Patříte mezi ty šťastné lidi, kterým se finančně daří velmi dobře? Přečtěte si horoskop na září pro bohaté

Patříte mezi ty šťastné lidi, kterým se finančně daří velmi dobře? Přečtěte si horoskop na září pro bohaté
Patříte mezi ty šťastné lidi, kteří nemusí finance příliš řešit a mohou si ledasco dovolit? Pak Vás zajisté zajímá, jestli si tuto situaci udržíte i v září.

Beran (21.3. - 20.4.) 

Na finance si sice stěžovat nemůžete, ale přesto jste si možná za poslední dobu procházeli náročnějším obdobím. Máte obavy, zda se Vám bude dobře dařit i nadále a jestli tuto situaci ustojíte. Nemusíte se ale bát, do několika týdnů se Vaše situace stabilizuje a Vy zase vše uvidíte v jasnějších barvách.   

Býk (21.4. - 21.5.) 

Občas máte pocit, že si vše nejlépe uděláte a zařídíte sami. Tím ale na sebe nakládáte více, než je jeden člověk schopný unést. Důvěřujte lidem ve svém okolí a delegujte některé své činnosti na ostatní. Získáte tak více času pro sebe a pro své blízké, a to bude velmi pozitivně působit nejen na Vaši psychiku, ale také na Vaši práci.   

Blíženec (22.5. - 21.6.) 

Práce a finance jsou samozřejmě velmi důležité. V září se ale zaměřte také na odpočinek a duševní očistu. Skvělá pro Vás může být meditace, která Vám pomůže zklidnit se a pročistit si hlavu. Meditace nemusí znamenat jen turecký sed a opakování slabiky "ÓM". Meditovat můžete v podstatě při jakékoli činnosti, nebo třeba při procházce v přírodě.   

Rak (22.6. - 22.7.) 

V září na Vás čeká velké rozhodování. Možná dokonce dostanete nějakou nabídku, která se bude jevit jako velmi výhodná. Dobře si to ale rozmyslete a zvažte všechna pro a proti. Není všechno zlato, co se třpytí. A to by mohlo platit i u této nabídky.   

Lev (23.7. - 22.8.) 

V poslední době se na otázku financí a práce soustředíte až příliš. A už Vám to nedělá moc dobře, ale nemůže si pomoci. Úkolem na měsíc září pro Vás bude odpoutat se alespoň na chvíli od všech těch povinností a pracovních záležitostí a soustředit se více na Váš soukromý život.   

Panna (23.8. - 22.9.) 

V září se můžete dostat do situací, které otřesou s Vaší finanční stabilitou. Je ale důležité, abyste neztráceli víru a naději. Pokud budete ve stresu, můžete nasekat ještě více chyb a udělat si tak mnoho problémů. Nepřestávejte proto věřit, že bude brzo zase lépe. Jedná se jen o přechodné období.  

Váha (23.9. - 23.10.) 

 Jak se bude vyvíjet Vaše finanční situace v září záleží jen a pouze na Vás. Pracujte svědomitě na svých projektech a Vaše snaha bude po zásluze odměněna. I když se Vám i do dnešního dne dařilo dobře, neusínejte na vavřínech a dále pracujte na svých zájmech. 

Štír (24.10. - 22.11.) 

V září Vás mohou potkat nějaké nepříjemnosti v práci. Buďte trpěliví a pečliví. Kontrolujte odvedenou práci a dejte si do pořádku veškeré dokumenty. Díky tomu se Vaše situace brzy zlepší a vy zase ucítíte pevnou půdu pod nohama.  

Střelec (23.11. - 21.12.) 

Nemusíte se bát. V září se Vám po finanční stránce bude dařit skvěle. A to dokonce možná ještě lépe než doposud. Přesto ale nenechávejte vše jen na osudu a náhodě a dál pracujte na tom, abyste byli úspěšný a dobře se Vám dařilo. 

Zlepšení finanční stránky, Zdroj: Miha Creative / Shutterstock

Kozoroh (22.12. - 20.1.) 

Občas je velmi důležité a užitečné dělat kompromisy. Může jít o kompromisy s Vašimi kolegy a obchodními partnery, nebo také o kompromisy ve Vašem životě. V září uděláte vše proto, abyste vyvážili Váš pracovní a soukromý život. Možná to nebude jednoduché, ale rozhodně to bude stát za to.  

Vodnář (21.1. - 20.2.) 

Věřte, že vše přijde ve správný čas. V září možná nepůjde všechno podle Vašich představ. To ale neznamená, že se věci nedějí tak, jak je pro Vás nejlepší. Buďte trpěliví a netlačte na pilu. Pokud necháte občas některé věci plynout, brzo vše dobře dopadne.  

Ryby (21.2. - 20.3.) 

Nakládáte si toho na sebe příliš mnoho. Cítíte se unavení a chybí Vám energie. V září se ale začnete učit pořádně odpočívat a vyvážit pracovní a soukromý život. Tím se Vám brzo udělá lépe a Vy zase budete plní sil a energie.

Zdroj článku:
  • autorský text