Romantické Ryby. Tipy, jak udržet tyto partnery zamilované a šťastné

Romantické Ryby. Tipy, jak udržet tyto partnery zamilované a šťastné
Ryby jsou partneři, kteří překypují smyslem pro romantiku. Jsou však také příliš přecitlivělí a někdy plaší, pokud s nimi nezacházíte dobře. Pokud však budete postupovat podle tohoto návodu, Váš partner Vás bude milovat a více se Vám otevře.

Při komunikaci buďte otevření

Tento partner plně oceňuje lidi, kteří jsou otevření, bez tajemství a plni plánů do budoucna, obzvláště v oblasti partnerství. K řešení problémů ve vztahu, které nejspíše vzniknou, potřebuje, abyste mu sdělili vše, co máte na mysli nebo jak se zrovna cítíte. Pokud mu nic nesdělujete a jste tajnůstkářští, pak se bude chovat naprosto stejně a vztah dlouho nevydrží. Důvěrnou komunikací mu projevujete svou ochotu mít dlouhodobý vztah.

Motivujte svého partnera

Člověk narozený ve znamení Ryb se častokrát cítí vinen za události, které se mu buď přímo staly, nebo které se staly někomu v jeho okolí. Toto sebeobviňování ho častokrát demotivuje k jakékoliv činnosti. Potřebuje někoho, kdo by ho i přes jeho stavy podobnými depresivním podržel a ukázal mu, že na nic není sám. Řekněte mu, že lépe udělá, pokud se nebude donekonečna litovat. Podejte mu pomocnou ruku a naslouchejte mu, když se Vám svěřuje se svými problémy. Ukažte mu vizi lepší budoucnosti.

Znamení Ryby. Zdroj: Allexxandar / Shutterstock

Poskytněte mu stabilní vztah

Dejte mu najevo, že má člověka, ke kterému se vždy může vrátit, pokud si bude myslet, že se celý svět bortí – Vás. Podporujte ho ve všem, co dělá, a dávejte mu cenné rady, pokud je bude potřebovat. Také přijměte fakt, že se občas chová neadekvátně a má na různé podněty špatné a někdy až příliš přehnané. Jako partner byste tento fakt měli plně akceptovat, pokud chcete, aby Váš partner byl šťastný.

Dejte mu prostor

Partner ve znamení Ryb bude ve Vaší přítomnosti hodně rád a může se lehce stát, že se na Vás upne, ale jednou za čas potřebuje být sám, mít čas na přemýšlení a plánování. Pokud jste také typ člověka, který potřebuje být nějaký čas o samotě, skvěle si s tímto partnerem budete rozumět. Pokud mu ukážete, že chápete jeho potřebu přemýšlet nad něčím sám či si zahrát nějakou hru, tento partner Vám bude opravdu vděčný za Vaše pochopení.

Snažte se ho pochopit

Nesuďte svého partnera za to, co udělal špatně. Pokud ho budete soudit, bude se cítit ještě hůře a jeho sebeobviňování se ještě prohloubí. Pokud se mu něco nezdaří, má tendenci upadat do depresivních stavů a myslet si, že nikdo horší než on neexistuje. To pochopitelně není pravda, ale to mu nevymluvíte. Nejlépe ho udržíte šťastným, pokud mu dáte prostor vše Vám říci, poslouchat a mluvit jen tehdy, když Vás k tomu vyzve nebo když dlouho mlčí.

Zdroj článku: