Sen o cestování

Sen o cestování
Výkladem snu o cestování je cesta vaším životem. Sen vám ukazuje váš vnitřní život, způsob vašeho bytí a zároveň váš postoj ke vztahu jedné bytosti k druhé. Cestováním ve snu může bát vyobrazena vaše jakákoliv vnitřní pohnutka.

Sen o slepé ulici

Pokud jste se ve snu ocitli ve slepé uličce, sen vás upozorňuje na to, že vaše aktuální aktivity jsou bezcenné a nenacházíte se na vaší životní cestě. Zkoušejte do svého života zařadit jiné a nové činnosti. Hledejte.

Sen o cestování bez jízdenky

Jestliže jste ve snu cestovali načerno a bez jízdenky, měli byste si dobře rozmyslet kroky, které chcete ve svém životě učinit. Ve vašem nadcházejícím životním období hrozí spousta rizik, kterých by bylo lepší se vyvarovat.

Zdroj: Autor: icemanphotos / Shutterstock

Sen o odpočinku během cestování

Jestli se vám zdálo o tom, že jste na své cestě odpočívali, je vhodné, abyste ve svém životě začali více odpočívat a relaxovat, jelikož vám hrozí úbytek psychických sil. Vždy je dobré mít nějaký filtr a nastavit si ve chvílích volna pravidelné činnosti, které vám pomohou odreagovat se. Může jít o pohyb, nebo o nějakou kreativní činnost.

Když jste ve snu zapomněli odcestovat, znamená to, že v brzkém období budete stagnovat a nebudete se posouvat dál. Záleží na tom, jak se momentálně cítíte. Je možné že odpočinek zrovna potřebujete.

Sen o ukazatelích

Pokud ve snu narazíte na ukazatele směru, měli byste se zaměřit na to, co je na nich napsáno. Jejich obsah vás může motivovat v další cestě životem a může vám poskytnout velmi cennou radu.

Jestliže ve snu narazíte na značky, které určují nějaké zákazy, příkazy a před něčím vás varují, znamená to, že byste neměli zapomínat dbát morálních zásad. Bez nich byste mohli velmi snadno sejít z cesty a pustit se do nebezpečných končin.

Sen o široké cestě

Cestovali jste po pěkné, široké, přehledné cestě? Očekávejte, že ji brzy vystřídá cesta namáhavá. Stejně jako v životě.