Týdenní horoskop od 10. května: Berani vyrazí na výlet, Kozorohy čeká relax a Vodnáři budou uklízet

Týdenní horoskop od 10. května: Berani vyrazí na výlet, Kozorohy čeká relax a Vodnáři budou uklízet
V tomto týdnu přeje čas všem kreativním duším, umělcům a vědcům. Jejich nápady budou dostatečně ukotvené v realitě a dostanou ten správný směr. Všechny plány, úklidy a návrhy mají zelenou. Co čeká právě vaše znamení?

Beran

Vyrazte na krátký výlet nebo si zajděte alespoň na procházku, utřídíte si myšlenky a přijdete na nové nápady. V konverzaci se svým partnerem buďte opatrní, komunikujte jasně a vyhněte se výčitkám. Zkontrolujte si finanční plán a zvažte některé vaše výdaje. 

Zdroj: Autor: Carlos Amarillo / Shutterstock

Býk

Pokud jste na sebe v uplynulých měsících tlačili nebo se nutili do věcí, jež vám nebyly příjemné, tento týden přijde skutečná úleva. Udělejte něco pro sebe, najděte si útulné místo a vraťte se ke svým snům, objevujte nové inspirace a vše si pečlivě zapište. Nebuďte skromní, nová etapa začíná.  

Blíženci

Blíženci, je nejvyšší čas na jarní úklid a vymetení všech nashromážděných emocí. Využijte podpory přátel, terapeutů nebo dostupných meditací. Ať už zvolíte jakoukoliv cestu, zůstaňte otevření novým změnám, můžete objevit něco nevídaného. 

Blíženci, je nejvyšší čas na jarní úklid a vymetení všech nashromážděných emocí.

Rak

I přestože možná čelíte nějakým problémům, zůstaňte pokud možno optimističtí, vaše vytrvalost může mít velký vliv na budoucí vztahy a kariéru. Raci, hlavu vzhůru, pohlédněte tam, kde na vás čeká inspirace a vyhýbejte se pomluvám a řečem na nízké úrovni. 

Lev

Je čas pustit se do opravdových výzev. Provětrejte skříně a vyhoďte vše nepotřebné, staré a zatuchlé. Možná je právě teď ta pravá příležitost, abyste ve svém vztahu dali věci do pořádku. Myslete na to, že po vážném rozhovoru je čas na romantickou schůzku, která pomůže zahojit citlivé rány. 

Panna

Pravděpodobně se rádi držíte pevného plánu, ale rozmanitost je kořením vašeho života. Hledejte nové způsoby a buďte připraveni, že vaše plány se vždy mohou změnit. Čím více změn si dovolíte, tím víc možností a příležitostí k růstu objevíte.

Váhy

Nevyhýbejte se konfliktům za každou cenu a přestaňte konečně předstírat, že je vše v pořádku, když to ve vás vře. Nemusíte zrovna začít řvát a vytahovat staré křivdy, ale citlivé odkrytí vašich pocitů pomůže ostatním lépe pochopit vaše myšlení. Věřte tomu, že to za tu námahu stojí.  

Štír

Nespoléhejte pouze na sebe, využijte talentu svých spolupracovníků a podělte se s nimi o své povinnosti. Vytvoříte si tak více prostoru na nové nápady a kreativní úkoly, které vás pohání vpřed narozdíl od každodenní rutiny.

Střelec

Čas přeje změnám Střelci. Cokoli nového přinese čerstvý vzduch do vašich vztahů, kariéry či zdraví. Chystáte se změnit jídelníček, začít běhat nebo jste se dokonce rozhodli přestěhovat? Vhodná chvíle je také pro založení rodiny nebo změnu vztahu. Cílem je dát věci do pohybu, tak vzhůru do toho Střelci!

Kozoroh

Důležité rozhodnutí je za vámi, nyní je čas si užít trochu zábavy. Vezměte rodinu na výlet, dopřejte si romantické chvíle s partnerem nebo si naplánujte dobrodružnou výpravu s kamarádem. Jakýkoli relax vám hodně prospěje. 

Vodnář

Máte-li chuť překopat celou domácnost, možná je na místě vaše záměry alespoň naznačit ostatním členům domácnosti, vyhnete se tak zbytečným konfliktům. Komunikace nyní hraje významnou roli v posilování vztahů, tak ji neobcházejte a snažte se být trpěliví k sobě i druhým.

Ryby

Ryby, je čas se zbavit všech omezení a pochybností o sobě. Začněte podnikat kroky k tomu, abyste se stali osobou, kterou chcete být a vytvořte si život po kterém toužíte. Bez ohledu na to jaké je vaše řemeslo, nyní je ten pravý okamžik, kdy uplatnit svou kreativitu a šarm. 

 

Zdroj: