Slunce vstoupilo do období Štíra. Očekávejte bouři ve vztazích

Slunce vstoupilo do období Štíra. Očekávejte bouři ve vztazích
Podle hvězd jsme vstoupili do znamení Štíra, astrologicky začalo již v neděli 23. října ve 12:36. Znamení bude vládnout od 24. října do 22. listopadu. Můžete se těšit na příliv silné energie vedoucí k vysněnému cíli, pozornosti se dostane finančním otázkám, vztahům a pracovním pozicím.

Pro toto období je typický útlum přírody, která se ukládá k zimnímu spánku, den se zkracuje, nastávají dlouhé večery, což přináší možnost zastavit se a popřemýšlet, mohou vás však dohnat strašáci z minulosti. Ponurost doby dokreslují časté ranní mlhy, připomínka zesnulých. Princip této doby vidíte v přeměně, čehož využijte pro sebe, pro změnu ve vlastním životě. Budoucnost máte ve svých rukou.

Obecná charakteristika Štíra

Štír, archanděl Azrael, 24. října – 22. listopadu

Pokud jste se narodili ve znamení Štíra, jistě jste velice citliví, intenzivně vnímáte své okolí, prahnete po silných zážitcích, typické jsou pro vás intenzivní prožitky. Pro okolí jste tajuplní, moc toho o vás neví, avšak vy dokážete zjisti informace téměř o komkoli. Necháte se fascinovat záhadami a nevysvětlitelnými jevy. Tématem smrti jste vysloveně udiveni, udivovat vás nepřestává ani vaše sexualita, což se mimo jiné projevuje podezíravostí a žárlivostí.

Charakteristické jsou pro vás analytické schopnosti, jste skvělí pozorovatelé. Mezi další klady patří věrnost, silná vůle, loajalita, odvaha, schopnost rychlé regenerace, empatie a značně rozvinutá intuice.

Vaše osobnost má ale i stinné stránky – přecitlivělost, sexuální náruživost, žárlivost, sklon k násilí a zlosti, schopnost zraňovat jiné, trpělivá pomstychtivost, podezíravost, pýcha, sebeúcta, vztahovačnost.

Co přináší období Štíra?

V období Štíra budete podléhat emocím a naslouchat pocitům, neboť toto znamení je plné emocí. Ucítíte touhu pro milostné rozkoši, intimitě, vášni. Nastává také pravý čas na změnu zaměstnání. Zjistíte, že potřebujete čas jen sami pro sebe.

polibek
Zdroj: Jacob Lund / shutterstock | polibek

Blýská na lepší finanční časy

Očekávejte změny ve finanční sféře. Třeba dokážete splatit dluhy, pokud rádi sázíte, může se vám poštěstit výhra vyššího obnosu peněz. Konečně se rozhodnete investovat, peníze dokážete zhodnotit, zbavíte se nešvaru utrácení za zbytečnosti.

Oproti tomu dojdete k prozření, že honba za penězi nikdy nenahradí čas strávený s rodinou či s přáteli. I tak období Štíra přinese finanční hojnost a spokojenost. Jelikož vás nebude trápit nedostatek financí, rozhodnete se pro větší investici – koupíte si auto, čímž získáte neomezenou mobilitu. Pořídíte si byt, abyste realizovali vlastní představy o bydlení.

Láska je láska, ale …

Zajímavou kapitolu představují milostné vztahy. Model, který máte v současnosti zavedený, se ukáže jako nefunkční. Rozboříte stanovené hranice a budete se snažit vytyčit nové tak, abyste byli spokojení vy i partner. Oba prozřete, konečně pochopíte rozdílné vnímání reality. Zjistíte, že okolnosti, které iritují vás, partner přijme bez výhrad, a naopak. V tomto případě byste měli zahájit rozhovor, naslouchat jeden druhému, každý dostane možnost svěřit se s tím, co ho trápí. Odbourejte strach z otevřenosti, odhalte druhému, po čem skutečně toužíte.

Důvěřuj, ale prověřuj

Očekávejte bouři v oblasti sexuality. Kromě touhy a vášně vás bude sžírat žárlivost. Zamyslete se, jaká mezi vámi panuje důvěra. Důvěřujete si, nebo máte někdy pochybnosti? Budete mít tendence žárlit na každého, kdo se na vašeho partnera jenom podívá. Půjde o zbytečné obavy. Dedukce vztahu ubližují daleko víc než hmatatelné důkazy. Nesnažte se partnerovi prolustrovat mobil, elektronickou poštu a počítač, jelikož byste mohli vypátrat něco, co chybně interpretujete, což nepřinese nic jiného než zase vražedné pochybnosti a bolesti. Nehrajte si na detektivy, zeptejte se napřímo!