Máte sny o někom, do koho jste zbláznění? Nic si z toho nedělejte, je to zcela normální

Máte sny o někom, do koho jste zbláznění? Nic si z toho nedělejte, je to zcela normální
Tak a konečně jste sebrali veškerou svou odvahu a řekli jste mu to. Po všech těch nervech a strachu. A on to vnímá úplně stejně. Blížíte se k polibku a… probouzíte se v posteli. Pokud vám tato příhoda připadá známá, tak jste tu správně. Romantické aférky ve snech jsou zcela běžné. Co ale znamenají?

Lidé mají tendence snít o tom, co mají nejvíce na mysli. Snění o někom milovaném je často tedy jen způsobem, jak naše podvědomí zkoumá možnosti. Takto se můžete snově setkat se slavnou osobností, celebritou, nebo zcela neznámým ideálním milencem. Jednotlivé scénáře se liší a probereme si je níže.

Pokud sníte o současné lásce

Vaše mysl pouze naplňuje touhu po někom, o koho stojíte. A pokud se tento sen neustále vrací, mysl vám dává jednoznačně najevo, abyste do toho již šli a zkusili to. Pokud totiž o něčem přemýšlíte celý den, je přeci zcela běžné, že se vám o tom bude také zdát. Navíc vám tento sen může prozradit a ukotvit reálné emoce, které k danému člověku cítíte.

Zdroj: Autor: wavebreakmedia / Shutterstock

Pokud sníte o tom, že jste něčí láskou

Být žádaný. Není to sladké? Na jednu stranu je možné tyto fantazie brát doslovně, možná jsou jen prodlouženými prsty vaší intuice, která se s vámi snaží komunikovat. Na druhou stranu se může jednat o podvědomé zdůrazňování vašich oblíbených osobních vlastností, tedy o projevy sebelásky. A sen je tak jen dalším komplimentem.

A jak to je se sny o celebritách

Nikdo vám nemůže mít za zlé, že se ve snech procházíte s Chrisem Hemsworthem. Ale co je pravý význam tohoto snění? Důvodem může být nejen sám herec, či herečka, ale také jen jeho část. Může jít o humor, který se vám zdá přitažlivý. Nebo talent. Nebo výřečnost. Může to znamenat, že byste chtěli do svého vlastního života začlenit trochu toho kouzla této celebrity. A pokud jde jen o tělo? Možná byste prostě do svého života rádi začlenili onu celebritu.

Snění o dávné lásce

Sníte o někom, koho jste kdysi milovali? Tyto snové záchvěvy minulosti mohou naznačovat, že něco, co se děje ve vašem reálném životě, vyvolává předchozí zkušenosti. Vídáte někoho, kdo vám ho připomíná? Nebo opakujete vzorce chování, které stály za rozpadem minulého vztahu?

Nikdo vám nemůže mít za zlé, že se ve snech procházíte s Chrisem Hemsworthem.

Sny o smrti toho, koho milujete

Tento sen je spíše noční můrou a signalizuje vlastně to, co je už z nadpisu patrné. Konec. Smrt ve snech znamená změnu v reálném životě. Může symbolizovat jak konec, tak i začátek něco nového. Není to tak u všeho? Něco končí, aby něco jiného začalo. Nemění se vaše pocity k milované osobě? Nemění se chování této osoby? Podvědomí, vás dokonce může varovat, že tato osoba pro vás není zcela vhodná.

Obecně platí, že sny o lásce jsou příjemné, pokud v nich dochází k souladu mezi osobami a ke vzájemnému souhlasu. Avšak dokáží být i velmi nepříjemné v okamžicích odmítnutí, či smrti milovaného. Co k tomu dodat? Užívejte si ty příjemné sny s vysněným partnerem.