Bohatství podle horoskopu na únor: Jste v únoru předurčeni k finančním úspěchům?

Bohatství podle horoskopu na únor: Jste v únoru předurčeni k finančním úspěchům?
Existuje jen hrstka lidí, kterým se nelíbí mít značné dědictví. Kdo v dnešní době nemá peníze, pro společnost jako by neexistoval. Náš úspěch předurčuje do jisté míry i poloha planet. Jak jsou planety a hvězdy nakloněny vám?

Beran (21. března – 19. dubna)

Pište si na papír vše, co si během nakupování koupíte. Váš rukopis více zapojí vaši mysl a také vám umožní uvědomit si, co kupujete.
Pokud se vám psaní zdá obtížné, nainstalujte si do telefonu aplikaci pro rozpočet. Můžete zkusit implementovat své peněžní cíle na základě své osobnosti Berana při nakupování.

Býk (20. dubna – 20. května)

Při plánování svých financí otevřete svou mysl. Vzhledem k tomu, že finanční úspěch je pro mnohé v dnešní době nepolapitelný, zásadním určujícím faktorem může být změna myšlení. Vytvořte změny v myšlení příjmů a výdajů peněz, které se vyplatí.

Blíženci (21. května – 21. června)

Přestaňte ignorovat věci, které vám mohou pomoci vydělat více peněz. Vždy hledejte možnosti, jak vydělat peníze. Správné plánování a zároveň vydělávání více peněz vám pomůže vyhnout se dluhům. Buďte vizionáři. Začněte dělat věci, které vás posunou blíže k finančním cílům, které jste si stanovili.

Rak (22. června – 22. července)

Buďte opatrní ohledně svých výdajů, když váš příjem klesá. Možná budete muset pozastavit některé volnočasové aktivity, dokud se váš příjem nezvýší, abyste se nemuseli cítit na mizině snížením výdajů, pokud budete řešit snížené příjmy.

Lev (23. července – 22. srpna)

Nikdy se nevyhýbejte vyjednávání o lepší mzdě v práci. Žádejte o to, co si právem zasloužíte. Hledejte vedlejší práci buď po vaší hlavní práci nebo o víkendu. Můžete mít postranní výdělek, který nevyžaduje vaši neustálou fyzickou přítomnost. Začněte v malém a uvidíte, jak to půjde. Je dobré mít více než jeden zdroj příjmů.

Panna (23. srpna – 22. září)

Nechte vaše peníze pracovat za vás tím, že je investujete. Vaše peníze nejsou určeny jen na nákup věcí. Začněte přemýšlet o způsobech, jak vaše peníze mohou vydělat. Prozkoumejte, jak můžete za své peníze vybudovat své bohatství.

Váhy (23. září – 23. října)

Můžete si být jisti, že finanční prospěch vám dá sílu. Tvrdě pracujte, abyste měli vlastní peníze. Finanční svoboda je to nejlepší, čeho můžete ve svém životě dosáhnout. Získejte nebo vyviňte jednoduchý finanční systém pro správu vašich každodenních výdajů.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Pokud nemůžete vydělat 100 korun, nejspíše nebudete schopni vydělat 1 000 000 Kč. Naučte se finanční gramotnosti na všech úrovních čistého příjmu. Své bohatství můžete snadno rozšiřovat tím, že budete šetřit každou korunu. Modlete se za vaši prosperitu a finanční požehnání.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Naučte se neutrácet peníze, které jste vydělali. Přestaňte kupovat věci, které nechcete, jen proto, že máte peníze. Jsou chvíle, kdy to můžete udělat, abyste udělali dojem na lidi, které nemáte rádi, ale to je špatně. Buďte racionálními spotřebiteli.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Máte finanční cíle? Stanovte si konkrétní cíle, abyste mohli snadno dosáhnout finanční svobody. Cíle budou fungovat jako pracovní kroky k úspěchu. Jsou důvodem, proč se budete každý den probouzet a tvrdě pracovat na tom, co děláte. Mějte krátkodobé nebo dlouhodobé cíle. Krátkodobé cíle mohou mít měsíční časovou osu, zatímco dlouhodobé cíle mohou mít roční časovou osu.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Začněte sledovat, kam jdou vaše peníze. Je dobré mít měsíční rozpočet. Můžete si být naprosto jisti, že sledování toho, jak utrácíte své peníze, zabrání impulzivnímu nákupu. Váš rozpočet vám pomůže upravit výdaje tam, kde to bude potřeba.

Ryby (19. února–20. března)

Proměňte své cíle ve finanční plán. Své bohatství můžete rozšířit spíše výběrem investičního plánu než pouhým spořením. Riskujte a plánujte svou finanční budoucnost s investičními příležitostmi, které považujete za atraktivní. Udělejte si svůj soukromý průzkum a zjistěte sami, do čeho můžete investovat.

 

Zdroj: