Sen o kočce

Sen o kočce
Jestliže se vám zdálo o kočce a ve snu jste s ní měli dobrý či neurální vztah, snář říká, že znáte výhody své osobnosti a umíte je dobře využít. Máte vlastní názor a dokážete se prosadit. Sen o kočce je symbolem nezávislosti.

Sen o kočce také symbolizuje, že skrýváte své pravé já. Chováte se jinak, než přemýšlíte a přetvařujete se. Tento sen vám ukazuje faleš, se kterou se potýkáte a varuje vás před zradou a falešnými přáteli. Kočka je také symbolem ženy v mužských snech.

Kočka, která útočí

Výkladem snu o kočce, která zaútočila je situace, že se bojíte své odlišnosti. Přizpůsobujete se průměrnosti, abyste zapadli do davu. Zkuste podpořit svou individualitu a realizovat sebe sama. Jestliže vás ve snu kočka napadne, očekávejte že budete nařknuti zlodějem.

Pokud se vám zdálo, že někdo zaútočil na kočku, někdo na vás vyvíjí nátlak. Necháváte si vnutit cizí názory. Nezapomeňte na vaše vlastní já a na vaše postoje.

Jestli jste ve snu kočku bili, znamená to, že ve vaší domácnosti bude usvědčen zloděj, díky kterému se vám už nějaký čas ztrácejí doma věci.

Jestliže vás kočka ve snu poškrábe a pokouše, máte nebezpečné nepřátele a váš nepřítel nad vámi v brzké době zvítězí.  

Smrt kočky

Když ve snu kočka zemře, potlačili jste vlastní já a přijali jste totožnost někoho jiného. Stále se přizpůsobujete svému okolí a nejste sami sebou.

Bílá kočka

Jestliže jste ve snu viděli bílou kočku, značí to přetvářku a dobrým úmyslem. Máte v plánu někomu pomoci a pravděpodobně u toho zalžete.

Sen o bílé kočce
Zdroj: Seregraff / Shutterstock

Černá kočka

Černou kočku ve snu viděti znamená, že vám velmi záleží na tom, jak vás vidí ostatní, a proto se za každou cenu přetvařujete. Chcete mít na lidi vliv. Také vás čekají nezdary v zaměstnání.

Sen o černé kočce
Zdroj: Ekachai prasertkaew / Shutterstock

Symbolika kočky a psa

Pokud ve snu uvidíte kočku a psa, sen vám symbolizuje situaci, kdy je faleš a nenávist pronásledována věrností.