Partnerský horoskop na 2. dubnový týden: Lvi partnera zabaví, Blíženci budou vděční

Partnerský horoskop na 2. dubnový týden: Lvi partnera zabaví, Blíženci budou vděční
V pondělí se můžeme těšit na Venuši, planetu lásky a krásy, která vstoupí do vlivu Blíženců, což je zábavné a komunikativní znamení. Z toho vyplývá, že začátek týdne bude pro vztahy nádherný. Zbytek týdne ovlivní konjunkce Slunce s Jupiterem v Beranu, což nám umožní partnerovi více věřit. Přečtěte si, co čeká Vás.

Beran (21. března – 19. dubna)

Chcete-li partnera uchvátit, popřemýšlejte, co by mu udělalo největší radost. Můžete mu svou lásku dokázat činy, ale i pouze slovy. Nezáleží na tom, kolik peněz do partnera investujete, důležité bude, že mu lásku projevíte ze srdce.

Býk (20. dubna – 20. května)

Zatoužíte po flirtu se svým partnerem, obzvláště začátkem týdne. S chutí do toho, Váš partner si určitě také rád popovídá tímto způsobem. Je to skvělý způsob, jak okořenit vztah. Z tohoto důvodu se nemusíte bát hádek, tento týden strávíte v harmonii.

Blíženci (21. května – 21. června)

Váš partner nemusí vědět, jak hodně si ho vážíte. To je skvělý čas mu to připomenout. Pokud budete svému partnerovi lásku dávat, tím spíše je pravděpodobné, že ji vyjádří také on Vám. Buďte sami sebou, Vaše osobnost tento týden partnera přímo nadchne.

Rak (22. června – 22. července)

Můžete zjistit, že Vaše schopnost dávat partnerovi lásku je snížena, poněvadž jste často zapomínali na sebe – na sebelásku. Odpočiňte si, vyrazte na výlet nebo se společně pobavte doma. V průběhu týdne budete čím dál tím pozitivnější a vztah celkově se zlepší.

Lev (23. července – 22. srpna)

Zjistíte, jak se můžete s partnerem zabavit, abyste si byli bližší. Je velmi důležité poslouchat jeho slova, mohou Vám vnuknout nápad, jak ho mile překvapit. V pondělí se ujistěte, že Váš partner chce být s Vámi a Vašimi přáteli na veřejnosti, Vám to totiž přijde jako skvělý nápad.

Štíři budou vědět, jak své partnera povzbudit
Štíři budou vědět, jak udělat svému partnerovi radost | Zdroj: Jacob Lund / Shutterstock

Panna (23. srpna – 22. září)

V pondělí se můžete těšit na klidný rozhovor s partnerem. Pokud to mezi vámi skřípe, nyní dokážete zjistit proč a problém ve vztahu vyřešit. Budete mít celý týden. Zdál-li se Vám sen, v němž jste vyřešili partnerský problém, inspirujte se jím i ve skutečnosti.

Váhy (23. září – 23. října)

Ve vztahu zatoužíte po zpestření. Příliš nepřemýšlejte nad tím, zda by s tím Váš partner souhlasil, raději se ho na to rovnou zeptejte. Tento víkend budete mít tak báječné nápady, že s největší pravděpodobností bude souhlasit. Také se svým partnerem budete hodně soucítit.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Venuše má tento týden značný vliv na Vaši oblast intimity, bude proto náruživější než obvykle. Také ale budete vědět, jak partnera navnadit a jak mu udělat obrovskou radost. Užijete si každou chvíli, kdy se svým partnerem budete moci být.

Váhy budou
Váhy budou chtít svého partnera obdarovávat | Zdroj: YAKOBCHUK VIACHESLAV / Shutterstock

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Trávit co nejvíce času s partnerem zatoužíte hned v pondělí a postupem týdne Vás tato touha neopustí. V pondělí zatoužíte s partnerem něco dělat, můžete mu navrhnout společný úklid. Po zbytek týdne se budete cítit ve vztahu naprosto šťastní.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Buďte k partnerovi štědří – opravdu se to vyplatí a začátkem tohoto týdne dokonce pocítíte potřebu partnerovi kupovat dárky. Zvýší to nejen jeho pocit štěstí ve vztahu, ale také ten Váš. Během tohoto týdne zjistíte, že Váš partner je Vám za Vaši lásku hodně vděčný.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Váš partner Vám řekne něco, co Vás opravdu dojme – vyzná Vám lásku. To Vám zvedne náladu na celý tento týden. Dostanete nové nápady na romantiku, které budou originální a partnera nadchnou. Tento týden neexistuje nic, co byste svému partnerovi mohli vyčíst.

Ryby (19. února – 20. března)

S partnerem si najdete společnou zábavu. Nejspíše půjde o zahradničení, máte-li možnost, nebo se vydáte do lesa pozorovat zvěř. Může to být mnohem záživnější než se na první pohled může zdát. Sblíží Vás to s partnerem a skvěle se při tom pobavíte.

Zdroj článku: