Horoskop na rok 2023 pro Blížence: Hrozí vám spory v rodině, vy se však soustřeďte na seberozvoj

Horoskop na rok 2023 pro Blížence: Hrozí vám spory v rodině, vy se však soustřeďte na seberozvoj
Hvězdná obloha vyložila karty pro nadcházející rok na stůl. V jakých aspektech se změní život Blíženců? Mohou se těšit spíše na radost a smích, nebo se rok 2023 ponese v opačném duchu?

Blíženci dostanou příležitost se v příštím roce osvobodit od četných břemen směrem k lepšímu příjemnějšímu životu. Zažijete řadu zlomových okamžiků, díky kterým často zapomenete na problémy, které vás tíží. Rok 2023 bude pro vás rokem introspekce. Prozkoumejte tedy své nitro důkladně a do sebemenších detailů, abyste znalosti své duše mohli využít pro svůj prospěch.

Láska

S velkou mírou harmonie ve vašem vztahu bude pro vás první čtvrtletí roku 2023 v oblasti lásky a vztahů prakticky dokonalé. Dostaví se pocit úlevy od dlouhotrvajících starostí, které vás letos tížily. V péči o partnera ze sebe vydáte maximum, a dáte mu tak najevo, jak moc pro vás znamená.

Kolem prvního čtvrtletí pak může převážně díky vlivu Marsu dojít k nedorozuměním. Pro Blížence zotavující se z ublížení v lásce se naděje na zlepšení objeví až na konci roku. Dávejte si pozor na své ex – budou se snažit vetřít se zpět do vaší přízně. A pozor, ve vzduchu visí také nabídka k sňatku ze strany starých známých. U nezadaných se objeví šance na skutečnou pravou lásku, zejména v průběhu března a dubna.

Finance

Dobře si promyslete budoucí plány v oblasti investic a celkově vašeho rozpočtu. I přes obecně pozitivní vyhlídky se mohou dostavit lokální pády, které by vás mohly vyvést z míry. Dlouhodobě se ale můžete těšit na přísun peněz do vaší peněženky.

Myslete však stále na introspekci, a vše raději několikrát promyslete. Investování se pak ideálně vyhněte v průběhu léta, kdy by mohly mít případné ztráty výrazný dopad na další měsíce. Na konci roku se objeví další zdroje příjmů, které vám umožní investiční kapitál opět rozšířit.

Kariéra

Nejen, že ve své nadcházející kariéře dokážete velké věci, ale také některým lidem své schopnosti a dovednosti právem prokážete a potvrdíte tak svou klíčovou roli v práci. Profesní život převezme prim po celé období od ledna do března.

Musíte se však také mnohému naučit – v první řadě flexibilitě s úkoly a projekty, kde je třeba spolupracovat s kolegy. Neuzavírejte však příliš spoluprací, kde se něčím zavážete, mohlo by vám to způsobit potíže. Taktéž si dobře promyslete, zda se chcete pustit do podnikání. Při hledání práce se nebojte poohlédnout se v zahraničí.

válka na ukrajině
Zdroj: BooFamily / shutterstock | válka na ukrajině

Rodina

První polovina roku bude v rodinném pojetí poněkud hektická, s příchodem září se však dočkáte harmonie a klidu. Hrozí, že se dostanete do konfliktu s rodiči, kteří budou k vašemu životu trochu lhostejní. Nechte to být a nevyvolávejte hádky, jejichž následky by mohly dlouhodobě přetrvat.

Někdo z vaší rodiny se pravděpodobně chystá na zpečetění manželského svazku. Možná vás navíc osloví někdo z příbuzných s nabídkou společného podnikání či obchodu. Nebraňte se tomu, jelikož štěstí vám půjde v tomto ohledu vstříc.

S vašimi dětmi se snažte jednat mírněji. Obzvlášť období pod zimu pro ně bude krušnější, a budou si procházet náročnými životními fázemi, ve kterých uvítají vaši podporu. Možná se navíc vaše potomstvo rozroste o dalšího člena rodiny.

Zdraví

Věnujete-li se profesionálně nějakému sportu, může být pro vás začátek roku 2023 nebezpečný. Nepřepínejte se tedy a raději zvolněte. Dostavit se může také celkový duševní neklid a stres. Dopřejte si dostatek příležitostí a času k pravidelným pauzám od práce i rodiny, aby z vás tyto aktivity zbytečně nevysály veškerou energii.

V druhé polovině roku se může dostavit jistý emoční neklid, proti kterému můžete zkusit bojovat například meditací či zdravotními procházkami po okolí. Trochu riziková bude oblast trávícího systému, kterou se musíte snažit monitorovat. S trochou cvičení však půjde všechno líp.