Sen o těhotenství

Sen o těhotenství
Výklad snu o těhotenství nemusí symbolizovat žádnou zvláštní situaci. Těhotenství a mateřství patří k přirozenosti každé ženy a sen může být odrazem její přirozené touhy po potomkovi.

Těhotenství a narození dítěte ve snu snář popisuje jako příchod nové životní události a nové etapy. Například může jít o zajímavou nabídku zaměstnání nebo stěhování do jiného města. Pokud se ve snu na z těhotenství těšíte, život vám přinese pozitivní změny a finanční stabilitu. Pokud vás ve snu těhotenství děsí a jde o nechtěné těhotenství, znamená to, že se nově příchozí situace obáváte a budete finančně strádat. Zkuste se zklidnit a novou situaci přijměte.

Zdroj: Autor: Syda Productions / Shutterstock

Jste-li mladá dívka a zdálo se vám o těhotenství, jste již na tento vážný krok zralá a připravená. Pokud jste těhotná i ve skutečnosti, sen vám naznačuje, že vše v souvislosti s těhotenstvím a porodem proběhne v pořádku a budete mít zdravé miminko.

Když ve snu zahlédnete jinou těhotnou ženu, budete mít nečekané štěstí. Nepochybujte o sobě, zariskujte a udělejte to, po čem už dlouho toužíte. Pokud uvidíte těhotnou mladou dívku, pozor na pomluvy. Nebudete si v tomto období s ostatními rozumět. Jestliže uvidíte těhotnou ženu ve středním věku, dejte si pozor na nedorozumění s příbuzenstvem.

Těhotná dcera

Jestli uvidí ve snu matka těhotnou svou dceru, znamená to, že tato dcera bude velmi úspěšná. Uvidíte-li ve snu těhotného muže, sen o vás říká, že máte sklony k přehánění.

Pokud se vám zdá o těhotenství, znamená to, že máte kreativní duši. Udělejte si čas a zrealizujte své tvořivé nápady.

Sen o očekávání dvojčat

Jestliže se vám zdá o tom, že čekáte dvojčata, je to velmi dobré znamení. Značí vnitřní harmonii a klid. Pokud byla dvojčata chlapečci, budete svobodní, uniknete z náročné povinnosti a budou se dít pozitivní věci. Najdete lásku, či novou práci. Když budete ve snu vyšetřována ultrazvukem a zjistíte, že očekáváte dvojčata, dožijete se vysokého věku.