Největší odpůrci tetování z celého zvěrokruhu. Proč se nechtějí tetovat a koho mezi nimi najdete?

Největší odpůrci tetování z celého zvěrokruhu. Proč se nechtějí tetovat a koho mezi nimi najdete?
Přestože se tetování v dnešní době těší stále větší popularitě, někteří lidé ho z různých důvodů zásadně odmítají. Mezi nimi vedou právě tato 3 znamení zvěrokruhu. Proč se pravděpodobně nikdy nenechají tetovat? Je to kvůli strachu z bolesti či závazku? Nebo jde o věc názoru?

Býk

Stálí a vytrvalí Býci se tetování nebojí. Vědí totiž, že si svůj nápad pořádně promyslí, a nebudou ho litovat ani v pozdějším věku. Jsou tomu tedy otevření, ale i tak raději dají přednost dočasným možnostem, které budou moci střídat. Je tedy možné, že si na dovolené nechají udělat hennu nebo podobné smývatelné tetování.

Navíc si dopřávají jen to nejlepší, mají rádi pohodlí a luxus, a tak je jehly přímo nelákají. K opravdovému tetování by se tedy museli déle odhodlávat. Henna je bezbolestná a mohou se na sobě díky ní vyjádřit bez jakéhokoliv závazku. Nejvhodnějšími symboly pro ně jsou květiny nebo jiné přírodní motivy.

Panna

Panny by si tetování, stejně jako všechno ostatní, musely nejdříve dopodrobna rozmyslet a zvážit každou možnost. Navíc by muselo být naprosto perfektní a propracované. I kdyby ale v hlavě už měly bezchybný návrh, bude jim trvat dlouho, než se dostanou k samotnému tetování. Bojí se totiž toho, že se nepodaří, a budou s ním muset vydržet napořád.

I kdyby po něm tedy hodně toužily, pravděpodobně to budou odkládat klidně několik let. Alespoň svého rozhodnutí ale nelitují, když už si tetování pořídí. Symboly, které se k nim hodí, jsou přesné geometrické obrazce, které svou symetrií a řádem vyjadřují jejich uspořádanou povahu.

tetování ženy mají v oblibě zdroj:FXQuadro / Shutterstock

Blíženci

Společenští Blíženci neustále mění názory a nálady střídají snad ještě častěji. Co se jim tedy momentálně líbí, to už jim za pár minut může připadat odporné nebo směšné. Jsou zkrátka hodně proměnliví a nestálí, a tak se na jejich názor nedá úplně spolehnout.

Vědí to o sobě, a tak se do tetování raději příliš nehrnou. Nikdy by totiž neměli jistotu, že by se jim za chvíli nepřestalo líbit. Také jsou si téměř jistí, že za pár let by je tetování omrzelo, a museli by tedy řešit jeho odstraňování.

Dočasná tetování jsou pro ně tedy nejlepší volbou, protože návrhy mohou navzájem střídat a nemusí litovat špatné volby. Symbolem, který by si k tomu mohli zvolit, jsou například křídla zobrazující jejich volnost, nebo něco, co má dvě strany či tváře, stejně jako Blíženci.

Zdroje článku: