Tato 4 znamení se mohou zdát zastrašující, ale jsou milá

Tato 4 znamení se mohou zdát zastrašující, ale jsou milá
Častokrát soudíme ostatní podle vzhledu. Pokud daného člověka vidíme, již nás nezajímá, jak reaguje na určité podněty a jak se zachová v situaci, kdy nám někdo bude ubližovat. Většinou je to mylná představa, která nás donutí se jim vyhýbat. Patříte-li do jednoho z těchto znamení, zdáte se ostatním zastrašující, ale máte srdce na správném místě.

Beran (21. března – 19. dubna)

Se svými vlastnostmi jako impulzivnost a agresivita vyhlížíte opravdu děsivě, nicméně nic není černé nebo bílé. Máte rádi přátele a lidi kolem sebe, také umíte dobře zabavit ostatní lidi. Nicméně pokud o vás někdo ze zášti mluví, většinou vylíčí pouze negativní vlastnosti a ty dobré jaksi opomene dodat.

Umíte si užít život, někdy však vymyslíte natolik šílenou výzvu, že ostatní lidi kolem sebe opravdu vyděsíte. Spousta lidí se vám preventivně vyhýbá místo toho, aby si s vámi promluvili a zjistili, jací skutečně jste.

Panna (23. srpna – 22. září)

Mnohokrát se stane, že lidi opravujete tak dlouho, dokud svou chybu neopraví. Lidé příliš nemají rádi, pokud jim někdo mluví do jejich stylu vyjadřování či do jejich skutků. Vy to děláte kvůli svému smyslu pro detail. Trhá vám uši, pokud někdo udělá slyšitelnou pravopisnou chybu.

Z tohoto důvodu jste možná až příliš démonizovaní, jste představováni jako člověk, s nímž by se nikdo neměl bavit. O vašich světlejších stránkách však ví málokdo. Jakmile vás člověk pozná, uvědomí si, že jste naprosto citlivý člověk, který se rád stará o své přátele. Jste někdo, kdo se o ostatní dokáže opravdu postarat.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Vzhledem k vaší nechvalné povaze se často stává, že se vám lidé vyhýbají obrovským obloukem. Neradi s vámi mluví a neradi se s vámi potkávají, poněvadž nikdo neví, jak se tentokrát zachováte. Dobrá zpráva je, že pokud někdo bude mít vůbec odvahu se s vámi přátelsky sblížit, začnete k němu cítit určitou loajalitu.

Pokud mu bude někdo chtít ublížit, vy se za něj vždy postavíte. Nezáleží na tom, kdo je váš společný protivník, vy své přátele nikdy nenecháte ve štychu.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Jste natolik pozitivní, že to spoustu lidí dokáže odradit. Též spousta lidí nechápe, jak někdo může být tak energetický, aby celé týdny strávil na cestách. Také to vypadá, že vás nic nezajímá a o nic se nestaráte. Takové chování s sebou nese hromadu problémů, hlavně v úvahách ostatních lidí.

Ovšem jakmile vás člověk pozná, uvědomí si, že jste citlivá bytost, s níž je opravdu zábava. Napřed ho budete trochu zlobit, ale následně mu ukážete svou pravou povahu.

Zdroj článku: