Velký Orisha horoskop pro rok 2023: Vodnář zpomalí a Blíženci zbohatnou

Velký Orisha horoskop pro rok 2023: Vodnář zpomalí a Blíženci zbohatnou
Orishas jsou duchové, kteří hrají klíčovou roli v náboženství Yoruba v západní Africe a několika náboženstvích africké diaspory. Ano, jsou to doopravdy duchové vyslaní nejvyšším stvořitelem Olodumare, aby pomohli lidstvu a naučili ho být úspěšným na Ayé, tedy Zemi. Proto se dnes podíváme, co nám Orishové předpovídají na rok 2023, jelikož jde o velmi spirituální bytosti, které nám určují směr.

Beran (21. 3. –⁠ 20. 4.)

Berani se mohou těšit na rok 2023, předpovídají to Orishové. Poslední tři roky pro vás nebyly snadné, a tak se vše konečně začne obracet ve váš prospěch. Nejdůležitější stránka je zdraví, kdy dlouhodobě řešíte nějaký problém.

Nejspíš jste se s danou bolestí již nějak naučili žít, ovšem v první polovině roku 2023 přijde nová naděje, že se to vyřeší a budete se zase cítit lépe. Druhá polovina roku bude ve znamení radosti. Dostanete skvělou pracovní příležitost, ale úsměv na tváři vám vykouzlí i rodina a děti, ať už sourozenci, neteře nebo vnoučata. V roce 2023 se máte opravdu na co těšit.

Býk (21. 4. –⁠ 21. 5.)

Orishové říkají, že budou mít Býci rok 2023 opravdu nabitý. Naštěstí ale v dobrém slova smyslu. Nejenže budete dostávat skvělé pracovní příležitosti nebo nové nápady, jak vydělat peníze, ale budete mít i štěstí na lidi, se kterými můžete spolupracovat. Večer si doma taky neodpočinete, váš vztah a rodinné vazby získají na intenzitě. I když bude tento rok tak plný, užijete si ho. 

Blíženci (22. 5. –⁠ 21. 6.)

Rok 2023 vám přinese spoustu peněz. Jestliže jste v minulých letech strádali a báli se, že nemáte dostatek finančních zdrojů, nyní se to změní. Navíc ale zjistíte, že k vám peníze přichází velmi snadno, a to z očekávaných i neočekávaných zdrojů. Budete tak využívat svůj potenciál naplno, což mimo jiné přinese i dobrý pocit ze sebe sama. Pozor byste si měli dát hlavně na žárlivé a nepřející lidi. 

Rak (22. 6. –⁠ 22. 7.)

Rok 2023 přinese hodně vysvětlení. Dostanou se totiž na povrch témata, která se možná dlouhá léta neřešila, ať už v rodině nebo mezi vašimi přáteli. Připravte se tedy na možné konflikty. Některé z nich opravdu nemusí být příjemné, ale občas k nim musí dojít, aby se věci mohly dát zpátky do pořádku. Co se týče kariéry, očekávejte určité změny. Nebraňte se jim, dovedou vás k lepší životní situaci.

Lev (23. 7. –⁠ 22. 8.)

Rok 2023 pro vás bude klidný. Neočekávejte tak velké změny nebo extrémní výkyvy emocí. Spíše si uvědomíte, že už nějakou dobu kráčíte životem tak, jak si představujete. Tento vnitřní klid v sobě nosíte dlouho, ale v následujícím roce si ho konečně plně uvědomíte. Budete tak mít čas na věci, kterým jste se dlouho nemohli věnovat. Oprášíte proto koníček z dětství nebo si najdete novou aktivitu, kde prohloubíte vztah s vaším partnerem.  

Panna (23. 8. –⁠ 22. 9.)

Milujete výzvy, a tak se můžete na rok 2023 opravdu těšit! Mějte oči otevřené a řekněte ano jakékoliv příležitosti, která se vám naskytne. Ať už bude úspěšná, nebo ne, vždycky získáte nové zkušenosti, které se vám opravdu budou hodit. Poznáte také nové lidi, díky kterým si začněte sami sebe více vážit. Na základě toho možná přijde odloučení od některých lidí, se kterými jste se v minulých letech vídali velmi často.

Panny, přijměte jakoukoliv výzvu. Zdroj: pathdoc/ Shutterstock

Váhy (23. 9. –⁠ 23. 10.)

Rok rozhodnutí! To bude rok 2023 pro vás. Co to znamená? Že na tento rok jenom tak nezapomenete, protože opravdu uděláte několik důležitých rozhodnutí, které ovlivní váš život na dlouhou dobu dopředu. Ať už půjde o práci, materiální věci nebo vztah, vždycky mějte na paměti, že se musíte rozhodovat srdcem. I když kolem sebe máte spoustu blízkých, kteří se vám snaží poradit, věřte sobě, i kdyby to nikomu jinému nemělo dávat smysl. 

Štír (24. 10. –⁠ 22. 11.)

V roce 2023 budete řešit hodně zdraví. Nejspíše se dostaví zdravotní problémy, které ovšem na konci roku odezní. Mějte na paměti, že stejně jako se musíte starat o svoje fyzické tělo, tak musíte opečovávat i svoji duši. Tato životní situace posvítí baterkou na falešné lidi ve vašem okolí, kteří při vás v těžkých chvílích stát nebudou. Připravte se tak, že velmi blízká osoba může odejít z vašeho života, ale věřte, že je to pro vaše dobro.

Střelec (23. 11. –⁠ 21. 12.)

V roce 2023 se vám bude v práci hodně dařit a najdete si i více času na odpočinek, možná i nějakou delší dovolenou. Vynahradíte čas i svojí rodině, které jste možná nemohli dávat tolik času. Začnete se více zajímat o zdravý životní styl, protože se nebudete cítit úplně nejlépe po psychické stránce. Skvělou volbou bude zdravé stravování nebo zařazení pravidelného pohybu do svého života. Nakonec tak inspirujete i ostatní a mohou se k vám přidat.

Kozoroh (22. 12. –⁠ 20. 1.)

Buďte větší sobci. V minulých letech jste hodně rozdávali, ať už je myšleno materiálno nebo vaše podpora, která je velmi cenná pro spoustu přátel. V roce 2023 objevíte i nové druhy zábavy, o nichž by vás nikdy nenapadlo, že vás mohou bavit. Nebojte se sdílet své zkušenosti a zážitky, máte opravdu o čem mluvit a spousta lidí se od vás může učit.

Vodnář (21. 1. –⁠ 20. 2.)

Poslední roky pro vás byly hodně zrychlené, proto v roce 2023 konečně zpomalíte. Nebojte se odříkávat projekty, které vás přitahují. Opravdu nemůžete být všude, a i když se něco zdá skvělé, ve výsledku to tak vůbec být nemusí. Hodně se začnete řídit svojí intuicí. Ocení to hlavně vaši nejbližší, ke kterým se začnete chovat lépe s větší úctou.

Vodnáře čeká v novém roce zpomalení. Zdroj: fongbeerredhot/ Shutterstock

Ryby (21. 2. –⁠ 20. 3.)

Pokud jste v posledních letech trávili hodně času sami, v roce 2023 si užijete pořádně společnost. Budete potkávat spoustu nových tváří, ať už skrze práci nebo díky vašim zálibám. Nezapomeňte, že vždy musíte být sami sebou, nepřetvařovat se. Vyhýbejte se lidem, kteří vás chtějí zneužít. Ke konci roku očekávejte velké překvapení od blízké osoby, bude to pozitivní. A pokud to bude možné, pomáhejte, možná se věnujte charitě. Budete se tak cítit lépe.