Horoskop na 2. zářijový víkend: Býci budou komunikativní, Ryby si naplánují budoucí život

Horoskop na 2. zářijový víkend: Býci budou komunikativní, Ryby si naplánují budoucí život
Měsíc v Rybách v pátek a v sobotu osvětlí naši kreativní stránku. Můžeme si připravit hodnotné plány do blízké budoucnosti. S jejich plněním můžeme začít v neděli, kdy Měsíc vstoupí do vlivu Berana a bude v konjukci s Jupiterem, což nám přináší finanční i kariérní úspěch. Jak prožijete tento víkend vy? Podívejte se.

Beran (21. března – 19. dubna)

Dejte si pozor na své činy, mohly by vás v pátek uvést do problémů. Pokud to zvládnete, čeká vás krásný den. V sobotu budete hodně kreativní a můžete chtít vyjít do společnosti, vaše dobrá nálada zlepší náladu lidem kolem vás. V neděli budete mít šťastný den, vše se vám zdaří.

Býk (20. dubna – 20. května)

Vaše pozornost se v pátek upne na vaše nejbližší, obzvláště na vaši rodinu. Budete se jim věnovat celý den, uvědomíte si, že si s vámi také chtějí popovídat. V sobotu pocítíte potřebu pomoci člověku, který je v nouzi. Budete přímo vedeni mu pomoci. Vaše kreativita v neděli dosáhne vysoké úrovně.

                                                   Zdroj: Yulia Prizova / shutterstock

Blíženci (21. května – 21. června)

Tento víkend až do soboty budete mít intuici ohledně vašeho zaměstnání a peněz. Tuto intuici byste měli poslechnout a následovat. Budete přesně vědět, co máte dělat, tak to udělejte. V neděli zatoužíte po setkání s přáteli, ovšem pokud si nedáte pozor na ústa, setkání neskončí dobře.

Rak (22. června – 22. července)

Zapomeňte na všechno, co vás v poslední době drželo zpátky, nyní je čas si pořádně užít víkend. Můžete vycestovat mimo svůj domov, nebudete svého rozhodnutí litovat. Neděle je zaměřená na peníze a prosperitu, můžete si vytvořit kariérní plán a toho se držet. Peníze k vám zamíří již brzy.

Lev (23. července – 22. srpna)

Až do soboty byste měli naslouchat své intuici a svá tajemství nesvěřovat každému na potkání, vedlo by to pouze ke katastrofě. Budete opravdu přecitlivělí, pozor na hádky s jinými lidmi. V neděli naopak nastupuje velké sebevědomí, ale nenechte se příliš unést.

Panna (23. srpna – 22. září)

Celý víkend budete cítit zamilovanost, pokud tedy nemáte partnera, zatoužíte najít někoho, s kým budete moci strávit tento čas. S dotyčnou osobou se nebudete vůbec hádat, spíše si budete chtít užívat volný čas. Chcete někomu projevit lásku a zažít romantiku, což se vám povede.

Váhy (23. září – 23. října)

V pátek a v sobotu byste měli zmírnit. Je dobře, že se staráte o dobro všech lidí kolem vás, ale zapomínáte na sebe a své duševní zdraví. Relaxujte a připravte se na náročný týden. V neděli pocítíte touhu po romantice, nechte jí volný průběh, posílí vaši duši.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Chcete-li se delší dobu pobavit a relaxovat, pátek a sobota jsou nejvhodnější dny, obzvláště díky vlivu Ryb na Měsíc, které zvýrazňují vaši už tak dobře vyvinutou kreativitu. V neděli zatoužíte po projevech lásky, pokud nikoho nemáte, měli byste si někoho najít, jinak vám v neděli bude smutno.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Již od pátku vás to ven rozhodně táhnout nebude. Víte, že doma jste minimálně, a nyní si svůj domov chcete naplno užít. Do soboty budete doma pečení vaření. V neděli se zaměříte primárně na činnosti, které děláte rádi, budete se jim naplno věnovat.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Zatoužíte postarat se o jiné lidi. Pokud nemáte partnera, kterého byste si mohli hýčkat, vyrazíte do společnosti a uděláte vše pro to, aby žádnému člověku nic nescházelo. V neděli se můžete rozhodnout změnit váš domov k lepšímu, abyste se v něm cítili skvěle.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Tento víkend se zaměříte převážně na své finance, nejspíše nebudete spokojeni s jejich množstvím, poněvadž jste utratili více než jste předpokládali. Věřte své intuici a jednejte podle ní. V neděli se můžete těšit na skvělou příležitost, která vám zazvoní u dveří vašeho domova.

Ryby (19. února – 20. března)

Máte hodně zvýšenou kreativitu až do soboty, čehož můžete využít, abyste pozitivně změnili svůj život. Vaše fantazie též dosáhne vrcholu, můžete tudíž popřemýšlet, jakým směrem se váš život bude ubírat dál. V neděli očekávejte pozitivní zprávy o vaší finanční situaci či nabídku práce.

Zdroj článku: