Sen o nevěře

Sen o nevěře
Nevěra partnera viděna ve snu značí, že máte strach z toho, že vás partner opustí. Je možné, že jste na něm citově nebo ekonomicky závislá. Žárlíte na něj a svou žárlivost skrýváte. Před sebou ji ale neskryjete.

Nevěra partnera

Snář říká, že sen o nevěře partnera naznačuje nespokojenost ve vztahu. Velkou roli hraje strach z opuštění. Posilte své sebevědomí, zkuste spolu více komunikovat a sdílet. Nezapomeňte, že je to váš sen a partner vám reálně nevěrný nebyl. Přejděte to s nadhledem a přemýšlejte o tom, jaké změny by vašemu vztahu mohly pomoct a posunuly by ho dál.

Sen o nevěře také symbolizuje, že žárlíte bezdůvodně. Zaměřte se sami na sebe a dejte partnerovi více prostoru. Bude se vám spolu lépe fungovat a ušetříte si spoustu zbytečných hádek.

Předcházejte nenaplněným potřebám a frustracím

Výkladem snu o tom, že jste svého partnera podvedli vy, jsou vaše nenaplněné potřeby, o které byste se měli postarat. Potlačujete své touhy a to se nedá vydržet věčně. Nebojte se přiznat sami sobě po čem toužíte. Pokud nejsou dlouhodobě vaše potřeby uspokojeny, hrozí vám frustrace a nevyrovnanost. Jestliže se vám takový sen zdál jednorázově, o nic nejde. Ale pokud se sen opakuje, je třeba najít příčinu. Opět s partnerem více komunikujte a sdělujte si své touhy.

Zaměřte se na to, zda se ve vašem vztahu cítíte dobře či nikoliv.

Sen symbolizuje především nedostatek sexu ve vašem životě. Na všem se dá pracovat. Řešení nemusíte hledat v opravdové nevěře, tím se problémy nevyřeší. Můžete zrovna prožívat období, kdy si s partnerem nerozumíte nebo aktuálně řešíte nějaké zdravotní potíže, které brání plnému sexuálnímu vyžití.

Nenechte si kazit plány někým jiným

Pokud se vám zdálo, že vás při sexu někdo přistihnul, někdo v reálném životě kazí vaše záměry a jde proti vám.