Partnerský horoskop pro býka na týden od 29.11: Partnerské vztahy jsou pro vás tento týden vzrušující

Partnerský horoskop pro býka na týden od 29.11: Partnerské vztahy jsou pro vás tento týden vzrušující
Zamilovaní býci, kterým vládne Venuše, jsou maximálně smyslní a velmi spjatí se svým fyzickým tělem. Má-li se milostný vztah rozjet, musí od začátku cítit fyzickou přitažlivost. Ti, kdo chtějí býka svést, se však nejprve musí dostat přes překážky, které jim toto znamení klade. Býci nedovolí nikomu nahlédnout do svého nitra, dokud jim neprokáže svou skutečnou hodnotu.

Co vás, milí býci, čeká v nadcházejícím týdnu?

Slunce bude ponořeno do znamení střelce a vašeho osmého domu spojování, intimity a společných zdrojů. Budete tak mít příležitost prozkoumat své nejhlubší vazby a zjistit, které z nich skutečně stojí za investici.

Budete plavat v hlubší části citového bazénu a zkoumat, kam vynakládáte svou energii a co za ni dostáváte zpět.


Tento týden přeje lásce

Dovolené ve dvou, románky na dálku a přitažlivost pro lidi z naprosto odlišného prostředí se nyní mohou rozhořet.

Možná zatoužíte po větším soukromí a možná i po exkluzivní společnosti výjimečné osoby, která se osvědčila jako věrný (a sexy) úlovek.

Touha po spojení (na trvalejší bázi) by mohla zesílit, ale hlídejte si, abyste na objekt svého zájmu nevyvíjeli přílišný tlak. To by mohlo způsobit, že couvne, bez ohledu na to, co k vám cítí.

Mluvte spolu

Je správná doba pro to, abyste si upřímně promluvili a ujistili se, že jste skutečně v souladu. Vyhnete se tak možným problémům, které by mohli v blízké budoucnosti nastat.

V tuto dobu také zesílí váš temperament a tak je možné, že se budete s vaším protějškem více hádat. Následné usmiřování při sexu však bude stát za každou ostrou slabiku.

Zdroje: