Partnerský horoskop Váhy pro příští týden: připraveni shodit některé vrstvy a objevit se jako silnější verze sebe sama?

Partnerský horoskop Váhy pro příští týden: připraveni shodit některé vrstvy a objevit se jako silnější verze sebe sama?
Váhy zbožňují flirtování, milují drama a okázalost romantiky a jsou jedním z mála znamení zvěrokruhu, která si skutečně užívají první rande. Váhy sice vynikají v okouzlování potenciálních partnerů, ale mají problém ujasnit si, co chtějí, a příliš často se mohou ztratit v zákrutách vztahu. Z tohoto důvodu se Váhy někdy brání zamilovat se, protože se obávají, že partnerství se rovná ztrátě vlastního já.

Co vás, milé váhy, čeká v nadcházejícím týdnu?

Pro ty z vás, které se rády bavíte je ideální čas pro domácí večírky, rodinná setkání, či setkání se starými přáteli.

Pokud jste v novém vztahu, můžete mít obavu ze setkání s rodinou vašeho protějšku, ale nenechte se tím odradit. V tomto týdnu dojde s největší pravděpodobností k bezproblémovému sblížení.

Nepodléhejte nátlaku!

Ať už žijete spolu nebo sami, je vhodná doba na úpravu vašeho domova. Učiníte ho pohostinnějším pro vás jako pár nebo pro přilákání romantického partnera.

Nepodlehněte však tlaku na skok do nějakého vztahu nebo na zintenzivnění toho stávajícího. Jen vy sami víte, co máte na srdci. Netlačte ani na jednoho z vás, abyste se zavázali dříve, než jste oba stoprocentně připraveni.

Buďte ve střehu

Do všeho na co se teď zaměříte půjdete naplno. Dávejte ale pozor. Můžete se s partnerem začít hádat kvůli penězům nebo nedostatku času. Zajděte si spolu třeba do kina nebo na společnou masáž.

Nezapomínejte na svou superschopnost číslo jedna: dar mluvit.

Navštěvujte večírky a bavte se se zajímavými lidmi, které potkáte. Když se podělíte o to co děláte a zeptáte se na jejich zájmy a plány, může se v blízké budoucnosti objevit hned několik zajímavých spojení.

Zdroje: