10.)

Inflace ani ceny energií Vás nedonutí k tomu, abyste na letošních Vánocích šetřili. A proč byste taky měli. Vánoce jsou tady jednou za rok a pokud cítíte, že si můžete dovolit užít svátky ve velkém stylu, směle do toho. Přesto byste se ale měli podívat na stav bankovního účtu ještě předtím, než začnete utrácet ve velkém, alespoň pro představu.

Štír (24. 10. až 22. 11)

To, jestli máte perfektní strom či nejzářivější světla Vás letos netrápí, jelikož musíte řešit to, že k Vánoční pohodě chybí rozuzlení dlouhotrvajícího konfliktu v rodině či s partnerem. Během svátku by se to už ale snad konečně mělo vyřešit tak, aby byly všechny strany spokojené.

Střelec (23. 11. až 21. 12.)

Letos byste se pro své blízké rozdali. Pro každého máte hned několik dárků a záleží Vám na tom, aby byli všichni spokojení. Můžete se ale potkat s pocitem, že ostatní to samé nechtějí pro Vás. Zkuste se oprostit o materiálních věcí a najít tu pravou podstatu Vánoc. Vaše rodina tu pro Vás tyto svátky je.

Kozoroh (22. 12. až 20. 1.)

Kozorozi nejsou velkými fanoušky rozhazování peněz, a to platí i o Vánocích. Přesto jste se dokázali letos plácnout přes kapsu a pořídit nejbližším dražší dárky. Na druhou stranu jste si jistí tím, že je opravdu využijí. I oni Vaši snahu ocení, zvlášť kvůli toho, že znají Vaši náturu.

Vodnář (21. 1. až 20. 2.)

Čekají Vás nejpohodovější svátky za poslední roky. Letos se Vánoce obejdou bez rodinných či partnerských dramat, nemůžete se dočkat, až se s partnerem zabalíte pod deku a budete společně sledovat Vánoční pohádky. A jelikož jste byli k partnerovi hodní, možná najdete i něco pěkného v noci pod stromečkem.

Ryby (21.2. až 20.3.)

Ryby nejsou orientovány materiálně a i proto nachází o svátcích naplnění skrze emoční propojení s blízkými. Ze začátku můžete mít trochu melancholickou až smutnou náladu, jelikož budete mít pocit, že ne všichni to vidí stejně jako Vy. To ale vystřídá radost z posezení u rodinného krbu na Štědrý den.

Zdroje článku: