Partnerský horoskop na tento týden: Lvi si budou povídat, Váhy naleznou řešení

Partnerský horoskop na tento týden: Lvi si budou povídat, Váhy naleznou řešení
Týden, v němž skončí srpen a započne září, bude opravdu klidný, a to hlavně díky vlivu Vah, které jsou považovány za klidné a mírumilovné znamení zvěrokruhu. Končí období neshod a začíná období krásného soužití. Všemu napomáhá ještě Venuše, planeta lásky, která v neděli vstoupí do vlivu Panny. Co čeká Vás v partnerství? Podívejte se.

Beran (21. března – 19. dubna)

Již od pondělí budete zaměřeni na svého partnera. V poslední době jste si všímali, že to mezi Vámi není takové růžové, a rozhodnete se to změnit. Začnete ho brát na své akce. V neděli budete mít oči pouze pro partnera, ne pro okolí. Uděláte si po skvělém týdnu romanticky zaměřený den.

Býk (20. dubna – 20. května)

Po celý týden budete partnerovi velkou oporou. To Váš partner velice ocení a samozřejmě se Vám také odvděčí svou nehasnoucí láskou. Na intimitu bude nejlepší čas o víkendu, hlavně v neděli, kdy budete nejcitlivější, co se týče lásky a času stráveného s Vaším partnerem.

Blíženci (21. května – 21. června)

Váhy již od pondělí budou mít příznivý vliv na Vaše romantické myšlení. Uvědomíte si, že pokud si svého partnera nebudete hýčkat, můžete přijít o skvělého člověka ve Vašem životě. Vynasnažíte se, abyste se k němu chovali lépe než doposud. Víkend si s partnerem užijete v domácím prostředí.

Rak (22. června – 22. července)

Společně s partnerem si můžete užít klidný týden plný lásky. Také se můžete dohodnout, jak si rozdělit různé domácí práce, abyste společně zútulnili Váš domov. Partner Vám určitě pomůže. Víkend je čas romantiky, procítíte lásku více než kdy jindy.

Lev (23. července – 22. srpna)

Váš partner bude šťastný, že s ním celý tento týden budete naplno komunikovat. Dejte si ale pozor, aby Vaše slova nezranila Vašeho miláčka. Na začátku týdne budete myslet romanticky, v průběhu týdne Vás práce donutí se vrátit ze snění do reality. O víkendu budete hodně vášniví a čas s partnerem si řádně užijete.

Panna (23. srpna – 22. září)

Tento týden si budete se svým partnerem hodně povídat. Dá se říci, že celý týden si budete povídat. Budete žasnout, kolik toho Váš partner ví a Vy jste to o něm nevěděli. O víkendu budete myslet pouze srdcem. Necháte lásku k partnerovi Vás obklopit a na tento čas nezapomenete.

Váhy (23. září – 23. října)

Cokoliv Váš partner řekne, na to Vy naleznete odpověď. Váš partner Vaše slova uzná za moudrá a uspokojující. Tento týden mu opravdu pomůžete svými názory. Také budete myslet na svého partnera vždy, když nebude ve Vaší přítomnosti, což platí také o víkendu.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Již od pondělí se rozhodnete vzpomínat na minulost s Vaším partnerem, což se odrazí na Vašem vztahu pozitivně či negativně, v závislosti na tom, jaké vzpomínky se Vám vybaví. Promluvte si s partnerem o svých pocitech, pomůže Vám se přes ně přenést. O víkendu můžete s partnerem pomoci člověku v nouzi.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Tento týden budete trávit čas nejen s Vaším partnerem, ale též s Vašimi přáteli. Bylo by moudré vše skloubit dohromady, jinak Váš partner vysloví svůj nesouhlas a Vy budete nešťastní. Partnerovi se naplno začnete věnovat až o víkendu. V neděli se rozhodnete, jestli má vztah pro Vás cenu.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Dobrodružství ve dvou může pořádně okořenit Váš vztah. Zkuste s partnerem zkusit něco nového, pokud máte neharmonický vztah, možná toto je ten důvod, proč byl nešťastný. V neděli si můžete uvědomit, co pro Vás znamená pravá láska, a změnit Váš vztah k lepšímu nebo vyměnit partnera.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Pokud chcete vztah ukotvit či posunout dál, nyní máte možnost. Celý týden budete mít potřebný klid, abyste si mohli s partnerem rozumně promluvit. Možná se Vám nebude líbit to, co po Vás partner bude požadovat, ale ve čtvrtek přiznáte, že tyto změny povedou ke zlepšení vztahu.

Ryby (19. února – 20. března)

S partnerem si budete po většinu týdne rozumět. Od pondělí do čtvrtka vše bude probíhat klidně. Nebude to sice nic extra romantického, pokud k tomu partnera nenavedete, ale bude to mnohem lepší než předchozí týdny. Pravá romantika nastane o víkendu. V neděli si připomenete, proč partnera milujete.

Zdroj článku: