Alarmující znamení, že vás muž podvádí. Zjistěte to včas

Alarmující znamení, že vás muž podvádí. Zjistěte to včas
Jediným důvodem, proč právě čtete tento článek, je, že máte podezření, že vás muž podvádí. Ať už ano, nebo ne, my vám pravdu neřekneme, nevíme ji. Můžeme vám jenom naznačit různé případy, které jej mohou při nevěře prozradit. Čím dříve budete vědět, na čem jste, tím lépe.

Delší pracovní doba

Dlouhá pracovní doba a přesčasy nejsou v dnešní době nic výjimečného. Ale i tak buďte obezřetná a zjistěte si, zda jste na tom z finančního hlediska skutečně tak zle.

Dbá o sebe

Dalším náznakem je i to, že se začne lépe oblékat. V koupelně tráví více času než kdy jindy a záleží mu na každém detailu, co se týče jeho vizáže.

Nová kolegyně v práci

Rozpovídal se váš muž o nové kolegyni v práci? Je jasné, že o svých spolupracovnících máme tendence mluvit často, ovšem je potřeba si uvědomit rozdíl mezi tím, zda o nich musíme mluvit při každé příležitosti.

Telefon a e-maily

Všimla jste si, že si váš partner často nechává svůj telefon na místě, kde není na očích ostatním? Nebo se s ním snad zavírá i v koupelně a na toaletě? U počítače tráví více času? Nechceme plašit, ale právě tohle je nejčastějším náznakem.

Změny nálad

Hádáte se častěji kvůli jeho podivným náhlým změnám nálad? Je často nervózní a nepříjemný? Přemýšlejte.

Žárlivost

Začal na vás váš partner více žárlit? Nevěří vám a má tendence sledovat každý váš krok? Tyto příznaky se projevují právě u lidí, jenž podvádí své polovičky.

Starý dobrý otisk rtěnky

První známkou je rtěnka na límci jeho košile. Než však svého muže obviníte, zjistěte si, zda ta rtěnka není vaše. Také je nepravděpodobné, že se o něj obtiskla nějaká například opilá žena, ale stát se to může. Stejně jak rtěnka, tak i neznámý dámský parfém, co jde z vašeho muže cítit, může být znamením.

S jistotou vám nemůžeme nevěru potvrdit, existují i jiné stopy. Jen se kolem sebe pořádně rozhlédněte.