Panny, přinášíme vám pár tipů, jak se vypořádat i s těžkým rozchodem

Panny, přinášíme vám pár tipů, jak se vypořádat i s těžkým rozchodem
Ačkoliv se snažíte mít vše perfektní, vztah ne vždy tak dopadne. Několikrát za život se vztah rozpadne i Vám, v některých případech kvůli rozhodnutí Vašeho partnera. Dobrou zprávou však je, že i se sebevíc těžkým rozchodem je možné se vypořádat. K tomu vám přinášíme pár tipů.

Dopřejte si dobré jídlo

Pokud se Vám nedaří, Váš neúspěch a zklamání zajídáte dobrým jídlem, které si běžně nekupujete, abyste na něj měli peníze, až se Vám dařit přestane. Udělejte to samé i po rozchodu, výborná chuť Vás donutí začít myslet na pozitivní věci a ty negativní posunout do ústraní. Jídlo, a hlavně sladké, Vám pomáhá dostat se z depresivního období. Cukr obsažený v těchto jídlech příznivě stimuluje Vaši mysl a dává Vám naději, že brzy vyřešíte i tento problém, který se zrovna ve Vašem životě objevil.

Kupte si knihy, které Vám poradí, jak zlepšit náladu po rozchodu

Rádi čtete, ale po rozchodu nemáte na knihy ani pomyšlení. Dlouho bez nich však být nemůžete. Chcete-li udělat něco dobrého pro Vaše psychické zdraví, nakupte si knihy buď odborné, které Vám přímo poradí, jak se s rozchodem rychle a správně vyrovnat, nebo si kupte romány, které se zabývají podobnou tematikou. Odborné knihy jsou však pro Vás mnohem lepší, poněvadž během četby můžete provozovat svou oblíbenou činnost – vzdělávat se. Jakmile se budete cítit chytřejší, veškerý stres z rozchodu opadne. Navíc nemusíte chodit k psychologovi – knihy Vám dle Vašeho názoru pomohou mnohem více než slova psychologa během osobního setkání. Navíc můžete hledat podobnosti mezi tím, co čtete, a Vaším skutečným životem, a to zejména díky Vašemu citu k detailům.

knihy
Odborné knihy jsou pro Vás mnohem lepší, Zdroj: Chinnapong / Shutterstock

Běžte zahradničit

Máte silný vztah k přírodě, který v těžších životních situacích ještě sílí. Možná nemáte sílu na to vstát a zajít do přírody, obzvláště bydlíte-li ve městě a do přírody to máte daleko. Můžete si však vytvořit zahrádku přímo ve Vašem domově, pokud nevlastníte rodinný dům se zahradou. Pokud si nemůžete dovolit ani to, pomůže Vám, když si zakoupíte pokojové rostliny a květináče s nimi si rozvrhnete do celého domova. Budete se mít o co starat a rychle zapomenete na bolest, která Vás sužuje.

Vypište se ze svých emocí

Máte slušnou šanci stát se spisovatelem. Toto není náhoda – zde Vám opět pomůže Váš smysl pro ty nejmenší detaily. Pokud nechcete napsat rovnou celou knihu, kde se vypíšete ze svých emocí, kupte si deníček nebo sešit a pište své názory a pocity tam. Ovšem pozor, jakmile se příliš rozepíšete, Váš text může být delší než klasická kniha, nakupte si proto dostatek sešitů. Psaní Vám pomůže přemýšlet a postupně si uvědomit, jak bizarní vlastně je, že jste se předtím na rozchod tak negativně fixovali.

Zdroj článku: