Sen o svatbě

Sen o svatbě
Jestliže se vám zdál sen o svatbě, výkladem snu je nastávající období, kdy si ustálíte svou pozici a naleznete tzv. své místo na slunci. Může se stát, že si uvědomíte důležité věci a získáte nové vlastnosti.

Sen o vlastní svatbě

Sen o vlastní svatbě vám také může kompenzovat vaši touhu po manželství, nebo vám sen rekapituluje vaši svatbu, kterou již máte za sebou. Tento sen také předpovídá brzký přírůstek do rodiny.

Přípravy na svatbu

Snář uvádí, že sen o přípravách na svatbu vás upozorňuje na nadcházející změny, díky kterým získáte životní rovnováhu a život budete brát s rozvahou.

Sen o zásnubním prstenu a svatebních šatech

Pokud sníte o snubním prstenu, chcete být někomu oddaní a chcete trvalý závazek. Když se vám ve snu ukazují svatební šaty, znamená to, že toužíte po manželství a po stálém svazku. Pokud si žena ve snu převléká a zkouší svatební šaty, sen může představovat situaci, kdy si ještě nevybrala toho pravého partnera a řeší výběr mezi více variantami. Mají-li svatební šaty zelenou barvu, znamená to nesprávný výběr partnera.

sen o svatbě
Zdroj: Daria Lukoiko / Shutterstock.com

Sen o ženichovi a nevěstě

Jestliže jste ve snu viděli ženicha, znamená to, že si zvykáte na změny a na nové životní situace, ve kterých nalézáte klid. Pokud se vám zdálo o nevěstě, znamená to, že jste změnám přivykli velmi zlehka a že vás tyto změny těší.

Sen o cizí svatbě

Sen o cizí svatbě symbolizuje, že máte strach ze změn a cítíte se z nových situací vystresovaní. Zkuste se zklidnit a počkat, jak se nové situace vyvrbí. Tento sen také poukazuje na neúspěch v zaměstnání a možný konflikt v rodině.

Pokud se o svatbě zdá nemocnému člověku, znamená to, že se brzy uzdraví.

Nucená svatba

Když se vám zdálo, že vás do svatby někdo nutil, znamená to, že jste pod tlakem svého okolí. Dejte na své pocity a nenechte si do svého soukromí zasahovat jinými osobami.

Sen o tom, že si na svatbě zatancujete symbolizuje blížící se žal.