Poselství andělů na týden: Raci, nebojte se požádat o pomoc, Střelci, nic nebojte se nezdaru

Poselství andělů na týden: Raci, nebojte se požádat o pomoc, Střelci, nic nebojte se nezdaru
Andělé toho po nás nechtějí příliš. Chtějí jen, abychom vnímali jejich přítomnost a vyslyšeli jejich rady. Jedině tak bude svět v rovnováze. Touží po tom, abychom se naučili ctít životy ostatních lidí jako náš vlastní. Zjistěte, co vám vzkazují tento týden.

V očích andělů je každý člověk božím darem. Jsme pro ně požehnání. Bez nás by neměli co dělat, navíc jsou šťastní, když mohou pomoci. Někdy si jejich pomoci nevážíme, ale tajně doufají, že již brzy změníme názor. Přečtěte si jejich poselství pro vás na tento týden.

Beran (21. března – 19. dubna)

Přinášíme do vašeho života mír, abyste mohli v klidu popřemýšlet, co je pro vás správné a co ne. Tím, že budete rozvážnější, se nedopustíte tolika chyb a nebudete litovat, jak jste se rozhodli. Ve vašem životě je to důležité, jste impulzivní a my vám pomáháme vědět, co je třeba udělat.

Tip: Relaxace není špatný nápad, pokud si delší dobu všímáte, že se rozhodujete nesprávně.

Býk (20. dubna – 20. května)

Chcete-li opravdu naši pomoc, otevřete se všemu, co život nabízí. Neustále odmítáte dary, které vám posíláme. Stavíte se odmítavě k zázrakům a proto nevidíte, že vám pomáháme více než běžně. Buďte vděčnější k tomu, co vám posíláme do cesty.

Tip: Kratičká modlitba před spaním vám pomůže být soustředěnější.

Nestavte se odmítavě k tomu co Vám přichází do cesty
Nestavte se odmítavě k tomu co Vám přichází do cesty | Zdroj: Galina Zhigalova / Shutterstock

Blíženci (21. května – 21. června)

Dovolte nám provést určité změny ve vašem životě. Bez vašeho svolení nesmíme viditelně zlepšit váš život. Proto nás žádejte o pomoc se vším, co potřebujete v životě změnit. Vyhovíme vám bez ohledu na to, zda budete mít jediné přání nebo jich bude deset.

Tip: Ve svých myšlenkách nás zavolejte, my se téměř okamžitě začneme zajímat o vaše potíže.

Rak (22. června – 22. července)

Dohlížíme na vás, ale nekontrolujeme vás. Je pouze na vás, abyste nás požádali o pomoc, kdykoli bude zapotřebí. Projevíte nám úctu a řeknete nám, že nás skutečně potřebujete a že o nás víte. Vedeme vás s láskou, nikdy vám neubližujeme. Věřte, že námi zvolená cesta je ta správná.

Tip: Komunikujte s námi prostřednictvím mysli. Jsme k vám vlídní, nebojte se nám cokoli sdělit.

Lev (23. července – 22. srpna)

Jediné, o co vás žádáme, je, abyste následovali naše rady a vložili do nás svou naprostou důvěru. Nikdy nemůžete vědět, co přesně se kdy stane, ale my vás vedete tou nejlepší možnou cestou. Proto se nebojte držet se našich rad.

Tip: Existuje-li někdo, na kom vám skutečně záleží, nevybereme pro vás cestu, která by vás rozdělila.

Panna (23. srpna – 22. září)

Občas argumentujete, že nemusíme existovat, protože nás neslyšíte. Pokud nasloucháte s myslí otevřenou novým možnostem, je nemožné, abyste nás slyšeli. Jsme vám blíž, než si troufáte představit. Pokud pomůžete jinému člověku, hřejivý pocit, který ucítíte, je naše přítomnost.

Tip: Naslouchejte našim radám. Jste-li skeptičtí ohledně našeho názoru, nebojte se nám to říci.

Váhy (23. září – 23. října)

Více věřte sami sobě. Nemůžete věřit jiným lidem, pokud nedůvěřujete svým schopnostem. Jste mnohem silnější než si myslíte. Máte-li stále pochybnosti, požádejte nás, abychom vás přesvědčili o opaku. Chcete-li pomáhat ostatním, vysoké sebevědomí je opravdu důležité.

Tip: Pokud vás naštve i ta nejmenší maličkost, popřemýšlejte o kurzu sebeovládání.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Jsme na vás hrdí, když rozšiřujete zprávy o naší přítomnosti a pomáháte ostatním lidem nám porozumět. Těší nás, že to děláte bez ohledu na to, zda vám ostatní lidé věří či nikoli. Nasloucháte nám pečlivě a šíříte naši lásku, a proto se vám nic špatného nestane.

Tip: Dokud budete chtít pomáhat jiným lidem, budeme vás hluboce podporovat a dodávat vám tolik potřebnou energii.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nebojte se, že něco pokazíte. Nikdy není příliš pozdě na nápravu. Chvilku to sice trvá, ale nakonec se vše vrátí do starých kolejí a vy budete opět plně spokojení. Jediné, co musíte udělat, je neztrácet víru v lepší zítřky.

Tip: Využívejte své pozitivní emoce, abyste se mohli na svět dívat pozitivněji.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Jste silní a mocní, využijte to nejen ve svůj prospěch, ale také v prospěch ostatních lidí. Možná se bojíte ostatním ukázat, jaký přirozený vůdce jste. Veďte ostatní napříč jejich životy a záhy zjistíte, kolik lidí vás má rádo.

Tip: Nenechte své negativní pocity vás ovládnout. Právě to vás totiž drží zpátky.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Není žádný jednodušší způsob, jak se dozvědět o naší přítomnosti, než zavolat nás, abychom pomohli druhým. Brzy si začnete všímat, že vaše fyzické i psychické zdraví se hodně zlepšilo nebo dostanete fyzické znamení, že jsme obdrželi vaši zprávu.

Tip: Pocit, že jste někomu pomohli, aniž byste pro něj cokoli udělali, také svědčí o tom, že jsme obdrželi vaši zprávu.

Ryby (19. února – 20. března)

Modlete se k nám a my vám vždy odpovíme. V životě se vám začne více dařit a také pocítíte hřejivou přítomnost boží vůle. Bůh je vám nakloněn, stejně jako my. Dělejte to, co je správné. Dělejte to, co vás naplňuje.

Tip: Děláte-li něco špatně, vaše situace se malinko zhorší. Buďte si proto jisti všemi svými činy.

Zdroj článku:
  • Autorský text