Jak poznat, že není vaše spřízněná duše, podle vašeho znamení

Jak poznat, že není vaše spřízněná duše, podle vašeho znamení
Láska je krásná, pokud je v počátcích. Pokud jste s partnerem déle, možná si všímáte, že ne všechno je tak růžové, jak se na první pohled zdálo. V tomto článku vám ukážeme, jak bezpečně poznat, že s vaším partnerem nebudete žít bez nedorozumění, v závislosti na vašem znamení zvěrokruhu.

Beran (21. března – 19. dubna)

Ztratí veškerý zájem o činnosti vykonávané společně s vámi. Pokud navrhnete výlet někam, kde jste ještě nebyli, odmítne s vámi odjet, přestože výlet byl drahý a je již zaplacen.

Býk (20. dubna – 20. května)

Pokud partnerovi nevěříte natolik, že před ním máte četná tajemství z obavy, aby něco neotočil proti vám, je nejlepší čas zanechat nefunkční vztah za vámi.

Blíženci (21. května – 21. června)

Nemá rád vaši rodinu ani přátele. Nechce se s nimi stýkat a raději na svátky odjede za svou vlastní rodinou. Nezajímá se o lidi kolem vás nebo vás přesvědčuje, abyste je opustili.

Rak (22. června – 22. července)

Pokud vás psychicky nepodporuje, není se o čem bavit, jakkoliv těžký pro vás rozchod bude. Takovíto lidé se nikdy nezmění, přestože o sobě tvrdí pravý opak.

Lev (23. července – 22. srpna)

Nikdy za vás nic neplatí, všechny peníze si nechává jen sám pro sebe. Nikdy vám nekoupí dražší dárek, který si čas od času zasloužíte dostat.

Panna (23. srpna – 22. září)

Dělá z vás hloupého člověka. Nikdy vás nepodpoří, naopak se snaží hledat různé důvody, proč jste neměli pravdu. Neustále zpochybňuje vaše slova a neposkytuje vám oporu.

Váhy (23. září – 23. října)

Pohrdání partnerem je v dlouhodobém vztahu chvilkově běžné, ovšem pokud tento stav přetrvává déle než několik týdnů a neberete ho ani jako kamaráda, je načase se posunout dál.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Pokud jste s partnerem v sexu nespokojení, vztah pro vás nebude fungovat. Pokud vám partner nestačí nebo se neshodujete v sexuálních zálibách, nebude vám vyhovovat nikdy.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nesdílíte spolu smysl pro humor. Co vám přijde vtipné, to váš partner nechápe. Nemyslí si, že jste vtipní, a nesměje se vašim vtipům. Pro vás naprosto nevhodný člověk.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Není pro něj důležité žít život úspěšného jedince. Pokud to není flegmatik, s největší pravděpodobností vás v kariéře potáhne s sebou dolů.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Necítíte se sami sebou, pokud trávíte čas s partnerem. Může vás nudit nebo nutit být tací, jaké by si vás přál mít. Od tohoto typu partnerů ruce pryč, byli byste nešťastní.

Ryby (19. února – 20. března)

Partner, který si na vás nikdy neudělá čas, je pro vás naprosto zbytečný, poněvadž potřebujete někoho, kdo by se o vás staral a poslouchal vaše slova celý den.

Zdroj článku: