Sen o akné

Sen o akné
Snář říká, že pokud se vám zdál sen o akné, tento sen interpretuje úplně odlišnou skutečnost. Například pokud se vám zdálo o ošetřování pupínků, znamená to, že budete mít v životě smutek.

Výkladem snu o rankách na těle po akné je takový, že vedle sebe máte osobu, která vás dlouhodobě odmítá, ale díky životním okolnostem spolu musíte setrvat.

Zdál-li se vám sen o akné, je vám odhalována skutečnost, že nejste spokojeni se svým tělem, či se svým společenským postavením. Zkuste být shovívavější sami k sobě a učte se smiřovat se svými chybami. Každý má nějaké chyby.

Jestliže se vám zdálo o akné na celém těle, pro muže tento sen znamená, že nabyde bohatství a žena získá příjemného nápadníka.

Pokud jste ve snu viděli na své tváři drobné, malé pupínky, které jste se pokoušeli odstranit, znamená to, že by k vám mohlo přijít vážnější onemocnění. Dávejte na sebe větší pozor.

Snář říká, že pokud se vám zdál sen o pupínku, který se objevil na viditelném místě, znamená to, že musíte vyřešit nějaké potíže které vás omezují v normálním životě.

Sen o hnisavém a bolestivém akné symbolizuje, že dosáhnete bohatství a obrovského štěstí. Pokud se toto akné pokoušíte nějakým způsobem vyléčit, své postavení zlepšíte velkou trpělivostí.

Akné na konkrétních místech

Když se vám ve snu akné objeví na čele, znamená to, že můžete dostat zprávu o nemoci vašeho známého, či příbuzného. Pokud šlo o sen o akné na nose, přijde k vám nová láska. Sen o akné na bradě přináší smutek a nudu. Sen o akné na rtu symbolizuje nakažlivou nemoc. Jestliže jste ve snu ošetřovali akné na rukou, znamená to, že dostanete výhodnou nabídku, která může být zároveň dosti nevhodná.

Pokud se vám zdálo o velkém pupínku akné, který jste ošetřovali, znamená to, že vás čeká materiální ztráta nebo také rozchod.