Sen o Ďáblovi

Sen o Ďáblovi
Sny o Ďáblovi symbolizují starý a nedořešený problém. Zamyslete se nad tím, o co může jít, zkuste na něm zapracovat a v nejlepším případě jej vymazat ze svého života. Také vás snář upozorňuje na strach, hamižnost a nenávist.

Výklad snu o Ďáblovi naznačuje to, že někdo může mít prosperitu z toho, že vám uškodil. Pokud jste ve snu tím Ďáblem vy, jste zdrojem strachu pro své okolí a ještě vám dělá radost, že druhým lidem přitížíte.

Vidíte-li Ďábla ve snu, dejte si pozor na falešné lidi a na pokušení, které vám může být nebezpečné a může vás negativně ovlivnit. Budete-li ho milovat, je to zlé znamení. Pokud se ho budete bát a utíkat před ním, může to být zlé znamení, ale také můžete získat dobrého přítele.

Pokud Ďábla uslyšíte mluvit, čeká vás velký zisk.

Zklidněte své emoce

Snář také říká, že pokud vidíte ve snu Ďábla, máte bouřlivé pocity a nekontrolujete své emoce. Můžete snadno podvést, nebo udělat nějaký jiný hloupý čin. Zkuste zklidnit svůj život a dostat jej pod kontrolu. Za žádnou cenu to neznamená, že váš život bude nuda, čehož se pravděpodobně bojíte. Hrozí, že se nebudete rozhodovat na základě zdravého rozumu, ale na základě vášnivých pocitů. A to nepřinese do vašeho života nic dobrého.

Dejte pozor na konkurenci

Pokud podnikáte, buďte při takovýchto snech obezřetní vůči konkurenci. Také pochybné obchody vám nepřinesou žádný zisk. Pokud jste sportovec, nesoutěžte, pokud na to nejste připraveni a nemáte natrénováno. Respektujte svého trenéra, protože jakákoliv chyba vám může přinést zranění.

Buďte obezřetní vůči krásným maskám

Uvidíte-li Ďábla v masce krásného muže, či krásné ženy buďte na pozoru. Hrozí vám složité nástrahy, ze kterých byste se dlouho a těžko dostávali ven.

Sen o Ďáblovi vám může přinést i velké štěstí a peníze. Musíte se tomu ale dostatečně přičinit a nesmíte být pyšní. Raději pomozte lidem, kteří vaši pomoc potřebují.